Ohjelmoida » Internet » selaimet

Brave last ned
5 0 6152  

Lataa Brave-selain ilmaiseksi täältä.

On monia, jotka eivät ole tietoisia siitä, kuinka paljon tietoja jätät Internetin selaamisen aikana. Viime vuosina on kuitenkin yleisesti ottaen ollut enemmän tietoa, ja näemme muun muassa koska uusia yksityisyyden suojaohjelmia kehitetään jatkuvasti.

Brave on viimeisin tarjous ja tämä selain ottaa yksityisyytesi vakavasti.

Nopeampi kuin kilpailu

Yksi Bravein vaikuttavimmista asioista on, että tämä selain on itse asiassa nopeampi kuin kilpailevat selaimet. Brave on noin kaksi kertaa nopeampi lukea verkkosivustoja kuten Firefox ja Google Chrome, joka on täysin hullu.

Olemme testanneet ja tarkistaneet selainten meren tällä sivustolla, ja tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme käyttäneet niin nopeaa selainta. Välittömästi nopeuden syy on, että Brave on täysin kehittynyt ohjelmisto. Lisäksi selain, kuten sanoin, ei kerää tietojasi, ja selain voi tehdä sen selaimen avulla - nimittäin verkkosivustojen lataamiseen.

Tietosuoja-osiosta

Selain, joka on nopeampi kuin suosituimmat selaimet, on heti tarpeeksi. Mutta Brave ei lopu täällä. Brave-ohjelmassa on suurta kunnianhimoa, että heidän selaimensa on valvottava yksityisyydensuojatietojaan. Google Chrome on aiemmin saanut paljon kritiikkiä tietojen keräämisestä Internetin selaamisen aikana. Se on esimerkiksi. Näin ollen Google Chrome voi nopeasti huomata, että saat mainoksia juuri samasta kengänparista, jota olet juuri katsonut ja katsellut.

Brave-ohjelmassa on useita asetuksia, joiden avulla voit säätää tietosuojatietoja tällä alueella. Se on esimerkiksi. voit estää ALL-mainoksia, joten etujasi ei seurata ja jakaa eri sivuilla. On myös mahdollista estää evästeet, HTTPS-skriptit.

Yleisesti tämä tarkoittaa sitä, että tietojasi ei jaeta kenenkään kanssa - riippumatta siitä, missä sivustossa käyt.

Helppo vaihtaa

Jos olet käyttänyt Google Chromen kaltaista selainta jo vuosia, vaihtaminen saattaa tuntua hallitsemattomalta, koska olet todennäköisesti valinnut Google Chromen muistamaan salasanat, kirjanmerkit ja muut mukautetut asetukset.

Onneksi on suhteellisen helppo prosessi siirtyä Brave-palveluun riippumatta siitä, mitä selainta olet aiemmin käyttänyt. Brave-ohjelmassa on synkronointivaihtoehdot, joissa sinun tarvitsee vain valita, mikä selain haluat tuoda asetuksesi, kuten salasanat, evästeet jne.

Tämä prosessi kestää hyvin lyhyen ajan, ja kun olet tehnyt sen, tuskin huomaa, että olet muuttanut lainkaan, koska Brave lisää automaattisesti käyttäjätunnuksen ja salasanan aiemmilta selaimilta käyttämillesi verkkosivustoille. Sinun on tietenkin aina kiinnitettävä huomiota verkkosivustoihin, joissa tallennat salasanoja jne..

Asiakassuhde

Braveilla on melko houkutteleva muotoilu, joka on minimalistinen ja helppo löytää ympäriinsä, mutta käyttöliittymää on edelleen mahdollista muokata makusi mukaan.

Oletuksena on mahdollista valita kaksi teemaa: vaalea ja tumma. On myös mahdollista vierailla verkkokaupassa, jossa voit ladata lisää teemoja, jos haluat. Valikoima on melko kohtuullinen, ja se on helppo löytää.

Tämän lisäksi rajapinnasta on mahdollista poistaa erilaisia toimintoja, kuten kotipainike, kirjanmerkkipainike jne.

