Ohjelmoida » turvallisuus » turvatoimikokonaisuuksiin

Bullguard Internet Security last ned
5 0 1684  

Lataa ilmainen kokeiluversio Bullguard Internet Securityista täältä tai osta täysi versio (toimii jopa kolmella tietokoneella) heti Tanskan parhaat hinnat. Se on täydellinen all-in-one-ratkaisu, joka takaa tietokoneesi verkkouhkia vastaan.

Internet on yksi suosituimmista paikoista siirtyä tässä digitaalisessa aikakaudessa. Suuri osa vapaa-ajastamme viettämästä viihteestä on internetissä, samoin kuin ystävien ja perheen kanssa. Siksi on aivan luonnollista, että vietämme niin paljon aikaa. Mutta se ei ole aina vain ruusun tanssia navigoimaan siellä.


Internet voi olla myös epävarma paikka, jossa on odottamattomia uhkia, jotka voivat piilottaa siellä, missä vähiten odotat niitä. Siksi on tärkeää, että käytössä on virustentorjuntaohjelma, joka pystyy käsittelemään internetiä. Yksi tällainen ohjelma on Bullguard Internet Securityn valmistaja Bullguard Ltd., joka monien ominaisuuksiensa avulla voi suojata sinua ja lapsiasi Internetissä liikkumisen aikana.


Kierrä tietoturva-aukot Bullguard Internet Securityn avulla


Bullguard Internet Security on tehokas ohjelmisto, joka tehokkaasti lähtee ja korjaa järjestelmän mahdolliset aukot. Tämä on erityisesti suojaa haittaohjelmilta ja tietojenkalastelulta internet-sivuilta. Yleensä yksi voidaan houkutella sivulle, joka tekee sinusta klikkaamalla jotain, jota ei olisi pitänyt tehdä. Tämä voi hiipiä haitallisia viruksia järjestelmään. Bullguard sieppaa nämä ja laittaa ne pois pelistä ennen kuin he jopa laskeutuvat tietokoneellesi.


Internet-suojauksen lisäksi järjestelmäsi suojaa myös säännöllisesti. Voit skannata tietokoneesi viruksille eri asteilla: nopea skannaus ja täysi skannaus. Nopea skannaus vain raapaa pinnan ja on valinta, jos haluat vain skannata nopeasti, kuten nimestä käy ilmi. Täysi skannaus kulkee tietokoneen kaikkien tiedostojen läpi, jos haluat nähdä, onko jokin vaurioitunut, tartunnan saaneen tai vaarassa. Voit siis ratkaista pahimmat ongelmat ja varmistaa, että järjestelmä kulkee hienosti.


Anna lapsesi käyttää tietokonetta ilman pelkoa, he saavat viruksia tai näkevät jotain, mitä heidän ei pitäisi


Tässä digitaalisessa iässä lapset kasvavat tietokoneiden kanssa. Niitä käytetään hauskaa ja leikkimistä vapaa-ajalla ja kouluun / työhön, kun he saavat hieman vanhempia. Mutta se ei aina ymmärrä, kuinka vaarallista Internet voi olla, jos et ajattele sitä vähän. Siksi vanhempina voit varmistaa, etteivät he ole sekaisin Bullguard Internet Securityn kanssa.


Bullguard Internet Securitylla on toiminto "Lapsilukko". Tämän ominaisuuden avulla voit isänä / äidinä säännellä sitä, mitä lapsillasi on verkossa. Monet sivustot luokitellaan lapsiystävällisiksi tai eri tietokantoihin. Bullguardilla on pääsy siihen ja varmistetaan, että lapsesi eivät mene niihin. Tämä on myös erittäin kätevää, koska useimmat verkossa olevat virukset tulevat lapsiystävällisiltä sivustoilta, joten pidät lapsesi turvassa monilla rintamilla ja sallisi heidän istua rauhassa ja nauttia peleistä / elokuvista.


