Ohjelmoida » multimedia » Polttimen ohjelmisto

Nero Free last ned
4 0 6102  

Nero Free on ilmainen versio Neron polttimen ohjelmista. Ohjelma on täysin ilmainen ja se voidaan ladata täältä.

Etsitkö polttimen ohjelmaa, joka helposti polttaa suosikkielokuvasi ja musiikkiasi? Jos vastaus on kyllä, Nero Free on todennäköisesti ohjelma sinulle. Ohjelma toimii ongelmitta, tunnustetaan markkinoilla ja tuottaa hyviä tuloksia. Nero Free on myös ilmainen, eikä sinun tarvitse maksaa rahaa saamaan sormesi polttimen ohjelmaan, joka toimii optimaalisesti. Miksi ei ole mahdollista ja kokeilla tätä tunnustettua ilmaista ohjelmaa, jota monet pitävät ehdottomana voittajana CD: n ja DVD-levyjen polttamiseen? Kuitenkin voit tulla tietoisemmaksi siitä, miksi Nero Free on luultavasti ohjelma sinulle ja miksi ohjelma on niin suosittu käyttäjien kanssa.

Nero Free on ohjelma sinulle, koska...

Ei ole mitään tekosyytä Nero Free -ohjelman lataamiseen. Yksi tällaisen polttimen ohjelman eduista on, kuten edellä on mainittu, ilmainen. Sinulla on siis ainutlaatuinen mahdollisuus ladata tunnistettu ja käyttäjäystävällinen poltinohjelma ilman rahaa. Jos olet vain utelias näkemään, onko se merkityksellistä, jos käytät päivittäistä poltinohjelmaa, Nero Free voi auttaa sinua saamaan uteliaisuuttasi heti, koska se sisältää tavallisimmat polttotoiminnot.

Vaikka ohjelma on ilmainen, olet varma tyydyttävästä tuloksesta Nero Free -ohjelmalla. Ohjelman on kehittänyt Nero, joka tunnetaan juuri tuottaen polttimen ohjelmia, joissa laatu on huippua. Siksi ohjelman uskottavuus on korkea, joten voit turvallisesti polttaa elokuvia ja musiikkia Nero Free -ohjelmalla. Monilla ihmisillä on ajatus siitä, että tiedostojen polttaminen on vaikeaa ja aikaa vievää, mutta Nero Free tunnetaan uskomattoman helppokäyttöiseltä ja tehokkaalta. Se on helpompaa kuin koskaan polttaa suosikkielokuvasi, joissa tulokset ovat myös erittäin tyydyttäviä. Ohjelman pääpiirteet ovat pääikkunan yläosassa. Valitse vain tiedostot, jotka haluat polttaa, tehdä uusimmat hienosäätöt, ja pian olet valmis polttamaan Nero Free suosikkielokuvasi ja musiikkiasi. Mikä parasta, valitut tiedostot on poltettu ennen kuin olet nähnyt.

Kuten aiemmin mainittiin, Nero Free sisältää polttokentän parhaiten käytetyt toiminnot, mutta jos nämä ominaisuudet eivät vastaa tarpeitasi, älä pelkää. Voit laajentaa ohjelman vaihtoehtoja polttimen ohjelman maksutavalla. Neron virallisilla verkkosivuilla voit saada jäsennellyn yleiskuvan maksujärjestelmistä. Mutta tietenkin on haastavaa tietää etukäteen, mikä maksuohjelma on sinulle paras. Onneksi Neron haasteena on tarjota sinulle maksuton maksuton maksuton 15 päivän kokeilu. Siksi sinulla on mahdollisuus tarkastella kaikkia ohjelmia ennen kuin olet sitoutunut mihinkään. Neron monien erilaisten maksutietokoneohjelmien avulla sinulla on vieläkin mahdollisuus löytää ohjelma, joka parhaiten sopii tarpeisiisi.

Neron tuotteita täydentävät ilmaiset sovellukset

Onneksi kaikki lataukset, jotka maksavat rahaa Neron virallisilla verkkosivuilla. Nero on kehittänyt sovelluksia, jotka täydentävät ja tukevat Nero Freea tai muita Neron tunnettuja tuotteita. Näitä sovelluksia voidaan kuitenkin käyttää myös Nero-polttimen ohjelmista riippumatta. Erityisesti Nero Streaming Player -sovelluksesta voi tulla älykkäämpiä, ja se tarjoaa sinulle houkuttelevan streaming-ratkaisun. Tällä sovelluksella voit langattomasti ja täysin yksinkertaisesti toistaa elokuvia ja musiikkia älypuhelimestasi suoraan Smart TV: ssäsi.

