Ohjelmoida » multimedia » Media-soittimet

Audacity last ned
4 0 1418  

Muokkaa musiikkia tällä erittäin hyvällä ohjelmalla ja tunnetaan nimellä Audacity. Voit ladata sovelluksen täältä.

Muokkaa omaa musiikkiasi ammattimaisella Audacity-ohjelmalla.

Onko sinulla unelma tehdä musiikkia, mutta et halua maksaa tuhansia dollareita, joita musiikin muokkausohjelmat maksavat, niin sinun pitäisi lukea täällä selvästi. Täällä sivulla voit ladata hyvin suositun Audacityn täysin ja täysin ilmaiseksi. Tämä ei ole ohjelman demo tai kokeiluversio - tämä on ohjelma koko muodossa. Tämä antaa sinulle täysin ilmaisia työkaluja musiikin tallentamiseen, sekoittamiseen ja muokkaamiseen.

Tallenna oma musiikkisi

Audacityn avulla voit tietysti tallentaa oman musiikkisi. Ohjelma sisältää paljon apuominaisuuksia, jotka helpottavat äänien ja kappaleiden tallentamista. Ohjelma näyttää selvästi kaiken, mitä tarvitset, kuten ajastin, joka näyttää, milloin tallennus alkaa ja päättyy. Voit tietysti myös toistaa musiikkia ohjelman kautta, joten voit kuunnella omaa musiikkiasi tai muita, joita olet lisännyt ohjelmaan. Audacity tukee äänitiedostoja WAV-, AIFF- ja MP3-muodossa sekä paljon muuta.

Muokkaa ja sekoita

Ohjelma antaa sinulle paljon työkaluja musiikin siirtämiseen seuraavalle tasolle. Voit muuttaa kaikkea mitä haluat äänenkorkeudessa ja kaikessa muussa äänen osassa, sekä lisätä tehosteita, kuten Bass Boost, joka nimenä ilmaisee bassoäänen, joka on täydellinen työkalu esimerkiksi hiphopin tai talon musiikin tekemiseen.

Toinen vaikutus, jota voit varmasti hyötyä suuresti, on kohinanpoisto. Tämä on täydellinen niille, jotka tallentavat musiikkia ja runoutta kotona tai muualla, missä ei-toivottu melu voi tunkeutua materiaaleihin. Tämä melu voidaan minimoida melua poistamalla, jolloin saat paljon puhtaamman ja ammattimaisemman äänen. Tietenkin voit myös sekoittaa eri kappaleita ja ääniä yhdessä. Näin voit yhdistää kaksi kappaletta, jotka luultavasti tunnetaan remiksinä. Voit myös kokeilla kappaleen osia käyttääksesi sitä omassa kappaleessasi. Jos löydät kappaleen kappaleesta, jota haluat käyttää, Audacityssä voit leikata sen alkuperäisestä kappaleesta ja lisätä sen omaan. Tietenkin on kiinnitettävä huomiota tekijänoikeuslakiin.

Henkilökohtainen ulkoasu

Audacityn ulkoasu on hyvin klassinen, mutta sitä voidaan myös muuttaa, jos haluat toisenlaisen ulkoasun. Monet kirkkaat värit voivat esimerkiksi olla kovia silmille pidempiä aikoja, ja tässä voidaan edullisesti valita toinen teema, joka on esimerkiksi tummempi, mikä on etu silmille. Audacitylla on neljä sisäänrakennettua teemaa, joista käyttäjä voi vapaasti valita. Sinun ei tarvitse etsiä ja ladata teemoja kaikista mahdollisista verkkosivustoista, vaan yksinkertaisesti valita suosikkiteeman neljästä käytettävissä olevasta teemasta ohjelman asetuksissa.

Helppokäyttöisyys huippuluokassa

Ohjelman teeman muuttamismahdollisuuden lisäksi tehdään myös paljon muita asioita, jotta käyttäjä olisi mahdollisimman hyvin hyötyä Audacitystä. Ohjelmaa voidaan käyttää 36 eri kielellä, joista tanska on tietysti yksi niistä. Lisäksi voit ladata helposti luettavan oppaan ohjelman käyttämisestä, joka auttaa sinua ohjelman Kaikkien mahdollisuuksien saavuttamisessa. Tämä opas ei kuitenkaan ole välttämätön ladattavaksi, koska ohjelma on yleensä hyvin helppo navigoida. Takana olevat kehittäjät ovat selvästi yrittäneet luoda musiikin muokkausohjelman, jonka pitäisi olla hyödyllinen ihmisille, joilla ei vielä ole sitä perusteellinen osaaminen musiikin tuotannosta. Tämä on myös loistava ohjelma sinulle, jos et ole aiemmin yrittänyt luoda musiikkia, koska voit helposti mennä ohjelmaan ja sen valintoihin ja löytää apua oppaassa, jos törmäät johonkin epäilevään.

