Ohjelmoida » hienosäädön » Levyn puhdistus

Fast Duplicate File Finder last ned
4 0 6283  

Nopea kaksoiskappaleiden etsintä - Etsi päällekkäisiä tiedostoja ja poista ne ilmaiseksi

Fast Duplicate File Finder on ilmainen ohjelma, joka tekee tehokkaasti juuri sitä, mitä se edistää: binäärialgoritmin avulla se vertaa valittujen kansioiden tai tietokoneen yleistä sisältöä, näkee, onko samaa tiedostoa useita eri alueilla tietokoneessasi ja yksinkertaisesti auttaa poistamaan ei -toivotut päällekkäiset tiedostot.

Ei enää vanhoja kansioita, jotka ovat täynnä tiedostoja, joita sinulla on kaikkialla muualla. Kuule, me kaikki tiedämme, ettei ole mitään häpeällistä seisoa ja puuttua tiettyyn asiakirjaan tai kuvaan esitystä varten ja siksi ladata tiedostoa vain nähdäksemme, että tiedostonimi on jo olemassa ja että sille on annettu sakko 1 tai parillinen suurempi numero takana, yrittäen luoda ainutlaatuisen tiedostotyypin.

Ja mikä vielä pahempaa, se tapahtuu Internetissä löytämiesi kuvien ja videoiden kanssa, jotka on ehkä tallennettu alun perin kaikenlaisiin erityisiin tiedostopääteisiin, mikä tekee näiden kopioiden löytämisen lähes mahdottomaksi, ellet halua varata koko viikon ajan, jotta voit tarkistaa jokaisen pienen osan tietokoneen levystä. Se on ohi huonoilla tekosyillä - koska täältä saat ohjelman, joka tekee työn puolestasi ja auttaa säästämään tilaa tietokoneellasi muutamassa sekunnissa tai minuutissa.

Tämä artikkeli keskittyy ilmaiseen versioon, mutta on syytä mainita, että on olemassa myös PRO -versio, joka edellyttää lisenssikoodin ostamista kerran. Ohjelman verkkosivustolla voit myös lukea lisää pro -version ja ilmaisen version välisestä erosta, joka on esitetty selkeässä muodossa.

Helppokäyttöisyys

Ohjelma on melko helppo käyttää. Lisäksi voit aina mennä ohjelman verkkosivustolle ja lukea ohjelman toiminnasta, jos epäilet jotain. Yleensä se voidaan kuitenkin selittää neljällä helpolla vaiheella, joista esimerkkejä on yllä olevassa kuvassa.

  1. Valitse ensin, mitkä kansiot haluat sisällyttää kopioiden hakuun.
  2. Sitten voit valita, etsikö algoritmi samanlaisia tiedostoja tai samankaltaisia tiedostoja.
  3. Jos valitset tiedostoja, jotka ovat samankaltaisia, voit määrittää, kuinka monta prosenttia niiden on oltava samankaltaisia.
  4. Paina sitten 'Aloita skannaus' ja ohjelma alkaa toimia.

Kun tämä on tehty, saat (luultavasti) sarjan tuloksia luettelosta, joka viittaa kaikkiin samankaltaisiin tai samankaltaisiin tiedostoihin, jotka ovat samanlaisia tai samankaltaisia, edellä mainitusta valinnasta riippuen.

Jos et ensin saa mitään tuloksia, voit yrittää valita suuremman valikoiman hakemistoja. Kun kokeilimme ohjelmaa ensimmäistä kertaa, tuloksia ei ollut. Sitten menimme takaisin ja valitsimme lisää kansioita, se pystyi ajamaan algoritminsa läpi ja yhtäkkiä meillä oli 10 tiedostoa, joita voisimme indeksoida.

Ohjelman ilmaisen version avulla voit myös tallentaa työsi, jos olet esimerkiksi löytänyt jännittävän haun, jonka haluat käyttää hieman enemmän aikaa manuaaliseen tarkistamiseen myöhemmin. Huomaa kuitenkin, että vain Pro -version avulla voit avata vanhoja tallennettuja projekteja.

Kun tiedostot on löydetty, voit joko saada ohjelman itse valitsemaan poistettavat tiedostot (se valitsee vanhimmat tiedostot) painamalla Automaattinen tarkistus -painiketta. Pro -versio sisältää myös "Quick check" -toiminnon, joka on varovaisempi kuin automaattitoiminto, mutta toimii samalla nopeammin kuin jokaisen tiedoston manuaalinen tarkastelu.