Vaihtoehtoiset polttimen ohjelmat

Nero ei tietenkään ole ainoa poltettavan tiedostoalueen toimija. Päinvastoin, on olemassa monia hyviä vaihtoehtoja, joita voit myös käyttää. Tältä osin Ashampoo Burning Studio ja ImgBurn voidaan mainita järkevinä vaihtoehtona Neron suosituille tuotteille. AshampooissaBurning Studio on helppokäyttöisyys, joka on erityisen korostettava. Seuraa vain kolmea vaihetta: Valitse tiedosto, valitse hoitomenetelmä ja lopuksi valitse kohde. Ohjelman toinen etu on, että sinulla on mahdollisuus varmuuskopioida useampia levyjä. Jos tiedostojen määrä on esimerkiksi liian suuri ja siten ylittää levyn kapasiteetin, sovelluksesi levittää automaattisesti useita laitteita. Ohjelman tarkoitus on ehdottoman yksinkertainen, jotta levyn polttaminen olisi yksinkertaista ja laadukasta. Jos haluat viettää aikaa arkipäivän elokuvissa ja musiikissa, sen pitäisi tapahtua nopeasti ja helposti. Lataa ohjelma täältä, jos haluat sormesi polttimen ohjelmassa, joka keskittyy laatuun ja helppokäyttöisyyteen.

ImgBurn on myös järkevä poltinohjelma, joka sisältää polttamisen perustoiminnot. Kuten Ashampoo Burning Studio, ImgBurn tiedetään olevan melko käyttäjäystävällinen. Ohjelma voi polttaa sekä CD-, DVD-, HD DVD- että BLU-RAY-levyjä. ImgBurn erottaa itsensä lukemalla, jos levy on 100 prosenttia luettavissa ja ohjelma pystyy jopa vertailemaan alkuperäistä tiedostoa poltettuna ja tarkistamaan, onko kaikki yhteensopiva. Toisin sanoen ImgBurn ja Ashampoo Burning Studio ovat vankkoja vaihtoehtoja Neroon. Jokaisella ohjelmalla on joitain etuja, jotka voivat olla sinulle erittäin hyödyllisiä tarpeidesi mukaan.

Johtopäätös

Yhteenvetona voidaan sanoa, että Neroa ei voi kiertää, kun puhutaan ladattavan polttimen ohjelmasta, joka on käyttäjäystävällinen, tehokas ja takaa laadukkaan. Ei ole väliä, etsitkö polttimenohjelmaa, joka sisältää perusominaisuuksia, kuten Nero Free, tai jos haluat sijoittaa maksuohjelmaan, jonka avulla voit käyttää kehittyneitä työkaluja, niin Neron tuotteilla on monia mahdollisuuksia. Vaihtoehtoisesti joko Ashampoo Burning Studio tai ImgBurn voidaan ladata. Ohjelmissa on erilaisia ??ominaisuuksia ja eritelmiä, joten on suositeltavaa pohtia, mikä on sinulle tärkeintä.

Download Nero Free 9

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Nero

Lagt til:
01-04-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows

Størrelse:
55 Mb

Sist oppdatert:
01-04-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR NERO FREE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and NERO and its affiliates (“NERO”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by NERO or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by NERO, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “NERO Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE NERO SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE NERO SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the NERO Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, NERO hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, NERO hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by NERO, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or NERO's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. NERO retains all right, title and interest in and to the NERO Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The NERO Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the NERO Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from NERO. All rights not expressly granted to you herein are reserved by NERO.

2 THIRD PARTY SERVICES
NERO Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via NERO Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the NERO Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the NERO Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of NERO Services, without the express prior written consent of NERO or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the NERO Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the NERO Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the NERO Services or this EULA, use or install the NERO Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the NERO Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that NERO may offer you a separate site license agreement to make the NERO Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the NERO Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the NERO Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the NERO Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such NERO Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the NERO Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The NERO Services may include measures to control access to the NERO Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only NERO Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the NERO Services will not function properly.
The NERO Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the NERO Services, and to the extent that your contributions through use of the NERO Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant NERO an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to NERO's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the NERO Services and related goods and services under applicable law. This license grant to NERO, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The NERO Services may require an internet connection to access the NERO Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the NERO Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to NERO Services. By using the NERO Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the NERO Services or certain features of the NERO Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the NERO Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
NERO respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. NERO's privacy policy as amended from time to time is available at www.nero.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. NERO’s Privacy Policy defines how, why and to which extent NERO collects and uses personal and non-personal information in relation to NERO's products and services. By installing, accessing or using the NERO Services you explicitly agree with the terms and conditions of NERO’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
NERO may license to you certain virtual goods to be used within NERO Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and NERO is not a party to the transaction.
NERO may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. NERO shall have no liability to you or any third party in the event that NERO exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT NERO IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
NERO warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, NERO agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by NERO. If the Software is no longer available, NERO retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by NERO and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the NERO address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE NERO SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. NERO, NERO’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. NERO, NERO’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE NERO SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE NERO SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE NERO SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER NERO SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE NERO SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY NERO, NERO’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL NERO, NERO’S AFFILIATES, NERO’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE NERO SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT NERO, NERO’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, NERO’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL NERO’S, NERO’S AFFILIATES’, NERO’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE NERO SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any NERO Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, NERO will be irreparably damaged, and therefore you agree that NERO shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or NERO means any legal entity that is directly or indirectly controlled by NERO for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold NERO, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the NERO Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. NERO reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on NERO’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the NERO Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at NERO's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST NERO ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@nero.com.