Ohjelmoida » hienosäädön » laajennukset

Classic Shell last ned
4 0 4090  

Classic Shell on ohjelma, joka on vaihtanut Windows 7, 8 tai 10, mutta puuttuu vanhat Windows-mallit. Voit ladata sen ilmaiseksi täältä.

Jos käytät jotain uudempia Windows-versioita, mutta puuttuu suunnittelu aiemmista Windows-käyttöjärjestelmistä, kuten Vista tai XP, Classic Shell saattaa olla juuri sinulle sopiva. Windows 7, 8 ja 10 ovat saaneet mainetta vaikeasta navigoimisesta käyttäjänä. Monet uskolliset Windows-käyttäjät menettävät klassisen Windowsin asennuksen, jossa kaikki on helppo ymmärtää ja kaikki on pystysuorassa, joten selaa aloitusvalikkoa, niin löydät haluamasi. Uusissa Windows-versioissa on helppo nähdä, että ohjelmistot, pelit ja apuohjelmat piilevät kaatumiseen ja että sinun pitäisi arvata, mitä juuri etsit.

Nyt voit kuitenkin pitää kiinni hyvistä ominaisuuksista, joita uudet käyttöjärjestelmät ovat muuttaneet samalla vain visuaalisessa suunnittelussa. Classic Shellilla voit mukauttaa käyttöjärjestelmän suunnittelua tarpeidesi mukaan. Classic Shellissa voit valita useista klassisista Windows-malleista, kuten XP ja Vista, ja muokata niitä väreillä ja muilla malleilla. Voit myös sekoittaa eri malleja ja ottaa näin viat, joista olet unohtanut Vista-ohjelmasta, ja yhdistät ne XP-ominaisuuksiin sekä nykyiseen muotoiluosi Windows 7, 8 tai 10.

Classic Shell on täysin ilmainen, joten se on erittäin suosittu ja laajalti käytetty ohjelmisto, joka on ladattu satoja miljoonia kertoja sen ensimmäisestä julkaisusta vuonna 2009.

Klassinen aloitusvalikko

Suurin muutos, jonka Windows 7 toi mukanaan, oli klassisen aloitusvalikon muutokset, jotka olivat aina olleet osa Windowsia aivan Windows 95: sta ja Windows Vistasta asti. Voit nyt palauttaa sen ja käyttää sitä Windows 7: ssä, 8: ssa tai 10: ssa ja käyttää ohjelmia haluamaasi ominaisuuksiin kuten suosikkien lisäämiseen, ohjauspaneelin laajentamiseen tai klassiseen napsauttamalla ja vetämällä.

Helppo ja nopea asennus

Classic Shell ei ole iso ja kattava ohjelmisto, joka saattaa kuulostaa silloin, kun sen kyky muuttaa käyttöjärjestelmääsi. Toisaalta se on lisäys, joka muuttuu vain käyttöjärjestelmän visuaalisella näkyvyydellä ja siksi se ei täytä paljon. Se tarkoittaa myös, että sovellus ladataan nopeasti, ja sekunteina se on käyttövalmis.

Se ei vaadi erityisiä taitoja eikä tietokoneen tuntemusta joko käyttää tai asentaa ohjelmaa. Sinun tarvitsee vain ladata ohjelma ja sitten voit muokata Windows-muotoilua sopivaksi.

 

Classic Shell -asetusvalikko löytyy sovelluksen kansioista, kuten yllä olevassa kuvassa näkyy.

Personointi

Classic Shellin räätälöintivaihtoehdot ovat monta. Siksi voit siirtyä ohjelmaan pitkään ja tarkastella nahkojen ja lisävarusteiden valikoimaa.

 

Kun olet valinnut haluamasi muokkaukset, tietenkin napsauta OK ja sitten Windows-suunnittelu päivittyy valitsemiasi asetuksiin. Gifin yläpuolella tehdyillä valinnoilla Windowsin aloitusvalikko näyttää alla olevan kuvan.

Voit tietenkin myös vaihtaa kieltä englannista tanskaan tai muuhun kieleen, jota haluat käyttää suunnittelussa. Tämä muuttuu myös asetuksissa, joissa mukautat suunnittelua. Täältä löytyy luokka, jota kutsutaan periaatteessa Kieli, jossa voit muokata ohjelmaa haluamallasi kielellä.

