Ohjelmoida » multimedia » Video ja musiikki

Cyberlink YouCam last ned
5 0 5968  

Lataa CyberLink YouCam ilmaiseksi täältä ja hae hauskoja animaatioita ja erilaisia ??suodattimia verkkokamerassasi.

Ehkä olet jo kuullut CyberLink YouCamista, koska se on hyvin suosittu ohjelma eri puolilla maailmaa. Toiset ovat jo tyytyväisiä siihen, joten ehkä voit olla.

CyberLink YouCam on ilmainen, mikä on tietenkin hienoa - varsinkin kun saat vielä paljon hienoja juttuja. CyberLink YouCam on yhteensopiva useimpien suurimpien yritysvideoiden kanssa, joten se sopii myös tarpeisiisi. Tässä katsauksessa saat lisätietoja CyberLink YouCamista.

Se voi CyberLink YouCamin

CyberLink YouCamin avulla voit tehdä kaikenlaisia asioita. Tässä on luettelo joistakin niistä:

 • CyberLink YouCam voi tallentaa videopuhelut.
 • CyberLink YouCamin avulla voit muokata tallennettua materiaalia. Voit esimerkiksi työskennellä väreillä, ja voit myös lisätä kuvaan mukavan tai hauskan kehyksen.
 • Kun käytät CyberLink YouCam -ohjelmaa, voit katsoa jotakin muuta kuin itseäsi puhuttaessasi ihmisiin. Voit esimerkiksi soittaa joulupukiksi, joka varmasti hymyilee ihmisten huulille - ja ehkä jopa saada heidät hieman joulun huumoriin.
 • CyberLink YouCamin avulla voit käyttää animoituja hymiöitä.
 • CyberLink YouCam on hauska ja turvallinen, koska ohjelmalla on oma tietoturvatyökalu, joten voit olla turvallinen, kun käytät ohjelmaa.

CyberLink YouCam voi olla enemmän kuin vain hauskaa ja hämmentävää, koska sinun ei tarvitse käyttää ohjelman kaikkia osia (kaikki) keskusteluissasi, joten ohjelma on myös ihanteellinen yritysten kokouksiin, jotka on pidettävä virtuaalisina. Monet tällaiset kokoukset järjestetään päivittäin, ja CyberLink YouCam voi auttaa tekemään siitä erinomaisen kokemuksen.

Tämä oli vain valikoima vaihtoehtoja CyberLink YouCamin kanssa. Jos haluat tietää enemmän, lue tästä.

CyberLink YouCamin monien vaihtoehtojen takia ohjelma voi tehdä siitä erityisen hauskaa videochattiin. Voit muokata keskustelujasi ja voit tehdä niistä ylimääräisiä viileitä kaikilla CyberLink YouCamin tarjoamilla mahdollisuuksilla. Jos sinulla ei ole tarpeeksi ilmaista versiota, on maksuvaihtoehto, jossa on vieläkin viileämpiä asioita. Näin voit maksaa itsellesi entistä enemmän vaikutuksia. Voit lukea siitä, mitä saat maksuversion kanssa täältä.

CyberLink YouCam -järjestelmän vaatimukset ja tekniset tiedot

Tässä osassa voit lukea joitakin järjestelmän vaatimuksista ja CyberLink YouCamin vaatimuksista:

 • Jotta voit käyttää CyberLink YouCamia, laitteen on voitava muodostaa yhteys web-kameraan
 • Jos sinun täytyy käyttää CyberLink YouCamia, sinun on voitava käyttää Internetiä - ja sinun on oltava vähintään Explorer ennen CyberLink YouCamin toimintaa
 • Sinun täytyy olla Windows käyttää CyberLink YouCamia
 • CyberLink YouCam 7 edellyttää 1024 x 768 näytön tarkkuutta
 • CyberLink YouCam 7 vaatii myös ainakin yhden seuraavista prosessoreista: AMD Athlon 64 3200+ tai Intel Pentium D 3.0 GHz

Jos tämä ei riittänyt tietoa järjestelmän vaatimuksista ja eritelmistä, voit saada lisää tietoa napsauttamalla tätä linkkiä.

