Ohjelmoida » liiketoiminta » tekstinkäsittely

Fade In Professional Screenwriting Software last ned
4 0 6350  

Fade In Professional Screenwriting Software on erittäin älykäs ohjelma Windowsille, Macille ja Linuxille, jota voidaan käyttää elokuvien ja sarjojen käsikirjoitusten kirjoittamiseen. Ohjelma on saatavana kokeiluversiona, jonka voit ladata ilmaiseksi!

Jos haaveilet käsikirjoittajaksi tulemisesta, on todella hyvä idea tutustua Fade In Professional -käsikirjoitusohjelmistoon. Se on Windowsille, Macille ja Linuxille ladattava ohjelmisto, jonka avulla voidaan luoda ammattimaisia käsikirjoituksia sarjoihin tai elokuviin. Jos huomaat, että haluat käyttää ohjelmaa tulevaisuudessa, voit ostaa täyden version, mutta onneksi voit aloittaa kokeilemalla esittelyversiota.

Fade In Professional Screenwriting Software on monella tapaa eräänlainen vaihtoehto Final Draftille. Se on ammattimainen ohjelmisto, jota käytetään monissa paikoissa ammattimaisessa elokuvateollisuudessa. Muun muassa Hollywoodissa. Final Draft on kuitenkin erittäin kallis ohjelma useisiin satoihin dollareihin, ja monilla ihmisillä ei ehkä ole varaa tähän ohjelmaan, jos he ovat esimerkiksi opiskelijoita tai vastaavia. Siksi monet etsivät hieman halvempia vaihtoehtoja, joissa on monia samoja ominaisuuksia.

Fade In Professional Screenwriting Software on todella hyvä ohjelma, ja se näyttää monella tapaa vankalta vaihtoehdolta Final Draiftille! Siinä on enemmän ominaisuuksia kuin monissa muissa käsikirjoitusohjelmissa, ja monet ammattikäsikirjoittajat käyttävät sitä. Ohjelman virallisen sivuston mukaan sitä ovat käyttäneet tunnetut käsikirjoittajat ja elokuvantekijät, kuten Rian Johnson (Knives Out, Star Wars: The Last Jedi) ja Craig Mazin (Tšernobyl).

Miten kirjoitat käsikirjoituksen ylipäätään?

Jos et ole koskaan aiemmin kirjoittanut tai lukenut elokuvan tai TV-sarjan käsikirjoitusta, saattaa olla hyvä idea ensin tutkia, miltä käsikirjoitus näyttää, ennen kuin aloitat Fade In Professional -käsikirjoitusohjelmiston.

Jos teet hakuja Googlesta tai YouTubesta, onneksi siellä on monia käsikirjoittamisesta kertovia artikkeleita ja videoita. Voit esimerkiksi tutustua tähän ScreenCraftin artikkeliin, joka kertoo paljon siitä, miltä käsikirjoitus näyttää ja kuinka kirjoittaa toimintaa, dialogia ja paljon muuta oikealla tavalla.

Saatavuus ja asennus

Fade In Professional -käsikirjoitusohjelmisto toimii Windows-, Linux- ja Mac-käyttöjärjestelmissä, joten lähes jokaiselle on olemassa versio, riippumatta heidän käyttämänsä tietokoneen tyypistä. Fiksu! Ohjelmiston aloittaminen on erittäin helppoa. Testasimme ohjelmaa Windows 11 -tietokoneella ja asennus sujui ongelmitta.

Valitettavasti Fade In Professional -käsikirjoitusohjelmistosta ei ole tanskalaista versiota, joten sinun on käytettävä englanninkielistä versiota. Vaikka ohjelma on englanninkielinen, voit tietysti silti kirjoittaa käsikirjoituksia elokuviin ja tv-sarjoihin tanskaksi. Onneksi ohjelma on myös melko helppo selvittää, joten arviomme ei ole, että useimmat käyttäjät kohtaavat ongelmia.

Kuten ylempänä tällä sivulla mainittiin, on kuitenkin tärkeää, että tutustut vain siihen, miltä käsikirjoitus näyttää, koska muuten voi hyvinkin olla hämmentynyt. Käsikirjoitus ei näytä novellilta tai kirjalta. Kun testasimme ohjelmaa, huomasimme kuitenkin myös, että jos painat ohjelman yläreunassa olevaa ohjepainiketta, siellä on johdatus siihen, miltä käsikirjoituksen pitäisi näyttää.