Jos haluat optimaalisen ja tehokkaan online-suojan, Bullguard Internet Security on valinta


On olemassa monia erilaisia virustentorjuntaohjelmia, jotka myös suojaavat sinua verkossa tänään. On niin paljon, se voi olla vaikea liikkua eri ja löytää oikea. Bullguard Internet Security täydentää sinua kaikilla optimaalisimmilla ominaisuuksilla ja on siksi turvallinen valinta.


Saat kiinni haitallisista Internet-sivustoista, saat suojaa tietokoneellasi, jos asiat hiipuvat, ja vanhempina voit suojella lapsiasi samanaikaisesti. Paljon enemmän sinun ei tarvitse.


Jos olet pelaaja, sinun ei tarvitse pelätä järjestelmän suorituskyvyn heikkenemistä


Bullguard Internet Security toimii aina taustalla ja kiinnittää paljon tietokoneen resursseihin. Se saa sen ajamaan hitaammin, varsinkin jos teet skannauksen. Tämä ei ole suuri ongelma, kun katsot videoita YouTubessa tai kirjoitat Word-dokumenttiin. Mutta jos pelaat videopelejä, tämä voi olla taakka.


Bullguard Internet Security on kuitenkin tietoinen siitä, ja siksi he ovat valinneet ainutlaatuisen mahdollisuuden antaa ohjelmalle "pelitilaan". Kun pelitila on asetettu, ohjelma vetää vähemmän järjestelmääsi, kun se on käynnissä taustalla, eikä siis veloitetaEnnen suuria kehyslevyjä, joita voit muuten kokea monien muiden virusohjelmien kanssa. Muista vain kytkeä se päälle, ennen kuin alat pelata ja kun olet valmis.


Selkeä muotoilu ja käyttäjäystävällinen käyttöliittymä


Bullguard Internet Security on miellyttävä ja helppo virustentorjuntaohjelma, jota käytetään kaikilla rintamilla. Kun ohjelma avautuu, aloitusnäyttö, joka esittelee Bullguard Internet Securityn tarjoamat ominaisuudet, on tervetullut. Se selittää myös, mitä he tekevät ja ovatko ne käytössä. Pudotusvalikosta voit valita, mitä eri toimintojen pitäisi tehdä. Esimerkiksi, minkä tyyppistä skannausta haluat tehdä.


Eri toiminnoilla on myös asianmukaiset logot, jotka edistävät niiden ymmärtämistä. Valikossa on myös vaihtoehtoja, joissa voit muuttaa ohjelman toimia, kun käytät taustaa, joten voit säätää asioita, joita sinusta tuntuu puuttuvilta tai ärsyttäviltä.

Vaihtoehtoinen ohjelmisto


Bullguard Internet Security on vain yksi monista virustentorjuntaohjelmista. Oletko ole tyytyväinen ohjelmiston tai haluat kokeilla jotain muuta, Trend Micro Internet Security valmistajalta Trend Micro suositeltavaa. Trend Micro Internet Security suojaa sinua haittaohjelmilta, tietojenkalastelulta ja muilta Internetin haittaohjelmilta sekä langattomalta verkkoyhteydeltä vihollisen hyökkäyksiltä. Trend Micro Internet Security voidaan ladata ilmaiseksi täältä.


Johtopäätös


Bullguard Internet Security on tehokas virustentorjuntaohjelma, joka täydentää sinua tarpeellisin keinoin suojata järjestelmäsi Internetin haittaohjelmilta. Vanhemmille tarjottavien lisävaihtoehtojen ansiosta heidän perheensä on suojattu internetissä, joten voit nauttia tästä upeasta keksinnöstä ilman suuria huolia. Käyttöliittymä on helppokäyttöinen, joten sinun ei tarvitse olla iso tietokoneiden nero aloittaaksesi. Aloita ensimmäinen skannauksesi tänään Bullguard Internet Securityn avulla. Se voidaan suositella vain.

Download Bullguard Internet Security

Video
Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
BullGuard Ltd.