Haluatko vain katsoa kuvia tai ehkä musiikkia?

Nopean kaksoiskappaleiden haun yläosassa on kaksi painiketta, joita voidaan painaa oikealla. Nämä viittaavat käyttäjään kahteen valmistajan (MindGems Inc.) muihin tuotteisiin, jotka toimivat tarkemmin tietyillä tiedostotyypeillä.

Oletko esimerkiksi kiinnostunut vain kuvien kaksoiskappaleiden löytämisestä, mikä on yksi suurimmista synneistä, kun on kyse suuren määrän levytilaa (varsinkin jos tallennat korkealaatuisia videoita matkapuhelimellasi tai otat paljon kuvia) ja ammattikäyttöön tarkoitettujen laitteiden kuten SLR cameras.These tuotteilla on myös usein ongelmia siirtämällä vanhat tiedostot, kun uusia tiedostoja on siirrettävä, joskus täysin ilman knowledge.You ladata MindGems päällekkäisistä kuva Finder ILMAISEKSI kautta tätä linkkiä.

Oletko sen sijaan henkilö, joka rakastaa kuunnella paljon erilaista musiikkia, vai oletko vaihtanut eri äänikirjastojen välillä, joissa paikalliset tiedostosi on tallennettu esimerkiksi Spotifyyn tai Apple Musiciin, niin myös kokonaiset albumit voivat helposti hiipiä useisiin kertaa ilman, että ne näkyvät kopioina soittolistoillasi.

Äänitiedostot voivat myös helposti olla suurempia, esimerkiksi jos olet käyttänyt äänitallenninta haastattelujen, konserttien tai muun pitkäkestoisen äänivälineen tallentamiseen.

Jos näin on, voimme viitata MindGemsin toiseen ohjelmaan, Audio Dedupeen, jonka voit ladata tämän linkin kautta.

Molemmat ohjelmat ovat ladattavissa ilmaiseksi ja toimivat hyvin kuin Fast Duplicate File Finder.

Vaihtoehtoja nopeille kaksoiskappaleiden etsinnälle

Jos perehdyt käyttämiesi ohjelmien estetiikkaan ja haluat jotain, joka on edelleen helppo löytää, mutta keskittyen hieman enemmän nykyaikaisiin suunnittelustrategioihin, voi olla idea harkita Auslogics Duplicate File Finder, jota ovat myös kirjoittaneet artikkelin, jonka löydät täältä.

Ohjelma toimii hyvin samalla tavalla kuin Fast Duplicate File Finder, mutta kuten sanoin nykyaikaisemmalla viimeistelyllä. Auslogicsin avulla ei kuitenkaan ole käytetty niin paljon energiaa käytettävyyden luomiseen, mahdollisesti siksi, että ohjelma on kohtuullisen helppo käyttää itsessään, mutta se kannattaa pitää mielessä, kun harkitaan, mitä ohjelmaa valita.

AutoDelete, josta olemme kirjoittaneet artikkelin täällä, toimii ohjelmana, joka käynnistyy ikkunoilla, kun käynnistät tietokoneen. Valitset tietyt säännöt, joita ohjelma seuraa. Täällä sinun on voitava ottaa vastuu itsestäsi ja luovuttaa se ohjelmalle, joka jatkuvasti pitää levyn puhtaana muun muassa kopioista.

Johtopäätös

Fast Duplicate File Finder on yleensä hyvä ohjelma, joka toimii täsmälleen niin kuin sen pitäisi ilman liikaa lisättyä. Ilmainen versio toimii erittäin hyvin keskivertokuluttajalle - ja lisävarusteita voi ostaa pro -version kertaluonteisen ostolisenssisopimuksen kautta.

Neljän helpon vaiheen avulla voit ohjata ohjelman kansioihin, jotka haluat indeksoida. Ohjelman avulla voit poistaa valinnan ja valita tuloksen mukauttamisvaihtoehdot, jotta löydät juuri sen, mitä etsit.

Fast Duplicate File Finder toimii nopeasti, tehokkaasti ja moitteettomasti, mutta siinä on myös hieman vanhentunut visuaalinen suunnittelu, joka pitää ohjelman takaisin nykyaikaiseen kontekstiin, jossa monien ihmisten estetiikka vaikuttaa heidän käyttökokemukseensa.

