Ohjelmoida » omena » Mac

HD -muunnin Macille last ned
3 0 6297  

Lataa Aiseesoft Studios HD Video Converter for Mac ilmaiseksi

Aiseesoft Studiosin videomuunnosohjelmiston avulla sinun ei enää tarvitse huolehtia siitä, voidaanko video- tai äänitiedosto toistaa tietyllä välineellä, joka vaatii tietyn tiedostotyypin.

Ohjelma tarjoaa runsaasti mahdollisia tiedostotyyppejä, joista voit tuoda ja viedä. Lisäksi voit myös muokata videotiedostoasi ennen sen tallentamista, jotta voit muun muassa korjata värejä, kirkkautta ja paljon muuta.

 

Yritys, joka tarjoaa hyviä video -ohjelmistoja

Yritys on perustettu yli kymmenen vuotta sitten, joten sillä on monen vuoden kokemus ohjelmistokehityksestä. Heillä on myös yli 5 miljoonaa käyttäjää ympäri maailmaa, jotka kaikki hyötyvät yrityksen upeista ohjelmista, jotka tarjoavat paljon vapautta ja mahdollisuuksia muun muassa muokata äänitiedostoja ja videoita sekä palauttaa tietoja eri laitteista.

Heillä on usein myös tarjouksia verkkosivuillaan, joten voit säästää paljon rahaa pitämällä silmällä heidän etusivuaan, jossa voit joskus säästää 20% pakettitarjouksesta, joka sisältää monia heidän ohjelmiaan yhdessä hinnassa.

Muuta 2D -videosi 3D -muotoon helposti ja yksinkertaisesti

Kuka ei pidä 3D -videosta? Se lisää aina hieman ylimääräistä, kun videoilla on 3D -muodon tarjoama lisäsyvyys. HD Video Converterin avulla voit muuntaa tiedostosi 3D -muotoon kahdella eri menetelmällä.

Yksi on jaettu näyttö, jossa kuvasi näytetään kahdesti vierekkäin tai toistensa ylä- / alapuolella. Tätä voidaan käyttää muun muassa jonkinlaisten 3D -lasien kanssa, joiden avulla voit käyttää kahta videotuloa samanaikaisesti.

Toinen laji on vanha hyvä kontrastiväriversio, joka tunnetaan parhaiten sinisten / punaisten lasien takia, jotka ovat yleensä osa vaikutuksen kokemista. Tällaista 3D -tehostetta kutsutaan myös anaglyfiseksi efektiksi.

Voit myös valita muita versioita kuin sininen ja punainen, jotta ihmiset, joilla on tietty värisokeus, voivat silti nauttia vaikutuksesta.

 

Valitse neljä eri kieltä- mutta (valitettavasti) ei tanska

Mac -version avulla voit lukea valikoita neljällä kielellä: englanti, saksa, ranska ja japani. Joten jos osaat puhua tai ymmärtää jotakin näistä kielistä, ohjelman aloittaminen ei ole vaikeaa.

Valitettavasti ohjelmasta ei ole tanskalaista versiota, eikä se näytä siltä, että sitä kehitetään tulevaisuudessa, joten sinun on ehkä luettava hieman kielitaidostasi näillä kielialueilla, jos haluat saat kaiken irti ohjelmistosta.

Toisaalta voimme myös todeta, että se ei ole maailman vaikein ohjelma aloittaa. Niissä on monia graafisia elementtejä, jotka voivat auttaa sinua käyttämään ohjelmaa.

Yleensä ohjelma toimii hieman odotetulla tavalla - ja siksi useimmilla ihmisillä ei kestä kovin kauan selvittää tarkalleen, miten tehdä.

Vie moniin eri tiedostomuotoihin

Ohjelman sisällä on mahdollista tuoda ja viedä erilaisia videoformaatteja. Voit muokata HD -videoformaatteja, kuten MPEG, MP4, MOV, TRP ja MTS ja monia muita. Voit myös yksinkertaisesti tuoda äänimuotoja, kuten MP3, AAC, WAV, VMA, OGG, CUE ja monia muita - tai tavallisia videoformaatteja, kuten MPG, MPEG -1 ja 4, RMVB, DIF, 3GP jne.

Myös vientivaihtoehtosi ovat erinomaisia, kaikki MPG-, WebM-, MKV-, ASF- ja VOB-videotiedostoista HD-videoihin H.264-, MPEG-4-, TS-, MP4- ja äänitiedostoihin AAC-, MP3-, MKA-, M4A- ja monia muita.

