Ohjelmoida » hienosäädön » Registry Cleaners

AVG PC Tuneup (Finnish) last ned
4 0 4036  

Lataa ilmainen kokeiluversio AVG PC Tuneup -ohjelmassa tanskaksi tai osta täysi versio halvemmasta täältä. Sitten voit ratkaista ongelmia, jotka auttavat hidastamaan tietokonetta.

Kun tietokone saavuttaa iän ja sitä käytetään säännöllisesti, järjestelmässäsi kerääntyy ylimääräisiä tiedostoja. Se voi olla ohjelmasta, jonka luulit poistaneen, tai se saattaa olla tietokoneellasi olevia ohjelmia, jotka tylsistävät sitä merkittävästi. Viime kädessä tietokone toimii hitaammin kuin silloin, kun se on, ja se on hyvä.

AVG Technologiesin valmistajan AVG PC Tuneupin avulla voit hallita kaikkia tarpeettomia tiedostoja, prosesseja ja ohjelmia tietokoneessa, jotka aiheuttavat sen tummuuden. Jos haluat pienempiä joukkueita peleissä, nopeamman käynnistyksen ja välttää investointeja uuteen tietokoneeseen, AVG: llä on vastaus.

Järjestelmän ylläpitäminen niin, että se on aina parhaassa kunnossa

AVG PC Tuneup -toiminnolla tarjotaan useita vaihtoehtoja, joiden avulla järjestelmä on hyvin hoidettu ja voiteltu. AVG: n huoltotoiminto menee sisään ja analysoi monenlaisia yksityiskohtia järjestelmästäsi. Tyypillisesti tiedot ja pikakuvakkeet ovat romahtaneet ja ne hukuttavat järjestelmän. AVG PC Tuneup siirtyy sitten ja tarkastelee vanhaa selaimen historiaa ja tietokoneen rekisteriä poistamaan tai korjaamaan ongelmalliset tiedostot.

AVG PC Tuneup tulee myös tietokoneen käynnistysprosessiin ja tarkastelee sitä: mitkä ohjelmat toimivat heti, kun käynnistät, kunnes kytket virran. Harkitse sitten AVG: tä, mitä ohjelmia ei tarvitse käynnistää käynnistyksestä, jos he pudottavat järjestelmän alas. Sama pätee sulkemiseen, joten sekä käynnistys että sulkeminen tulevat mahdollisimman sujuviksi.

Helppo ja tehokas Windowsin optimointi, joka lisää merkittävästi tietokoneen nopeutta

AVG PC Tuneup tarjoaa sinulle useita tiloja, jotka voivat sekä lisätä tietokoneen suorituskykyä että myös akun käyttöikää. suorittaa ohjelmiston kannettavalla tietokoneella. AVG PC Tuner lataa sinut "normaalitilassa", mikä tarkoittaa, että järjestelmä on käynnissä kuten aloittaessasi sen ilman muutoksia. Sitten voit valita "Tallennustila". Säästötila parantaa tietokoneen akun käyttöikää merkittävästi poistamalla ohjelmistoja ja prosesseja, jotka ovat erittäin tehokasta, mutta eivät välttämättömiä.

Viimeinen tila on turbo-tila. Turbo-tila on tehokas työkalu niille, jotka ovat erittäin kiinnostuneita videopeleistä tai ohjelmista, jotka tarvitsevat paljon tietokoneita. Turbo-tila lisää tietokoneen suorituskykyä poistamalla käytöstä useita ohjelmia ja prosesseja, jotka ottavat liian paljon suorituskykyä itse. Kun nämä prosessit ja ohjelmat vapautetaan, järjestelmä toimii nopeammin kuin aiemmin, ja sinulla on tasaisempi kokemus ohjelmista, joita tarvitset.

Vapauta tilaa tietokoneessa AVG: n avulla

Suuri osa tietokoneen suorituskyvystä koostuu myös siitä, kuinka paljon sitä ladataan. Se voi olla vanhoja ohjelmia, tiedostoja, asiakirjoja ja tietokantoja, joita et todellakaan tarvitse. Käsin puhdistaminen voi olla vaikeaa ja aikaa vievää työtä, mutta AVG PC Tuneupilla se on kuin peli.

AVG PC Tuneup voi skannata järjestelmääsi poistamista varten vanhoista ohjelmista, jotka olet ajatellut poistaneen. Totuus on, että monet niistä jättävät aina tiedostoja takaisin järjestelmään. Lopulta nämä täyttävät yhä enemmän. AVG PC Tuneupin "vapaata tilaa" -ominaisuuden avulla nämä tiedostot poistetaan ja saat enemmän tilaa sinulle tärkeille asioille.