Kuten muidenkin selaimien tavoin, voit suurentaa tekstiä näkymääsi vastaavaksi. Mutta kuten jotain uutta, on myös mahdollista muuttaa tekstin fonttia, ja koska se on jäätävä, on mahdollista lisätä sen omaa fonttia.

Ansaitse ja käytä rahaa

Yksi Bravein ainutlaatuisimmista piirteistä on palkitsemisjärjestelmä. Palkinto on palkitsemisjärjestelmä, jossa voit maksaa mainoksista. Rahat talletetaan digitaaliselle rahakassalle, joka on integroitu suoraan selaimeen.

Tämä ominaisuus on tietenkin täysin valinnainen. On myös mahdollista maksaa rahaa rahaa itsekivespussin. Rahaa ei voi välittömästi maksaa pankkitilillesi, mutta on mahdollista valita auto-osuus. Nämä ominaisuudet lähettävät automaattisesti rahaa useimmin käytetyille verkkosivuille. Tällä tavoin voidaan esimerkiksi taloudellisesti tukea suosikki suosikkiputkisi helposti ja sujuvasti.

Tietenkin valitset, kenelle haluat tukea, eikä sinun pitäisi pelätä, että nämä rahat lähetetään sivustoille tai sisällöntuottajille, joita et halua tukea. Palkitsemisjärjestelmä ei ole tällä hetkellä saatavilla Tanskassa, mutta se tulee lähitulevaisuudessa.

Hakukoneen

Emme koskaan unohda, että Google on paras hakukone Internetissä, ja siksi voimme hengittää helpommin, kun Brave käytti myös ensisijaisesti Googlen hakukonetta. Jos haluat etsiä jotain, voit tehdä sen suoraan osoiterivillä Googlen kautta. On mahdollista vaihtaa suosikkihakukoneesi Brave-asetuksissa.

Johtopäätös

Internet-selaimet ovat olennainen työkalu kaikille tietokoneille, ja siksi on aina hyvä ajatella oikean käyttämistä. Brave on erinomainen vaihtoehto nykyisille selaimen kuninkaille, kuten Google Chrome ja Mozilla Firefox.

Brave on paljon nopeampaa useimmissa asioissa, ja muotoilu on erinomainen. Brave'n visio on, että käyttäjä ei ole tuote, joten Internet-selaimesi ei pidä sinua sellaisena. Brave on epäilemättä turvallisin selain verkossa yksityisyyden suojan alalla, ja tämän vuoksi ja monet ylimääräiset ominaisuudet tarjoavat meiltä lämpimän suosituksen.

Download Brave 1.60.118

Video
Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Brave Software, Inc.

Lagt til:
28-11-2023

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac, Linux, iOS & Android

Størrelse:
Mb

Sist oppdatert:
28-11-2023
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR BRAVE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and BRAVE SOFTWARE, INC. and its affiliates (“BRAVE SOFTWARE, INC.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by BRAVE SOFTWARE, INC. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by BRAVE SOFTWARE, INC., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “BRAVE SOFTWARE, INC. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE BRAVE SOFTWARE, INC. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE BRAVE SOFTWARE, INC. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the BRAVE SOFTWARE, INC. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BRAVE SOFTWARE, INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, BRAVE SOFTWARE, INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by BRAVE SOFTWARE, INC., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or BRAVE SOFTWARE, INC.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. BRAVE SOFTWARE, INC. retains all right, title and interest in and to the BRAVE SOFTWARE, INC. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The BRAVE SOFTWARE, INC. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the BRAVE SOFTWARE, INC. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from BRAVE SOFTWARE, INC.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by BRAVE SOFTWARE, INC..