Voit myös valita luokkia, jotta saat suoraan sopivan videoformaatinjuuri sitä varten mitä tarvitset.

 

Sama ohjelma - Windows -käyttäjille

Jos et ole mac -käyttäjä, mutta silti mielestäsi ohjelma kuulostaa jännittävältä, älä myöskään mene lankaan. Siksi voit ladata saman ohjelman Windowsille tämän linkin kautta.

HD Video Converter for Windows toimii yhtä hyvin kuin mac -versio - riippumatta siitä, mihin leiriin joudut (käyttöjärjestelmän ja valmistajien suhteen), on mahdollista asentaa ja käyttää tätä ohjelmaa suosikkilaitteellasi.

Muita ohjelmia, joita voit ladata ja käyttää HD Video Converterin kanssa

Joskus putoat reikään istuessasi ja vierittäessäsi facebookissa. Katsoit juuri hauskan, lyhyen videon - ja yhtäkkiä olet vierittänyt alas lukemattomia videoita, jotka ovat kuluttaneet aikasi.

Jos tämä kuulostaa siltä, että sinulle voisi tapahtua jotain, voit yhtä hyvin muuttaa tämän kokemuksen positiiviseksi ja tuottavaksi asentamalla Facebook Video Downloaderin. Tämän ohjelman avulla voit ladata videoita suoraan Facebookista MP4 -muodossa. Sitten voit liittää sen Windowsin HD Converter -ohjelmaan ja muokata sekä muuntaa sen.

Kun olet ladannut tiedoston, voit aina mennä sisään ja muokata sitä muokkausohjelmassa, kuten Videopad Video Editorissa.

Voit tietysti edelleen käyttää HD Converter -ohjelmaa videon pienten yksityiskohtien, kuten kirkkauden ja värin, muokkaamiseen. Mutta Videopad Video Editorin avulla voit myös lisätä siirtymiä videoleikkeiden välillä, jotta ne olisivat yhtenäisempiä, lisätä tekstityksiä, poistaa kohinaa ja viedä myös toiseen tiedostomuotoon, jonka voit sitten avata Aiseesoft Studios -ohjelmassa.

VLC Media Player toisaalta voi toistaa valmiita videoitasi - ja se voi toistaa useimmissa muodoissa, joten monia HD Video Converterin tarjoamia formaatteja voit käyttää, jos päätät ladata tämän ohjelman. Ohjelma on myös erittäin helppokäyttöinen, joten sinun ei tarvitse olla tekninen asiantuntija saadaksesi siitä mitään irti.

Johtopäätös

Ohjelma ei vain toimi niin kuin pitäisi - se on myös nopea. Kun olet valinnut tiedoston, jota haluat käsitellä, voit aina nähdä valikon yleiskatsauksesta, mihin muotoon (sekä pikselien, ajan että 2D / 3D -tehosteen suhteen) siirryt ja mihin, merkitty nuolella kahden kappaleen väliin tiedoista.

Ohjelmalla voidaan myös muokata videon valoa ja värejä sekä leikata pidempiä leikkeitä lyhyemmiksi videoiksi, jotka voidaan sitten yhdistää uusiin tiedostoihin suoraan ohjelmassa ilman lisäohjelmiston lataamista.

Ohjelman oikealla puolella olevan suuren esikatseluikkunan avulla voit jatkuvasti nähdä muokatun projektisi.

Luettelo mahdollisista tiedostomuodoista (molemmat voidaan tuoda ja viedä) on pitkä, ja lähes aina on mahdollista löytää ratkaisu kaikkiin vastaavista ohjelmista mahdollisesti ilmenneisiin muunnosongelmiin.

Download HD -muunnin Macille 9.2.20

Video
Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Aiseesoft Studios

Lagt til:
21-09-2021

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
MacOS, Windows

Størrelse:
49.61 Mb

Sist oppdatert:
21-09-2021
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR HD -MUUNNIN MACILLE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and AISEESOFT STUDIOS and its affiliates (“AISEESOFT STUDIOS”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by AISEESOFT STUDIOS or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by AISEESOFT STUDIOS, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “AISEESOFT STUDIOS Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE AISEESOFT STUDIOS SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE AISEESOFT STUDIOS SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the AISEESOFT STUDIOS Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AISEESOFT STUDIOS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, AISEESOFT STUDIOS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by AISEESOFT STUDIOS, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or AISEESOFT STUDIOS's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. AISEESOFT STUDIOS retains all right, title and interest in and to the AISEESOFT STUDIOS Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The AISEESOFT STUDIOS Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the AISEESOFT STUDIOS Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from AISEESOFT STUDIOS. All rights not expressly granted to you herein are reserved by AISEESOFT STUDIOS.