Hyödynnä tietokonettasi mahdollisimman tehokkaasti kuin peli

AVG PC Tuneup on tarkoitettu sinulle, joka haluaa suurimman osan tietokoneestasi. On myös vain kohtuullinen asenne, kun maksetaan hyviä summia järjestelmäänsä. AVG PC Tuneup varmistaa, että riippumatta siitä, kuinka paljon käytät tietokonettasi, voit aina pitää sen optimoituna ja hyvässä kunnossa niin, että saat mahdollisimman vähän ongelmia. Mikään ei ole pahempaa kuin sivun ja kirjoita Word-dokumenttiin, joka lakkaa jatkuvasti vastaamasta tai pelaamalla tietokonepeliä, joka kulkee 5 minuutin välein. AVG PC Tuneupin avulla voit välttää nämä stressaavat elementit ja käyttää järjestelmääsi rauhassa ja hiljaisuudessa.

Tee dHyvin harkitut päätökset järjestelmään tekemistäsi muutoksista

Muutosten tekeminen tietokoneeseen voi olla pelottava asia, jos sinulla ei ole aiheen suurta merkitystä. Mutta se on aivan ainutlaatuinen AVG PC Tuneupissa; Se pitää sinut kädessä ja selittää sinulle yksinkertaisella tavalla, mitä voit tehdä turvallisesti ja hiljaa. Tämä tehdään sen "Uninstall Manager" -ohjelmassa. Tässä AVG ehdottaa sinulle useita ohjelmia, jotka kannattaisivat poistaa tietokoneen parhaasta suorituskyvystä. Se antaa sinulle tarkkaa tietoa siitä, mitä ohjelma tekee ja kuinka paljon suorituskykyä se käyttää. Jos lopulta pahoittelet ohjelman poistamista, AVG PC Tuneup voi tuoda sen takaisin nopeasti.

Klikkaa ja unohda muotoilu, joka tekee kaiken helppoa sinulle

AVG tekee ohjelmistossaan paljon ohjelmistoa. Sen pitäisi olla mahdollisimman helposti saatavilla, jotta jokainen voi osallistua järjestelmiinsä ja hyödyntää niitä parhaalla mahdollisella tavalla. Jokainen osa selittää itsensä lyhyesti, joten sinulla ei ole epäilystäkään siitä, mitä teet. AVG PC Tuneupissa on myös monia perusteltuja ehdotuksia tietokoneen optimoimiseksi, joita voit helposti seurata.

Vain muutamalla napsautuksella voit yksinkertaisesti unohtaa ohjelman, koska se tekee kaiken sinulle siivousprosessin aikana. Tee itsellesi kuppi kahvia ja katsele televisiota, kun olet varma mielessäsi, että järjestelmäsi on optimoitu nopeasti ja tehokkaasti.

Vaihtoehtoinen ohjelmisto

Jos haluat kokeilla jotain muuta ohjelmistoa kuin AVG tarjoaa, kannattaa myös tarkastella TweakNow RegCleaneria valmistajalta Tweak Now. Ohjelma on yksinkertaisempi ja yksinkertainen kuin AVG PC Tuneup, mutta se saa tehtävän joka tapauksessa. Voit ladata TweakNow RegCleanerin ilmaiseksi täällä.

Johtopäätös

AVG PC Tuneup on uskomattoman tehokas tapa optimoida ja puhdistaa tietokoneesi. Monien ja monipuolisten ominaisuuksiensa ansiosta voit liikkua jokaisessa kulmassa ja kerätä jopa pienimmän lian. Jos pidät nopean tietokoneen, tämä on sinulle.

Download AVG PC Tuneup (Finnish) 2018

Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
AVG Technologies

Lagt til:
19-02-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows XP, Vista, 7, 8 & 10

Størrelse:
3.0 Mb

Sist oppdatert:
19-02-2019
169
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR AVG PC TUNEUP (FINNISH)

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and AVG TECHNOLOGIES and its affiliates (“AVG TECHNOLOGIES”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by AVG TECHNOLOGIES or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by AVG TECHNOLOGIES, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “AVG TECHNOLOGIES Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the AVG TECHNOLOGIES Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AVG TECHNOLOGIES hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AVG TECHNOLOGIES hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by AVG TECHNOLOGIES, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or AVG TECHNOLOGIES's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. AVG TECHNOLOGIES retains all right, title and interest in and to the AVG TECHNOLOGIES Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The AVG TECHNOLOGIES Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the AVG TECHNOLOGIES Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from AVG TECHNOLOGIES. All rights not expressly granted to you herein are reserved by AVG TECHNOLOGIES.

