Ohjelmoida » multimedia » kuvantaminen

FotoGo last ned
5 0 6010  

Valokuvien laatu optimoidaan FotoGolla, joka voidaan ladata ilmaiseksi ilmaiseksi.

FotoGon avulla voit muokata kaikkia valokuvia nopeasti ja helposti. Ohjelma on erittäin käyttäjäystävällinen ja eri valikot löytyvät helposti toiminnoista ja vaikutuksista. FotoGossa voit tuoda kuvia matkapuhelimista, kameroista, tietokoneista, USB: stä, skannereista ja muokata niitä käyttämällä suodattimia, työkaluja ja tehosteita. Voit säätää kuvan kokoa ja muuttaa alla olevan kuvan rakennetta itse. Voit esimerkiksi kääntää kirkkautta, terävyyttä, värikontrasti ja muuta ylös ja alas.

Hyödynnä monia vaikutuksia

Ohjelma tarjoaa runsaasti vaikutuksia, joita voit käyttää. Yhdellä napsautuksella voit tehdä kuvasi mustavalkoiseksi tai sijoittaa seepiasuodattimen kuvan päälle ja antaa klassisen ja vanhemman ulkoasun. Efekti-valikossa voit myös sijoittaa 3D-suodattimen kuvan päälle niin, että se näkyy 3D-silmälaseilla, kun taas punasilmäisyyden vähennys voi vähentää punaisia pisteitä, jotka ovat usein ihmisten silmissä. kuvattiin salamalla.

Vaikutusvalikossa löydät tekstuurivalikon. Tässä, kuten nimi osoittaa, voit muokata kuvan tekstuuria. Voit esimerkiksi muuttaa tekstuuria tiiliksi tai kankaaksi, joten näyttää siltä, että kuva on maalattu tiilillä tai kankaalla. Lisäksi tiili ja kangas voit myös vaihtaa marmoriin, nahkaan, sateeseen, lumeen ja savuun. On siis runsaasti mahdollisuuksia muokata kuvaa.

Lisää oma vesileima

Yksi suurimmista bonuksista FotoGossa on kyky lisätä oma vesileima. Se tehdään uskomattoman nopeasti ja yksinkertaisesti, kuten alla näkyy.

Voit käyttää sekä tekstiä että kuvaa, jos haluat tehdä vesileiman, ja muokata sitä esimerkiksi fonttien avulla. FotoGon mahdollisuudet käyttää vesileimoja ovat ohjelman selkeä etu, ja se on myös yksi syy siihen, miksi vesileiman käyttö on saanut oman valikon.

Muunna muille muodoille

Kuvat ovat monissa eri muodoissa, ja siksi on tärkeää, että käytät ohjelmaa, joka pystyy käsittelemään kaikkia markkinoilla olevia muotoja. Kuvankäsittelyohjelma ei voi käyttää kuviasi, joten FotoGo on tässä yhteydessä myös uskomattoman tehokas ohjelma. FotoGo pystyy käsittelemään kaikki siinä käytettävät kuvamuodot. Lisäksi on yllättävän helppoa lisätä kuvasi ohjelmaan. Sinun tarvitsee vain vetää kuva sen sijainnista ja pudottaa se FotoGoon.

Kokeile sitä ilmaiseksi

Kun olet ladannut ja asentanut FotoGon, ohjelma kysyy, haluatko ostaa lisenssin. Täällä voit tietysti ostaa pääsyn jo nyt, jos tiedät jo, että FotoGo on ohjelma sinulle. Voit kuitenkin myös kokeilla ohjelmaa ilmaiseksi kokeilujakson aikana, jonka kehittäjät takana ovat. Näin voit käyttää kaikkia ohjelman ominaisuuksia ja ominaisuuksia ja päättää ensin, haluatko ostaa ohjelman, kun koeaika päättyy.

Vaihtoehtoja

Jos haluat nähdä muita kuvankäsittelyohjelmia ennen kuin päätät, mikä ohjelma ladataan, voit tarkastella PaintShop Pro -ohjelmaa. Ohjelmalla on joitakin samankaltaisuuksia FotoGon kanssa, mutta myös paljon eroja. Siksi on hyvä lukea molemmat ohjelmat ennen lataamista. Näin voit päättää, mikä ohjelma parhaiten sopii sinulle. Voit ladata ja lukea lisää PaintShop Proista seuraamalla tätä linkkiä.

Voit tietysti katsoa myös Adobe Photoshopia, josta olet todennäköisesti jo kuullut. Photoshop on maailman suosituin kuvankäsittelyohjelma ja hyvästä syystä. Ohjelma voi tehdä juuri mitä tahansa haluamaasi kuvankäsittelyohjelmassa, mikä on myös yksi syy siihen, miksi se on Photoshop, jota käytetään usein ammatillisissa asetuksissa. Voit lukea lisää Adobe Photoshopista ja ladata ohjelman napsauttamalla tätä.

Saatavuus

Kun lataat ohjelman, se onOn tietenkin tärkeää, että lataat ohjelman käyttöjärjestelmän kanssa yhteensopivan version. FotoGo-julkaisu, jonka voit ladata tällä sivustolla, on Windows-käyttöjärjestelmille. Ohjelma on saatavana myös Macille. Voit lukea lisää PhotoGo Macista ja ladata Mac-version tästä.