2 THIRD PARTY SERVICES
AISEESOFT STUDIOS Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via AISEESOFT STUDIOS Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the AISEESOFT STUDIOS Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the AISEESOFT STUDIOS Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of AISEESOFT STUDIOS Services, without the express prior written consent of AISEESOFT STUDIOS or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the AISEESOFT STUDIOS Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the AISEESOFT STUDIOS Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the AISEESOFT STUDIOS Services or this EULA, use or install the AISEESOFT STUDIOS Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the AISEESOFT STUDIOS Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that AISEESOFT STUDIOS may offer you a separate site license agreement to make the AISEESOFT STUDIOS Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the AISEESOFT STUDIOS Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the AISEESOFT STUDIOS Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the AISEESOFT STUDIOS Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such AISEESOFT STUDIOS Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the AISEESOFT STUDIOS Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The AISEESOFT STUDIOS Services may include measures to control access to the AISEESOFT STUDIOS Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only AISEESOFT STUDIOS Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the AISEESOFT STUDIOS Services will not function properly.
The AISEESOFT STUDIOS Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the AISEESOFT STUDIOS Services, and to the extent that your contributions through use of the AISEESOFT STUDIOS Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant AISEESOFT STUDIOS an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to AISEESOFT STUDIOS's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the AISEESOFT STUDIOS Services and related goods and services under applicable law. This license grant to AISEESOFT STUDIOS, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The AISEESOFT STUDIOS Services may require an internet connection to access the AISEESOFT STUDIOS Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the AISEESOFT STUDIOS Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to AISEESOFT STUDIOS Services. By using the AISEESOFT STUDIOS Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the AISEESOFT STUDIOS Services or certain features of the AISEESOFT STUDIOS Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the AISEESOFT STUDIOS Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
AISEESOFT STUDIOS respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. AISEESOFT STUDIOS's privacy policy as amended from time to time is available at www.aiseesoft-studios.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. AISEESOFT STUDIOS’s Privacy Policy defines how, why and to which extent AISEESOFT STUDIOS collects and uses personal and non-personal information in relation to AISEESOFT STUDIOS's products and services. By installing, accessing or using the AISEESOFT STUDIOS Services you explicitly agree with the terms and conditions of AISEESOFT STUDIOS’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
AISEESOFT STUDIOS may license to you certain virtual goods to be used within AISEESOFT STUDIOS Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and AISEESOFT STUDIOS is not a party to the transaction.
AISEESOFT STUDIOS may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. AISEESOFT STUDIOS shall have no liability to you or any third party in the event that AISEESOFT STUDIOS exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT AISEESOFT STUDIOS IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
AISEESOFT STUDIOS warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, AISEESOFT STUDIOS agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by AISEESOFT STUDIOS. If the Software is no longer available, AISEESOFT STUDIOS retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by AISEESOFT STUDIOS and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the AISEESOFT STUDIOS address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE AISEESOFT STUDIOS SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. AISEESOFT STUDIOS, AISEESOFT STUDIOS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. AISEESOFT STUDIOS, AISEESOFT STUDIOS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE AISEESOFT STUDIOS SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE AISEESOFT STUDIOS SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE AISEESOFT STUDIOS SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER AISEESOFT STUDIOS SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE AISEESOFT STUDIOS SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY AISEESOFT STUDIOS, AISEESOFT STUDIOS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL AISEESOFT STUDIOS, AISEESOFT STUDIOS’S AFFILIATES, AISEESOFT STUDIOS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE AISEESOFT STUDIOS SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT AISEESOFT STUDIOS, AISEESOFT STUDIOS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, AISEESOFT STUDIOS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL AISEESOFT STUDIOS’S, AISEESOFT STUDIOS’S AFFILIATES’, AISEESOFT STUDIOS’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE AISEESOFT STUDIOS SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any AISEESOFT STUDIOS Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, AISEESOFT STUDIOS will be irreparably damaged, and therefore you agree that AISEESOFT STUDIOS shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or AISEESOFT STUDIOS means any legal entity that is directly or indirectly controlled by AISEESOFT STUDIOS for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold AISEESOFT STUDIOS, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the AISEESOFT STUDIOS Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. AISEESOFT STUDIOS reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on AISEESOFT STUDIOS’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the AISEESOFT STUDIOS Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at AISEESOFT STUDIOS's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST AISEESOFT STUDIOS ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@aiseesoft-studios.com.