2 THIRD PARTY SERVICES
AVG TECHNOLOGIES Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via AVG TECHNOLOGIES Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the AVG TECHNOLOGIES Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the AVG TECHNOLOGIES Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of AVG TECHNOLOGIES Services, without the express prior written consent of AVG TECHNOLOGIES or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the AVG TECHNOLOGIES Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the AVG TECHNOLOGIES Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the AVG TECHNOLOGIES Services or this EULA, use or install the AVG TECHNOLOGIES Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the AVG TECHNOLOGIES Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that AVG TECHNOLOGIES may offer you a separate site license agreement to make the AVG TECHNOLOGIES Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the AVG TECHNOLOGIES Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the AVG TECHNOLOGIES Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the AVG TECHNOLOGIES Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such AVG TECHNOLOGIES Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the AVG TECHNOLOGIES Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The AVG TECHNOLOGIES Services may include measures to control access to the AVG TECHNOLOGIES Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only AVG TECHNOLOGIES Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the AVG TECHNOLOGIES Services will not function properly.
The AVG TECHNOLOGIES Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the AVG TECHNOLOGIES Services, and to the extent that your contributions through use of the AVG TECHNOLOGIES Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant AVG TECHNOLOGIES an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to AVG TECHNOLOGIES's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the AVG TECHNOLOGIES Services and related goods and services under applicable law. This license grant to AVG TECHNOLOGIES, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The AVG TECHNOLOGIES Services may require an internet connection to access the AVG TECHNOLOGIES Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the AVG TECHNOLOGIES Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to AVG TECHNOLOGIES Services. By using the AVG TECHNOLOGIES Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the AVG TECHNOLOGIES Services or certain features of the AVG TECHNOLOGIES Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the AVG TECHNOLOGIES Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
AVG TECHNOLOGIES respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. AVG TECHNOLOGIES's privacy policy as amended from time to time is available at www.avg-technologies.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. AVG TECHNOLOGIES’s Privacy Policy defines how, why and to which extent AVG TECHNOLOGIES collects and uses personal and non-personal information in relation to AVG TECHNOLOGIES's products and services. By installing, accessing or using the AVG TECHNOLOGIES Services you explicitly agree with the terms and conditions of AVG TECHNOLOGIES’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
AVG TECHNOLOGIES may license to you certain virtual goods to be used within AVG TECHNOLOGIES Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and AVG TECHNOLOGIES is not a party to the transaction.
AVG TECHNOLOGIES may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. AVG TECHNOLOGIES shall have no liability to you or any third party in the event that AVG TECHNOLOGIES exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT AVG TECHNOLOGIES IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
AVG TECHNOLOGIES warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, AVG TECHNOLOGIES agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by AVG TECHNOLOGIES. If the Software is no longer available, AVG TECHNOLOGIES retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by AVG TECHNOLOGIES and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the AVG TECHNOLOGIES address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. AVG TECHNOLOGIES, AVG TECHNOLOGIES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. AVG TECHNOLOGIES, AVG TECHNOLOGIES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER AVG TECHNOLOGIES SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY AVG TECHNOLOGIES, AVG TECHNOLOGIES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL AVG TECHNOLOGIES, AVG TECHNOLOGIES’S AFFILIATES, AVG TECHNOLOGIES’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT AVG TECHNOLOGIES, AVG TECHNOLOGIES’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, AVG TECHNOLOGIES’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL AVG TECHNOLOGIES’S, AVG TECHNOLOGIES’S AFFILIATES’, AVG TECHNOLOGIES’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE AVG TECHNOLOGIES SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any AVG TECHNOLOGIES Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, AVG TECHNOLOGIES will be irreparably damaged, and therefore you agree that AVG TECHNOLOGIES shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or AVG TECHNOLOGIES means any legal entity that is directly or indirectly controlled by AVG TECHNOLOGIES for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold AVG TECHNOLOGIES, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the AVG TECHNOLOGIES Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. AVG TECHNOLOGIES reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on AVG TECHNOLOGIES’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the AVG TECHNOLOGIES Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at AVG TECHNOLOGIES's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST AVG TECHNOLOGIES ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@avg-technologies.com.