Download Fast Duplicate File Finder 6.0.0.1

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
MindGems Inc.

Lagt til:
06-09-2021

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
22.4 Mb

Sist oppdatert:
06-09-2021
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR FAST DUPLICATE FILE FINDER

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and MINDGEMS INC. and its affiliates (“MINDGEMS INC.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by MINDGEMS INC. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by MINDGEMS INC., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “MINDGEMS INC. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE MINDGEMS INC. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE MINDGEMS INC. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the MINDGEMS INC. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, MINDGEMS INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, MINDGEMS INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by MINDGEMS INC., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or MINDGEMS INC.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. MINDGEMS INC. retains all right, title and interest in and to the MINDGEMS INC. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The MINDGEMS INC. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the MINDGEMS INC. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from MINDGEMS INC.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by MINDGEMS INC..

2 THIRD PARTY SERVICES
MINDGEMS INC. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via MINDGEMS INC. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the MINDGEMS INC. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the MINDGEMS INC. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of MINDGEMS INC. Services, without the express prior written consent of MINDGEMS INC. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the MINDGEMS INC. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the MINDGEMS INC. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the MINDGEMS INC. Services or this EULA, use or install the MINDGEMS INC. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the MINDGEMS INC. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that MINDGEMS INC. may offer you a separate site license agreement to make the MINDGEMS INC. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the MINDGEMS INC. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the MINDGEMS INC. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the MINDGEMS INC. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such MINDGEMS INC. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the MINDGEMS INC. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The MINDGEMS INC. Services may include measures to control access to the MINDGEMS INC. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only MINDGEMS INC. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the MINDGEMS INC. Services will not function properly.
The MINDGEMS INC. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the MINDGEMS INC. Services, and to the extent that your contributions through use of the MINDGEMS INC. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant MINDGEMS INC. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to MINDGEMS INC.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the MINDGEMS INC. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to MINDGEMS INC., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The MINDGEMS INC. Services may require an internet connection to access the MINDGEMS INC. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the MINDGEMS INC. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to MINDGEMS INC. Services. By using the MINDGEMS INC. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the MINDGEMS INC. Services or certain features of the MINDGEMS INC. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the MINDGEMS INC. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
MINDGEMS INC. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. MINDGEMS INC.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.mindgems-inc..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. MINDGEMS INC.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent MINDGEMS INC. collects and uses personal and non-personal information in relation to MINDGEMS INC.'s products and services. By installing, accessing or using the MINDGEMS INC. Services you explicitly agree with the terms and conditions of MINDGEMS INC.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
MINDGEMS INC. may license to you certain virtual goods to be used within MINDGEMS INC. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and MINDGEMS INC. is not a party to the transaction.
MINDGEMS INC. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. MINDGEMS INC. shall have no liability to you or any third party in the event that MINDGEMS INC. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT MINDGEMS INC. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
MINDGEMS INC. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, MINDGEMS INC. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by MINDGEMS INC.. If the Software is no longer available, MINDGEMS INC. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by MINDGEMS INC. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the MINDGEMS INC. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE MINDGEMS INC. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. MINDGEMS INC., MINDGEMS INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. MINDGEMS INC., MINDGEMS INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE MINDGEMS INC. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE MINDGEMS INC. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE MINDGEMS INC. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER MINDGEMS INC. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE MINDGEMS INC. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY MINDGEMS INC., MINDGEMS INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL MINDGEMS INC., MINDGEMS INC.’S AFFILIATES, MINDGEMS INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE MINDGEMS INC. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT MINDGEMS INC., MINDGEMS INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, MINDGEMS INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL MINDGEMS INC.’S, MINDGEMS INC.’S AFFILIATES’, MINDGEMS INC.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE MINDGEMS INC. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any MINDGEMS INC. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, MINDGEMS INC. will be irreparably damaged, and therefore you agree that MINDGEMS INC. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or MINDGEMS INC. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by MINDGEMS INC. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold MINDGEMS INC., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the MINDGEMS INC. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. MINDGEMS INC. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on MINDGEMS INC.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the MINDGEMS INC. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at MINDGEMS INC.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST MINDGEMS INC. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@mindgems-inc..com.