Kehittäjät takana

Classic Shell on kehittänyt venäläinen Ivo Beltchev, joka halusi jopa osia aiemmista Windows-malleista integroituu uusimpaan Windows-käyttöjärjestelmään. Hän julkaisi sen ilmaiseksi ensimmäistä kertaa vuonna 2009, minkä jälkeen se sai valtavan suosion Windows-käyttäjiltä. Vuonna 2017 hän pysähtyi kehittämään ohjelmaa, minkä jälkeen hän vapautti lisenssin, jotta kaikki voisivat työskennellä sen halutessa.

Saatavuus Free Rangeig; ngelighed

Classic Shell on suunniteltu muokkaamaan vain haluamaasi Windows-mallia. Siksi ohjelma on tietenkin suunniteltu käytettäväksi kaikissa Windows-versioissa. Siihen sisältyy siis sekä Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10, Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012 ja Windows Server 2012 R2.

 

Vaihtoehtoja

Oletko Windows 7: n hampurilainen ja luet täältä, koska etsit Windows-teeman persoonallisuutta niin, että se eroaa väkijoukosta, mutta et ole kiinnostunut palaamasta aiempaan Windows-muotoon Windows 7 vain musta voi olla sinulle jotain. Windows 7 vain musta on teema, joka tekee kaikki Windows 7 -teeman osat kokonaan mustaksi. Tietenkin vielä, joten voit selata sitä. Se antaa tietokoneesi näyttävän uudesta ja miedosta muotoilusta, joka erottuu joukosta. Löydät ohjelman täältä.

 

Johtopäätös

Classic Shell on täysin ilmainen sovellus, joka on suunniteltu antamaan Windows 7-, Windows 8- tai Windows 10 -käyttäjille Windows Vista- ja XP-ominaisuuksien klassiset ominaisuudet. Voit muokata aloitusvalikkoa näyttämään juuri niin kuin haluat sen näyttävän, ja voit muokata koko Windows-haun niin, että se sisältää Windows Vistan tai XP: n käyttämäsi ominaisuuksia. Sinun ei tarvitse valita yhden mallin tai toisen, mutta räätälöidä mallisi elementeillä kaikista Windows-malleista. Ohjelma on suunniteltu auttamaan niitä, jotka löytävät viimeisimmät Windows-versiot, jotka ovat juurtuneet ja jotka eivät näe yksinkertaisia ja helppokäyttöisiä ominaisuuksia vanhemmista Windows-versioista. Ohjelma julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2009 ja sen jälkeen sitä on jatkuvasti kehitetty, joten se on valmis auttamaan käyttäjän tarpeita. Se on pieni apuohjelmisto, joka ei siis täytä paljon ja on helppokäyttöinen. Asennus kestää vain muutaman sekunnin, ja se on heti käyttövalmis.

Download Classic Shell 2.9.0

Video
Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Ivo Beltchev (Open Source)

Lagt til:
14-12-2018

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows Vista, Windows 7, Windows 8, Windows 8.1, Windows 10

Størrelse:
5.886 Mb

Sist oppdatert:
14-12-2018
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR CLASSIC SHELL

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) and its affiliates (“IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE)”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE), including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE), for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE)'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) retains all right, title and interest in and to the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE). All rights not expressly granted to you herein are reserved by IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE).

2 THIRD PARTY SERVICES
IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services, without the express prior written consent of IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services or this EULA, use or install the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) may offer you a separate site license agreement to make the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services may include measures to control access to the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services will not function properly.
The IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services, and to the extent that your contributions through use of the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE)'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services and related goods and services under applicable law. This license grant to IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE), and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services may require an internet connection to access the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services. By using the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services or certain features of the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE)'s privacy policy as amended from time to time is available at www.ivo-beltchev-(open-source).com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE)’s Privacy Policy defines how, why and to which extent IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) collects and uses personal and non-personal information in relation to IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE)'s products and services. By installing, accessing or using the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services you explicitly agree with the terms and conditions of IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE)’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) may license to you certain virtual goods to be used within IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) is not a party to the transaction.
IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) shall have no liability to you or any third party in the event that IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE). If the Software is no longer available, IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE), IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE)’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE), IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE)’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE), IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE)’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE), IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE)’S AFFILIATES, IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE)’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE), IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE)’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE)’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE)’S, IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE)’S AFFILIATES’, IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE)’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) will be irreparably damaged, and therefore you agree that IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) means any legal entity that is directly or indirectly controlled by IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE), its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE)’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE)'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST IVO BELTCHEV (OPEN SOURCE) ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@ivo-beltchev-(open-source).com.