CyberLink YouCamin edut ja haitat

CyberLink YouCamissa on joitakin etuja ja joitakin haittoja - tässä voit lukea joitakin niistä:

etuja:

 • CyberLink YouCam 7: tä voidaan käyttää monilla eri kielillä
 • Siinä on hyviä vaikutuksia
 • Ja se toimii monien loistavien video-chat-ohjelmien, kuten Skypen, kanssa
 • On mahdollista ladata ylimääräisiä tehosteita CyberLink YouCamille
 • CyberLink YouCamissä on turvavälineitä
 • Ja ohjelma on ilmainen

haittoja:

 • CyberLink YouCamin asentaminen voi kestää jonkin aikaa
 • Vaikutus ei ole aina yhtä hyvä
 • CyberLink YouCam toimii vain osittain tableteilla

Vaihtoehtoiset ohjelmat CyberLink YouCamille

Esimerkki CyberLink YouCamin vaihtoehtoisesta ohjelmasta on ManyCam Virtual Webcam.

ManyCam Virtual Webcam on ilmainen sovellus, jonka avulla voit käyttää verkkokameraa useissa eri sovelluksissa kerralla. Jos haluat tietää lisää ManyCam Virtual Webcamistä, lue tästä tästävoit myös ladata ohjelman ilmaiseksi.

Jos haluat pelata vielä enemmän ohjelmia kuin CyberLink YouCam tai mahdollisesti ManyCam Virtual Webcam, kokeile tätä linkkiä. Näin saatte pidempään luetteloon eri ohjelmista, jotka saattavat myös olla sinulle kokeilevia.

Yritys on CyberLink YouCamin takana

CyberLink YouCamia valmistava yritys on CyberLink Corp. Se on Taiwanissa sijaitseva ja vuonna 1996 perustettu multimediaohjelmistoyritys.

Johtopäätös

CyberLink YouCam on ohjelma, joka voi tehdä monia asioita. Monet asiat, joita voit varmasti käyttää, jos olet web-kameran käyttäjä. Jos haluat tehdä ylimääräisiä hauskoja videoneuvottelujen kanssa, kannattaa ehdottomasti kokeilla CyberLink YouCamia. CyberLink YouCamia voi tietysti käyttää myös sinä, jotka eivät ole niin paljon liikaa häiriöitä ja ongelmia, koska se on tietysti valinnainen, jos haluat hyödyntää kaikkia asioita, joita ohjelma voi tehdä.

CyberLink YouCam voi olla useimmille ihmisille - jos et halua puhua puhelimessa, mutta jos ei, kannattaa ehdottomasti kokeilla CyberLink YouCamia.

Voit käyttää CyberLink YouCamia vain, jos sinulla on Windows. Vaikka olet Windows-käyttäjä, ohjelmassa on myös muutamia haittoja, mutta jos he eivät halua häiritä sinua, tässä on hyvä ohjelma.

On myös olemassa useita järjestelmävaatimuksia, jotka laitteen on täytettävä ennen kuin voit käyttää ohjelmaa. On kuitenkin joitakin vaatimuksia, joita ei ole vaikea täyttää nykyaikaisimmilla laitteilla. Siksi: Jos sinulla ei ole hyvää ohjelmistoa verkkokameralle, CyberLink YouCam on ehdottomasti hyvä ehdotus.

Download Cyberlink YouCam 3.0

Video
Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
CyberLink Corp.

Lagt til:
10-01-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
311 Mb

Sist oppdatert:
10-01-2019
260
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR CYBERLINK YOUCAM

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and CYBERLINK CORP. and its affiliates (“CYBERLINK CORP.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by CYBERLINK CORP. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by CYBERLINK CORP., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “CYBERLINK CORP. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE CYBERLINK CORP. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE CYBERLINK CORP. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the CYBERLINK CORP. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, CYBERLINK CORP. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, CYBERLINK CORP. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by CYBERLINK CORP., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or CYBERLINK CORP.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. CYBERLINK CORP. retains all right, title and interest in and to the CYBERLINK CORP. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The CYBERLINK CORP. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the CYBERLINK CORP. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from CYBERLINK CORP.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by CYBERLINK CORP..

