Ohjelmoida » viihde » Harrastukset ja vapaa-aika

Duolingo last ned
5 0 6221  

Opi jopa 90 kieltä Duolingolla ilmaiseksi täällä

Maailmassa, jossa maat ovat tulossa lähemmäksi toisiaan Internetin ja rauhanomaisten olosuhteiden kautta, olemme alkamassa tavata monia uusia ihmisiä muista maista. Tyypillisesti voimme kaikki kommunikoida keskenään englannin kielellä, joka on monien vuosien ajan ollut todellisen maailman kieli.

Mutta siitä huolimatta uuden kielen oppiminen voi olla hauskaa ja hyvä haaste, varsinkin jos olet kiinnostunut tietystä maasta tai tunnet jonkun sieltä, joka haluaisi puhua enemmän omalla kielellään. Duolingo -sovelluksella voit aloittaa melkein minkä tahansa kielen opiskelua heidän kielikurssiensa kautta.

Pienet harjoitukset joka päivä tekevät eroa

Duolingo ei ole sovellus, joka on suunniteltu istumaan ja mykistämään raskaita asioita joka päivä tuntikausia oppimaan kieltä. Duolingon filosofia on enemmän kuin siitä, että pienistä askelista tulee joka kerta jotain suurta pitkällä tähtäimellä. Siksi he suosittelevat viettämään 15 minuuttia. päivässä sovelluksessa tai heidän verkkosivustollaan. Ja mitä teet noiden 15 minuutin aikana?

Jokaisella kielellä on kurssi, jossa on erilaisia harjoituksia, jotka koskettavat kaikkia opitun kielen piirteitä. Yleensä aloitat oppimalla muutaman sanan ja hyödylliset päivittäiset lauseet melko helposti ja yksinkertaisesti. Mutta mitä pidemmälle saat, sitä monimutkaisemmaksi se tulee, kun kaipaat kielen pieniä yksityiskohtia.

Jokaisessa harjoituksessa on osa teoriasta, joka on todella hyvä lukea ennen aloittamista. Tällä tavalla saat kenraalin paikoilleen, kun aloitat harjoituksen. On myös tärkeää saada teoria heti alusta alkaen, muuten myöhemmillä harjoituksilla ei ole järkeä ja turhautut nopeasti.

Monet älykkäät menetelmät motivoinnin ylläpitämiseksi

Pysyminen johdonmukaisessa tekemisessä jokaiselle päivälle voi olla vaikeaa, vaikka se vie vain 15 minuuttia. Ehkä tulet töistä ja olet aivan liian väsynyt aloittamaan. Ehkä makaa krapulassa ja nukut päivän poissa. Monet asiat voivat estää päivittäisiä tehtäviään.

Siksi Duolingo tekee paljon asioita pitääkseen sinut kiinni huolimatta siitä, kuinka kova luulet sen olevan. Esimerkiksi, saat ilmoituksia, jotka kertovat sinulle, mitä tänään tulee oppia tai harjoitella. On liigoja, joilla voit liikkua ylös ja alas, sitä enemmän aikaa laitat sovellukseen. Ja sitten on niin kutsuttu "viiva". Raitasi on päivien lukumäärä, jonka olet harjoittanut peräkkäin ja saat hieman ylpeä siitä mitä korkeammalle se saa ja mitä korkeammalle sitä vähemmän menetät sen. Jos unohdat yhden päivän, putki putoaa nollaan.

Voit myös avata saavutuksia Duolingossa. Symbolit asioista, jotka olet saavuttanut sovelluksen avulla. Esimerkiksi saat saavutuksia, kun olet viettänyt useita päiviä peräkkäin, kun olet suorittanut useita harjoituksia, kun nouset tasolle tai astut uuteen liigaan. Duolingossa on aina jotain mitä metsästää ja haluta.

Voit ansaita myös sovelluksen virtuaalisen valuutan: Lingot. Voit esimerkiksi lyödä vetoa kuinka monta päivää voit suorittaa putken. Jos saavutat tuon putken, saat lisää lingotteja. Jos et, menetät ne. Lingotteja voidaan käyttää esimerkiksi ostamaan erityisiä harjoituksia, kuten kuinka olla romanttinen tietyllä kielellä jne.

Kilpaile ystäviäsi vastaan

Duolingossa voit lisätä ystäviä ja perheenjäseniä, jotka myös käyttävät sovellusta tai joilla on tili. Kun olet lisännyt toisiaan, näet, mitkä kielet opettajassa, kuinka paljon he ovat kouluttaneet annetun päivän ja kuinka korkea viiva heillä on.

Kun näet kaikki nämä yksityiskohdat, haluat automaattisesti kilpailla kärkipaikalle. Duolingo tekee monia pieniä asioita pitämään sinut kiinni.