2 THIRD PARTY SERVICES
BRAVE SOFTWARE, INC. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via BRAVE SOFTWARE, INC. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the BRAVE SOFTWARE, INC. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the BRAVE SOFTWARE, INC. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of BRAVE SOFTWARE, INC. Services, without the express prior written consent of BRAVE SOFTWARE, INC. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the BRAVE SOFTWARE, INC. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the BRAVE SOFTWARE, INC. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the BRAVE SOFTWARE, INC. Services or this EULA, use or install the BRAVE SOFTWARE, INC. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the BRAVE SOFTWARE, INC. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that BRAVE SOFTWARE, INC. may offer you a separate site license agreement to make the BRAVE SOFTWARE, INC. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the BRAVE SOFTWARE, INC. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the BRAVE SOFTWARE, INC. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the BRAVE SOFTWARE, INC. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such BRAVE SOFTWARE, INC. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the BRAVE SOFTWARE, INC. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The BRAVE SOFTWARE, INC. Services may include measures to control access to the BRAVE SOFTWARE, INC. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only BRAVE SOFTWARE, INC. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the BRAVE SOFTWARE, INC. Services will not function properly.
The BRAVE SOFTWARE, INC. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the BRAVE SOFTWARE, INC. Services, and to the extent that your contributions through use of the BRAVE SOFTWARE, INC. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant BRAVE SOFTWARE, INC. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to BRAVE SOFTWARE, INC.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the BRAVE SOFTWARE, INC. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to BRAVE SOFTWARE, INC., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The BRAVE SOFTWARE, INC. Services may require an internet connection to access the BRAVE SOFTWARE, INC. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the BRAVE SOFTWARE, INC. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to BRAVE SOFTWARE, INC. Services. By using the BRAVE SOFTWARE, INC. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the BRAVE SOFTWARE, INC. Services or certain features of the BRAVE SOFTWARE, INC. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the BRAVE SOFTWARE, INC. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
BRAVE SOFTWARE, INC. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. BRAVE SOFTWARE, INC.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.brave-software,-inc..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. BRAVE SOFTWARE, INC.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent BRAVE SOFTWARE, INC. collects and uses personal and non-personal information in relation to BRAVE SOFTWARE, INC.'s products and services. By installing, accessing or using the BRAVE SOFTWARE, INC. Services you explicitly agree with the terms and conditions of BRAVE SOFTWARE, INC.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
BRAVE SOFTWARE, INC. may license to you certain virtual goods to be used within BRAVE SOFTWARE, INC. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and BRAVE SOFTWARE, INC. is not a party to the transaction.
BRAVE SOFTWARE, INC. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. BRAVE SOFTWARE, INC. shall have no liability to you or any third party in the event that BRAVE SOFTWARE, INC. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT BRAVE SOFTWARE, INC. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
BRAVE SOFTWARE, INC. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, BRAVE SOFTWARE, INC. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by BRAVE SOFTWARE, INC.. If the Software is no longer available, BRAVE SOFTWARE, INC. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by BRAVE SOFTWARE, INC. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the BRAVE SOFTWARE, INC. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE BRAVE SOFTWARE, INC. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. BRAVE SOFTWARE, INC., BRAVE SOFTWARE, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. BRAVE SOFTWARE, INC., BRAVE SOFTWARE, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE BRAVE SOFTWARE, INC. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE BRAVE SOFTWARE, INC. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE BRAVE SOFTWARE, INC. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER BRAVE SOFTWARE, INC. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE BRAVE SOFTWARE, INC. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY BRAVE SOFTWARE, INC., BRAVE SOFTWARE, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL BRAVE SOFTWARE, INC., BRAVE SOFTWARE, INC.’S AFFILIATES, BRAVE SOFTWARE, INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE BRAVE SOFTWARE, INC. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT BRAVE SOFTWARE, INC., BRAVE SOFTWARE, INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, BRAVE SOFTWARE, INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL BRAVE SOFTWARE, INC.’S, BRAVE SOFTWARE, INC.’S AFFILIATES’, BRAVE SOFTWARE, INC.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE BRAVE SOFTWARE, INC. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any BRAVE SOFTWARE, INC. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, BRAVE SOFTWARE, INC. will be irreparably damaged, and therefore you agree that BRAVE SOFTWARE, INC. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or BRAVE SOFTWARE, INC. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by BRAVE SOFTWARE, INC. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold BRAVE SOFTWARE, INC., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the BRAVE SOFTWARE, INC. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. BRAVE SOFTWARE, INC. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on BRAVE SOFTWARE, INC.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the BRAVE SOFTWARE, INC. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at BRAVE SOFTWARE, INC.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST BRAVE SOFTWARE, INC. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@brave-software,-inc..com.