2 THIRD PARTY SERVICES
CYBERLINK CORP. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via CYBERLINK CORP. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the CYBERLINK CORP. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the CYBERLINK CORP. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of CYBERLINK CORP. Services, without the express prior written consent of CYBERLINK CORP. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the CYBERLINK CORP. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the CYBERLINK CORP. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the CYBERLINK CORP. Services or this EULA, use or install the CYBERLINK CORP. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the CYBERLINK CORP. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that CYBERLINK CORP. may offer you a separate site license agreement to make the CYBERLINK CORP. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the CYBERLINK CORP. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the CYBERLINK CORP. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the CYBERLINK CORP. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such CYBERLINK CORP. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the CYBERLINK CORP. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The CYBERLINK CORP. Services may include measures to control access to the CYBERLINK CORP. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only CYBERLINK CORP. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the CYBERLINK CORP. Services will not function properly.
The CYBERLINK CORP. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the CYBERLINK CORP. Services, and to the extent that your contributions through use of the CYBERLINK CORP. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant CYBERLINK CORP. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to CYBERLINK CORP.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the CYBERLINK CORP. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to CYBERLINK CORP., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The CYBERLINK CORP. Services may require an internet connection to access the CYBERLINK CORP. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the CYBERLINK CORP. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to CYBERLINK CORP. Services. By using the CYBERLINK CORP. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the CYBERLINK CORP. Services or certain features of the CYBERLINK CORP. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the CYBERLINK CORP. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
CYBERLINK CORP. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. CYBERLINK CORP.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.cyberlink-corp..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. CYBERLINK CORP.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent CYBERLINK CORP. collects and uses personal and non-personal information in relation to CYBERLINK CORP.'s products and services. By installing, accessing or using the CYBERLINK CORP. Services you explicitly agree with the terms and conditions of CYBERLINK CORP.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
CYBERLINK CORP. may license to you certain virtual goods to be used within CYBERLINK CORP. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and CYBERLINK CORP. is not a party to the transaction.
CYBERLINK CORP. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. CYBERLINK CORP. shall have no liability to you or any third party in the event that CYBERLINK CORP. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT CYBERLINK CORP. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
CYBERLINK CORP. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, CYBERLINK CORP. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by CYBERLINK CORP.. If the Software is no longer available, CYBERLINK CORP. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by CYBERLINK CORP. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the CYBERLINK CORP. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE CYBERLINK CORP. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. CYBERLINK CORP., CYBERLINK CORP.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. CYBERLINK CORP., CYBERLINK CORP.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE CYBERLINK CORP. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE CYBERLINK CORP. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE CYBERLINK CORP. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER CYBERLINK CORP. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE CYBERLINK CORP. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY CYBERLINK CORP., CYBERLINK CORP.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL CYBERLINK CORP., CYBERLINK CORP.’S AFFILIATES, CYBERLINK CORP.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE CYBERLINK CORP. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT CYBERLINK CORP., CYBERLINK CORP.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, CYBERLINK CORP.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL CYBERLINK CORP.’S, CYBERLINK CORP.’S AFFILIATES’, CYBERLINK CORP.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE CYBERLINK CORP. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any CYBERLINK CORP. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, CYBERLINK CORP. will be irreparably damaged, and therefore you agree that CYBERLINK CORP. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or CYBERLINK CORP. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by CYBERLINK CORP. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold CYBERLINK CORP., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the CYBERLINK CORP. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. CYBERLINK CORP. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on CYBERLINK CORP.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the CYBERLINK CORP. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at CYBERLINK CORP.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST CYBERLINK CORP. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@cyberlink-corp..com.