Johtopäätös

Jos tarvitset ohjelman kuvien muokkaamiseen, FotoGo kannattaa ehdottomasti kokeilla. Ohjelma on erittäin käyttäjäystävällinen ja helppo navigoida. FotoGossa voit säätää kuviesi kokoa ja kaikkia kuvan elementtejä, kuten väriä, terävyyttä ja valoa. Vaikutusvalikosta löydät runsaasti tehosteita, jotka voidaan lisätä kuvaan. Voit muun muassa vähentää kuvassa näkyviä punasilmäisyyksiä tai muuntaa koko kuvan mustavalkoiseksi. Ohjelma voi käsitellä kaikkia kuvatyyppejä ja -muotoja, ja voit myös muuntaa kuvat muuhun muotoon. FotoGon toinen hyödyllinen piirre on kyky luoda ja lisätä omaa vesileimaasi kuviin. Joten muut eivät voi käyttää kuvaa ilman luottoa. Vesileima voidaan tehdä tekstillä ja kuvalla, ja se kestää vain muutaman sekunnin. Vesileiman valikko on erittäin käyttäjäystävällinen, joten jokainen voi liittyä.

FotoGo on erinomainen kuvankäsittelyohjelma, ja sen takana olevat kehittäjät haluavat myös tehdä rahaa niiden luomisesta. Ohjelma voidaan ladata täältä ilmaisena kokeiluversiona, jossa on täysi pääsy ohjelman kaikkiin osiin rajoitetun ajan. Kun tämä aika päättyy, sinun on maksettava ohjelman jatkamisesta. Tämä antaa sinulle aikaa tutustua ohjelmaan ja selvittää, onko tämä täydellinen kuvankäsittelyohjelma sinulle. Jos osoittautuu, että FotoGo ei ole etsimäsi ohjelma, kannattaa tarkastella joitakin muita kuvankäsittelyohjelmia, jotka voidaan ladata täältä. Asetukset-osiossa voit lukea lisää PaintShop Pro: sta ja Adobe Photoshopista, jotka molemmat ovat erittäin suosittuja sovellusten hallintaan ja muokkaamiseen. Löydät myös linkkejä molempien ohjelmien lataamiseen osiossa. Jos kuitenkin haluat FotoGo-ohjelman, mutta jos olet Mac-käyttäjä, löydät linkin, jonka avulla voit ladata FotoGo for Mac -apuohjelman Accessibility -osiossa.

Download FotoGo 2017

Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
321Soft

Lagt til:
03-04-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows 10, 8, 7, Vista, XP

Størrelse:
28.1 Mb

Sist oppdatert:
03-04-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR FOTOGO

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and 321SOFT and its affiliates (“321SOFT”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by 321SOFT or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by 321SOFT, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “321SOFT Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE 321SOFT SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE 321SOFT SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the 321SOFT Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, 321SOFT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, 321SOFT hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by 321SOFT, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or 321SOFT's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. 321SOFT retains all right, title and interest in and to the 321SOFT Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The 321SOFT Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the 321SOFT Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from 321SOFT. All rights not expressly granted to you herein are reserved by 321SOFT.

2 THIRD PARTY SERVICES
321SOFT Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via 321SOFT Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the 321SOFT Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the 321SOFT Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of 321SOFT Services, without the express prior written consent of 321SOFT or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the 321SOFT Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the 321SOFT Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the 321SOFT Services or this EULA, use or install the 321SOFT Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the 321SOFT Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that 321SOFT may offer you a separate site license agreement to make the 321SOFT Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the 321SOFT Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the 321SOFT Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the 321SOFT Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such 321SOFT Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the 321SOFT Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The 321SOFT Services may include measures to control access to the 321SOFT Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only 321SOFT Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the 321SOFT Services will not function properly.
The 321SOFT Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the 321SOFT Services, and to the extent that your contributions through use of the 321SOFT Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant 321SOFT an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to 321SOFT's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the 321SOFT Services and related goods and services under applicable law. This license grant to 321SOFT, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The 321SOFT Services may require an internet connection to access the 321SOFT Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the 321SOFT Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to 321SOFT Services. By using the 321SOFT Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the 321SOFT Services or certain features of the 321SOFT Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the 321SOFT Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
321SOFT respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. 321SOFT's privacy policy as amended from time to time is available at www.321soft.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. 321SOFT’s Privacy Policy defines how, why and to which extent 321SOFT collects and uses personal and non-personal information in relation to 321SOFT's products and services. By installing, accessing or using the 321SOFT Services you explicitly agree with the terms and conditions of 321SOFT’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
321SOFT may license to you certain virtual goods to be used within 321SOFT Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and 321SOFT is not a party to the transaction.
321SOFT may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. 321SOFT shall have no liability to you or any third party in the event that 321SOFT exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT 321SOFT IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
321SOFT warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, 321SOFT agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by 321SOFT. If the Software is no longer available, 321SOFT retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by 321SOFT and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the 321SOFT address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE 321SOFT SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. 321SOFT, 321SOFT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. 321SOFT, 321SOFT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE 321SOFT SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE 321SOFT SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE 321SOFT SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER 321SOFT SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE 321SOFT SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY 321SOFT, 321SOFT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL 321SOFT, 321SOFT’S AFFILIATES, 321SOFT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE 321SOFT SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT 321SOFT, 321SOFT’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, 321SOFT’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL 321SOFT’S, 321SOFT’S AFFILIATES’, 321SOFT’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE 321SOFT SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any 321SOFT Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, 321SOFT will be irreparably damaged, and therefore you agree that 321SOFT shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or 321SOFT means any legal entity that is directly or indirectly controlled by 321SOFT for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold 321SOFT, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the 321SOFT Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. 321SOFT reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on 321SOFT’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the 321SOFT Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at 321SOFT's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST 321SOFT ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@321soft.com.