Ero demoversion ja täysversion välillä

Ohjelmasta on kaksi eri versiota: kokeiluversio ja täysi versio. Olemme testanneet vain kokeiluversiota. Mielestämme suurin ero näiden kahden painoksen välillä on verkkoyhteistyöominaisuudet. Täysversiossa onnimittäin mahdollisuus, että useat ihmiset voivat työskennellä yhdessä saman käsikirjoituksen parissa.

Lisäksi kehittäjän verkkosivustossa on useita pieniä eroja . Et voi esimerkiksi viedä käsikirjoitustasi PDF-tiedostoon ilman vesileimaa asiakirjassa, joka kertoo, että olet käyttänyt kokeiluversiota. Siksi sinun kannattaa harkita täysversion ostamista, jos pidät ohjelmasta, mutta sinun ei todellakaan tarvitse käyttää rahaa Fade In Professional -käsikirjoitusohjelmistoon ennen kuin olet testannut sen.

Fade In Professional Screenwriting Softwaren täysi versio maksaa tällä hetkellä 79,95 dollaria ja sen voi ostaa tästä linkistä.

Ohjelmassa on monia ominaisuuksia

Arviomme mukaan Fade In Professional -käsikirjoitusohjelmisto on melko yksinkertainen käyttää. Avaat vain ohjelman, luot uuden skriptin ja olet pois. Hieman kokeneemmille käsikirjoittajille Fade In Professional Screenwriting Softwaressa on myös paljon ominaisuuksia, joista voi olla suuri apu käsikirjoituksia kirjoitettaessa.

Yllä oleva GIF-kuva näyttää monia ominaisuuksia ja asetuksia, joilla voit pelata. Jos painat valikon yläreunassa olevaa "asiakirja" -painiketta, siellä on esimerkiksi toimintoja arkistokorttien luomiseen ja yhteenvedon kirjoittamiseen. Voit esimerkiksi painaa "tuotanto"-painiketta ja työstää saman käsikirjoituksen eri versioita. Nämä eivät välttämättä ole ominaisuuksia, joita tarvitset, jos olet juuri aloittanut käsikirjoitusten kirjoittamisen, mutta on fiksua, että ominaisuudet ovat olemassa, jos aloitat työskentelyn käsikirjoittamisen ja elokuvatuotannon kanssa hieman ammattimaisemmin myöhemmin.

Yhteenveto

Oletpa sitten vasta aloittanut käsikirjoitusten kirjoittamisen tai työskennellyt elokuvateollisuudessa monta vuotta, Fade In Professional Screenwriting Software on mielestämme erittäin hyvä ohjelma. Siksi voimme lämpimästi suositella sitä kaikille käyttäjillemme. Ohjelma voidaan asentaa myös sekä Windowsille, Macille että Linuxille, joten kaikki voivat käyttää ohjelmaa riippumatta siitä, mitä alustaa he käyttävät.

On myös erittäin hienoa, että kehittäjä on julkaissut niin hyvän kokeiluversion. Se voi olla melkein sama kuin täysi versio. Et kuitenkaan voi viedä esimerkiksi käsikirjoitustasi ilman vesileimaa jokaisella sivulla, joten jos tulet hulluksi ohjelmaan, saatat joutua ostamaan täysversion lopulta, mutta siihen ei ole syytä tehdä ennen. olet testannut kokeiluversion, joka on täysin ilmainen ladata!

Download Fade In Professional Screenwriting Software 4.1.0

Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
GCC Productions Inc.

Lagt til:
03-11-2023

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, Mac & Linux

Størrelse:
22.7 Mb

Sist oppdatert:
03-11-2023
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR FADE IN PROFESSIONAL SCREENWRITING SOFTWARE

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and GCC PRODUCTIONS INC. and its affiliates (“GCC PRODUCTIONS INC.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by GCC PRODUCTIONS INC. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by GCC PRODUCTIONS INC., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “GCC PRODUCTIONS INC. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE GCC PRODUCTIONS INC. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE GCC PRODUCTIONS INC. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the GCC PRODUCTIONS INC. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, GCC PRODUCTIONS INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, GCC PRODUCTIONS INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by GCC PRODUCTIONS INC., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or GCC PRODUCTIONS INC.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. GCC PRODUCTIONS INC. retains all right, title and interest in and to the GCC PRODUCTIONS INC. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The GCC PRODUCTIONS INC. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the GCC PRODUCTIONS INC. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from GCC PRODUCTIONS INC.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by GCC PRODUCTIONS INC..