Saatavuus

Audacity on käytettävissä sekä Windows- että Mac-tietokoneissa. Sivustosta ladattava versio on kuitenkin varattu Windows-käyttöjärjestelmien käyttäjille. Jos olet Mac-käyttäjä, voit lukea lisää Mac-ohjelmasta ja ladata sen seuraamalla tätä linkkiä. Jos kuitenkin olet Linux-käyttäjä ja haluat ladata Audacityn, ohjelma löytyy usein muualta Internetistä. Nopean Google-haun pitäisi saada sinut oikeaan suuntaan.

Kaikkiernativer

Audacity ei tietenkään ole ainoa musiikkieditori markkinoilla. Ohjelman erottaminen on kuitenkin se, että se on vapaasti ladattavissa ja käytössä. Jos haluat katsella muutamia muita ohjelmia, ennen kuin päätät, tai luuletko vain, että Audacity on sinulle, voit myös katsoa FL Studio -ohjelmaa. Tämä on yksi maailman suosituimmista musiikin tuotanto- ja muokkausohjelmista. FL Studio ei kuitenkaan ole vapaasti käytössä, mutta onneksi voit kokeilla sitä jonkin aikaa ilman, että maksat yhden sentin. Tällä sivulla voit ladata ilmaiseksi ilmaisen demo-version ohjelmasta ja löytää lisää tietoa ohjelmasta ja sen vaihtoehdoista.

Toinen vaihtoehto Audacitylle ja FL Studioille on AV Music Morpher Gold, joka voidaan ladata myös kokeiluversiossa. Tällä voit muokata vain musiikkia, mutta myös lisätä ääniä, ääniä ja musiikkia esimerkiksi elokuviin. Löydät AV Music Morpher Goldin seuraamalla tätä linkkiä, jossa voit lukea lisää ohjelmasta ja ladata sen.

Johtopäätös

Audacity on erittäin suosittu muokkausohjelma musiikin tallentamiseen ja muokkaamiseen. Ohjelma on ollut olemassa vuodesta 2000, minkä jälkeen sitä on päivitetty jatkuvasti. Se on täysin ilmaista ladata ja käyttää, mikä tekee siitä erittäin mielenkiintoisen niille meistä, jotka eivät voi varaa tai halua maksaa tuhansia dollareita musiikin tuottamiseen. Ohjelma on erittäin käyttäjäystävällinen, joten jokainen voi liittyä. Tästä helppokäyttöisyydestä huolimatta ohjelman taustalla olevat kehittäjät ovat edelleen kehittäneet oppaan, josta löydät vastaukset kaikkeen. Tämä on vain ladata ja asentaa ohjelma ja aloittaa sitten unelman musiikin tekemisestä. Audacity on käytettävissä sekä Windows- että Mac-tietokoneissa, mutta tässä on vain Windows-versio. Jos haluat ladata Audacity for Mac, löydät linkin tähän korkeammalle sivulle. Löydät myös linkkejä FL Studioon ja AV Music Morpher Goldiin, jotka ovat myös musiikin muokkausohjelmia, joita voit tarkastella.

Download Audacity 3.3.3

Video
Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
The Audacity Team

Lagt til:
29-06-2023

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac & Linux

Størrelse:
Mb

Sist oppdatert:
29-06-2023
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR AUDACITY

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and THE AUDACITY TEAM and its affiliates (“THE AUDACITY TEAM”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by THE AUDACITY TEAM or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by THE AUDACITY TEAM, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “THE AUDACITY TEAM Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE THE AUDACITY TEAM SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE THE AUDACITY TEAM SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the THE AUDACITY TEAM Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, THE AUDACITY TEAM hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, THE AUDACITY TEAM hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by THE AUDACITY TEAM, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or THE AUDACITY TEAM's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. THE AUDACITY TEAM retains all right, title and interest in and to the THE AUDACITY TEAM Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The THE AUDACITY TEAM Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the THE AUDACITY TEAM Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from THE AUDACITY TEAM. All rights not expressly granted to you herein are reserved by THE AUDACITY TEAM.