Lagt til:
03-04-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
43 Mb

Sist oppdatert:
03-04-2019
275
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR BULLGUARD INTERNET SECURITY

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and BULLGUARD LTD. and its affiliates (“BULLGUARD LTD.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by BULLGUARD LTD. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by BULLGUARD LTD., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “BULLGUARD LTD. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE BULLGUARD LTD. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE BULLGUARD LTD. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the BULLGUARD LTD. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BULLGUARD LTD. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BULLGUARD LTD. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by BULLGUARD LTD., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or BULLGUARD LTD.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. BULLGUARD LTD. retains all right, title and interest in and to the BULLGUARD LTD. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The BULLGUARD LTD. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the BULLGUARD LTD. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from BULLGUARD LTD.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by BULLGUARD LTD..

2 THIRD PARTY SERVICES
BULLGUARD LTD. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via BULLGUARD LTD. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the BULLGUARD LTD. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the BULLGUARD LTD. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of BULLGUARD LTD. Services, without the express prior written consent of BULLGUARD LTD. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the BULLGUARD LTD. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the BULLGUARD LTD. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the BULLGUARD LTD. Services or this EULA, use or install the BULLGUARD LTD. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the BULLGUARD LTD. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that BULLGUARD LTD. may offer you a separate site license agreement to make the BULLGUARD LTD. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the BULLGUARD LTD. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the BULLGUARD LTD. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the BULLGUARD LTD. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such BULLGUARD LTD. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the BULLGUARD LTD. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The BULLGUARD LTD. Services may include measures to control access to the BULLGUARD LTD. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only BULLGUARD LTD. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the BULLGUARD LTD. Services will not function properly.
The BULLGUARD LTD. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the BULLGUARD LTD. Services, and to the extent that your contributions through use of the BULLGUARD LTD. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant BULLGUARD LTD. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to BULLGUARD LTD.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the BULLGUARD LTD. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to BULLGUARD LTD., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The BULLGUARD LTD. Services may require an internet connection to access the BULLGUARD LTD. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the BULLGUARD LTD. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to BULLGUARD LTD. Services. By using the BULLGUARD LTD. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the BULLGUARD LTD. Services or certain features of the BULLGUARD LTD. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the BULLGUARD LTD. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
BULLGUARD LTD. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. BULLGUARD LTD.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.bullguard-ltd..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. BULLGUARD LTD.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent BULLGUARD LTD. collects and uses personal and non-personal information in relation to BULLGUARD LTD.'s products and services. By installing, accessing or using the BULLGUARD LTD. Services you explicitly agree with the terms and conditions of BULLGUARD LTD.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
BULLGUARD LTD. may license to you certain virtual goods to be used within BULLGUARD LTD. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and BULLGUARD LTD. is not a party to the transaction.
BULLGUARD LTD. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. BULLGUARD LTD. shall have no liability to you or any third party in the event that BULLGUARD LTD. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT BULLGUARD LTD. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
BULLGUARD LTD. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, BULLGUARD LTD. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by BULLGUARD LTD.. If the Software is no longer available, BULLGUARD LTD. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by BULLGUARD LTD. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the BULLGUARD LTD. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE BULLGUARD LTD. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. BULLGUARD LTD., BULLGUARD LTD.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. BULLGUARD LTD., BULLGUARD LTD.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE BULLGUARD LTD. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE BULLGUARD LTD. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE BULLGUARD LTD. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER BULLGUARD LTD. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE BULLGUARD LTD. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY BULLGUARD LTD., BULLGUARD LTD.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL BULLGUARD LTD., BULLGUARD LTD.’S AFFILIATES, BULLGUARD LTD.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE BULLGUARD LTD. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT BULLGUARD LTD., BULLGUARD LTD.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, BULLGUARD LTD.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL BULLGUARD LTD.’S, BULLGUARD LTD.’S AFFILIATES’, BULLGUARD LTD.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE BULLGUARD LTD. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any BULLGUARD LTD. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, BULLGUARD LTD. will be irreparably damaged, and therefore you agree that BULLGUARD LTD. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or BULLGUARD LTD. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by BULLGUARD LTD. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold BULLGUARD LTD., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the BULLGUARD LTD. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. BULLGUARD LTD. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on BULLGUARD LTD.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the BULLGUARD LTD. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at BULLGUARD LTD.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST BULLGUARD LTD. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@bullguard-ltd..com.