2 THIRD PARTY SERVICES
GCC PRODUCTIONS INC. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via GCC PRODUCTIONS INC. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the GCC PRODUCTIONS INC. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the GCC PRODUCTIONS INC. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of GCC PRODUCTIONS INC. Services, without the express prior written consent of GCC PRODUCTIONS INC. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the GCC PRODUCTIONS INC. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the GCC PRODUCTIONS INC. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the GCC PRODUCTIONS INC. Services or this EULA, use or install the GCC PRODUCTIONS INC. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the GCC PRODUCTIONS INC. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that GCC PRODUCTIONS INC. may offer you a separate site license agreement to make the GCC PRODUCTIONS INC. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the GCC PRODUCTIONS INC. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the GCC PRODUCTIONS INC. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the GCC PRODUCTIONS INC. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such GCC PRODUCTIONS INC. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the GCC PRODUCTIONS INC. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The GCC PRODUCTIONS INC. Services may include measures to control access to the GCC PRODUCTIONS INC. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only GCC PRODUCTIONS INC. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the GCC PRODUCTIONS INC. Services will not function properly.
The GCC PRODUCTIONS INC. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the GCC PRODUCTIONS INC. Services, and to the extent that your contributions through use of the GCC PRODUCTIONS INC. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant GCC PRODUCTIONS INC. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to GCC PRODUCTIONS INC.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the GCC PRODUCTIONS INC. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to GCC PRODUCTIONS INC., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The GCC PRODUCTIONS INC. Services may require an internet connection to access the GCC PRODUCTIONS INC. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the GCC PRODUCTIONS INC. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to GCC PRODUCTIONS INC. Services. By using the GCC PRODUCTIONS INC. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the GCC PRODUCTIONS INC. Services or certain features of the GCC PRODUCTIONS INC. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the GCC PRODUCTIONS INC. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
GCC PRODUCTIONS INC. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. GCC PRODUCTIONS INC.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.gcc-productions-inc..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. GCC PRODUCTIONS INC.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent GCC PRODUCTIONS INC. collects and uses personal and non-personal information in relation to GCC PRODUCTIONS INC.'s products and services. By installing, accessing or using the GCC PRODUCTIONS INC. Services you explicitly agree with the terms and conditions of GCC PRODUCTIONS INC.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
GCC PRODUCTIONS INC. may license to you certain virtual goods to be used within GCC PRODUCTIONS INC. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and GCC PRODUCTIONS INC. is not a party to the transaction.
GCC PRODUCTIONS INC. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. GCC PRODUCTIONS INC. shall have no liability to you or any third party in the event that GCC PRODUCTIONS INC. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT GCC PRODUCTIONS INC. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
GCC PRODUCTIONS INC. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, GCC PRODUCTIONS INC. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by GCC PRODUCTIONS INC.. If the Software is no longer available, GCC PRODUCTIONS INC. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by GCC PRODUCTIONS INC. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the GCC PRODUCTIONS INC. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE GCC PRODUCTIONS INC. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. GCC PRODUCTIONS INC., GCC PRODUCTIONS INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. GCC PRODUCTIONS INC., GCC PRODUCTIONS INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE GCC PRODUCTIONS INC. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE GCC PRODUCTIONS INC. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE GCC PRODUCTIONS INC. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER GCC PRODUCTIONS INC. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE GCC PRODUCTIONS INC. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY GCC PRODUCTIONS INC., GCC PRODUCTIONS INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL GCC PRODUCTIONS INC., GCC PRODUCTIONS INC.’S AFFILIATES, GCC PRODUCTIONS INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE GCC PRODUCTIONS INC. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT GCC PRODUCTIONS INC., GCC PRODUCTIONS INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, GCC PRODUCTIONS INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL GCC PRODUCTIONS INC.’S, GCC PRODUCTIONS INC.’S AFFILIATES’, GCC PRODUCTIONS INC.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE GCC PRODUCTIONS INC. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any GCC PRODUCTIONS INC. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, GCC PRODUCTIONS INC. will be irreparably damaged, and therefore you agree that GCC PRODUCTIONS INC. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or GCC PRODUCTIONS INC. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by GCC PRODUCTIONS INC. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold GCC PRODUCTIONS INC., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the GCC PRODUCTIONS INC. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. GCC PRODUCTIONS INC. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on GCC PRODUCTIONS INC.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the GCC PRODUCTIONS INC. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at GCC PRODUCTIONS INC.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST GCC PRODUCTIONS INC. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@gcc-productions-inc..com.