2 THIRD PARTY SERVICES
THE AUDACITY TEAM Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via THE AUDACITY TEAM Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the THE AUDACITY TEAM Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the THE AUDACITY TEAM Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of THE AUDACITY TEAM Services, without the express prior written consent of THE AUDACITY TEAM or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the THE AUDACITY TEAM Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the THE AUDACITY TEAM Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the THE AUDACITY TEAM Services or this EULA, use or install the THE AUDACITY TEAM Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the THE AUDACITY TEAM Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that THE AUDACITY TEAM may offer you a separate site license agreement to make the THE AUDACITY TEAM Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the THE AUDACITY TEAM Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the THE AUDACITY TEAM Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the THE AUDACITY TEAM Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such THE AUDACITY TEAM Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the THE AUDACITY TEAM Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The THE AUDACITY TEAM Services may include measures to control access to the THE AUDACITY TEAM Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only THE AUDACITY TEAM Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the THE AUDACITY TEAM Services will not function properly.
The THE AUDACITY TEAM Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the THE AUDACITY TEAM Services, and to the extent that your contributions through use of the THE AUDACITY TEAM Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant THE AUDACITY TEAM an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to THE AUDACITY TEAM's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the THE AUDACITY TEAM Services and related goods and services under applicable law. This license grant to THE AUDACITY TEAM, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The THE AUDACITY TEAM Services may require an internet connection to access the THE AUDACITY TEAM Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the THE AUDACITY TEAM Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to THE AUDACITY TEAM Services. By using the THE AUDACITY TEAM Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the THE AUDACITY TEAM Services or certain features of the THE AUDACITY TEAM Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the THE AUDACITY TEAM Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
THE AUDACITY TEAM respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. THE AUDACITY TEAM's privacy policy as amended from time to time is available at www.the-audacity-team.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. THE AUDACITY TEAM’s Privacy Policy defines how, why and to which extent THE AUDACITY TEAM collects and uses personal and non-personal information in relation to THE AUDACITY TEAM's products and services. By installing, accessing or using the THE AUDACITY TEAM Services you explicitly agree with the terms and conditions of THE AUDACITY TEAM’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
THE AUDACITY TEAM may license to you certain virtual goods to be used within THE AUDACITY TEAM Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and THE AUDACITY TEAM is not a party to the transaction.
THE AUDACITY TEAM may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. THE AUDACITY TEAM shall have no liability to you or any third party in the event that THE AUDACITY TEAM exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT THE AUDACITY TEAM IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
THE AUDACITY TEAM warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, THE AUDACITY TEAM agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by THE AUDACITY TEAM. If the Software is no longer available, THE AUDACITY TEAM retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by THE AUDACITY TEAM and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the THE AUDACITY TEAM address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE THE AUDACITY TEAM SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. THE AUDACITY TEAM, THE AUDACITY TEAM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. THE AUDACITY TEAM, THE AUDACITY TEAM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE THE AUDACITY TEAM SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE THE AUDACITY TEAM SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE THE AUDACITY TEAM SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER THE AUDACITY TEAM SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE THE AUDACITY TEAM SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY THE AUDACITY TEAM, THE AUDACITY TEAM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL THE AUDACITY TEAM, THE AUDACITY TEAM’S AFFILIATES, THE AUDACITY TEAM’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE THE AUDACITY TEAM SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT THE AUDACITY TEAM, THE AUDACITY TEAM’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, THE AUDACITY TEAM’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL THE AUDACITY TEAM’S, THE AUDACITY TEAM’S AFFILIATES’, THE AUDACITY TEAM’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE THE AUDACITY TEAM SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any THE AUDACITY TEAM Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, THE AUDACITY TEAM will be irreparably damaged, and therefore you agree that THE AUDACITY TEAM shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or THE AUDACITY TEAM means any legal entity that is directly or indirectly controlled by THE AUDACITY TEAM for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold THE AUDACITY TEAM, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the THE AUDACITY TEAM Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. THE AUDACITY TEAM reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on THE AUDACITY TEAM’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the THE AUDACITY TEAM Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at THE AUDACITY TEAM's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST THE AUDACITY TEAM ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@the-audacity-team.com.