Niille teistä, jotka haluavat sopeutua nopeasti tiettyyn kieleen

Asetatko ja sinun on matkustettava vähän aikaa? Haluatko oppia vähän kielestä ja miten se tehdään parhaiten? On normaalia, että haluat oppia vähän kieltä maasta, johon olet lomalla. Se voi tehdä viestinnästä paljon helpompaa, erityistät jos se ei ole maa, jota ei tunneta puhuvan paljon englantia.

Duolingon avulla voit nopeasti, ennen kuin jätät hyödyllisiä sanoja ja ilmauksia, joiden avulla voit kommunikoida ihmisten kanssa ravintoloissa, kun tilaat ruokaa, kaupungissa, kun sinun on näytettävä tietä jne.. Duolingo on sovellus sinulle, joka haluaa saavuttaa tämän.

Kaunis ja selkeä muotoilu

Duolingo on perustettu todella kauniilla tavalla. Uuden kielen oppiminen voi tuntua toisinaan ylivoimaiselta, mutta täällä Duolingon suunnittelu auttaa sinua sanomaan "ota se helposti". Kun aloitat harjoituksilla, sinun on yleensä suoritettava harjoitus kokonaan ennen kuin voit siirtyä eteenpäin. Siksi ei ole mahdollista hypätä ympäri ja hypeillä mitä haluat alusta alkaen kohdistamattomasti.

Yläosassa on erilaisia osioita, joissa voit sekoittaa. Esimerkiksi sinulla on “oppia”. Tässä ovat harjoituksesi, joita voit tehdä. Sitten on "Keskustele", jossa voit keskustella kielioppielementeistä eri kielillä muiden kanssa, jotka joko puhuvat kieltä tai oppivat sen. Tällä tavalla voidaan vaihtaa tietoja keskenään.

Värissä kaikki on erittäin kirkas. Tausta on liituvalkoinen, päällystetty vaaleansinisillä ja vihreillä väreillä, jotka herättävät ihanaa positiivisuutta. On erittäin mukavaa, että se näyttää vieraanvaraiselta ja viihtyisältä käydessäsi sovelluksessa tai hänen verkkosivustollaan.

Johtopäätös

Duolingo on mullistanut tavan, jolla on mahdollista oppia kieliä. He ovat hyödyntäneet sitä, että me kaikki käytämme puhelimiamme päivittäin, usein tapauksissa ja merkityksellisissä asioissa. Nyt meillä ei ole tekosyytä olla seuramatta unelmaamme oppia kieltä. Duolingo fantastisten kieltenopiskelijoiden kanssa tekee uuden kielen oppimisesta helpompaa kuin koskaan ennen. Siksi sitä suositellaan.

Download Duolingo 1.1

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Duolingo

Lagt til:
28-11-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows, macOS, iOS, Android

Størrelse:
N/A Mb

0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR DUOLINGO

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and DUOLINGO and its affiliates (“DUOLINGO”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by DUOLINGO or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by DUOLINGO, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “DUOLINGO Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE DUOLINGO SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE DUOLINGO SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the DUOLINGO Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, DUOLINGO hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, DUOLINGO hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by DUOLINGO, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or DUOLINGO's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. DUOLINGO retains all right, title and interest in and to the DUOLINGO Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The DUOLINGO Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the DUOLINGO Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from DUOLINGO. All rights not expressly granted to you herein are reserved by DUOLINGO.

2 THIRD PARTY SERVICES
DUOLINGO Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via DUOLINGO Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the DUOLINGO Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the DUOLINGO Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of DUOLINGO Services, without the express prior written consent of DUOLINGO or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the DUOLINGO Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the DUOLINGO Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the DUOLINGO Services or this EULA, use or install the DUOLINGO Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the DUOLINGO Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that DUOLINGO may offer you a separate site license agreement to make the DUOLINGO Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the DUOLINGO Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the DUOLINGO Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the DUOLINGO Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such DUOLINGO Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the DUOLINGO Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The DUOLINGO Services may include measures to control access to the DUOLINGO Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only DUOLINGO Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the DUOLINGO Services will not function properly.
The DUOLINGO Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the DUOLINGO Services, and to the extent that your contributions through use of the DUOLINGO Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant DUOLINGO an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to DUOLINGO's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the DUOLINGO Services and related goods and services under applicable law. This license grant to DUOLINGO, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The DUOLINGO Services may require an internet connection to access the DUOLINGO Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the DUOLINGO Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to DUOLINGO Services. By using the DUOLINGO Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the DUOLINGO Services or certain features of the DUOLINGO Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the DUOLINGO Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
DUOLINGO respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. DUOLINGO's privacy policy as amended from time to time is available at www.duolingo.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. DUOLINGO’s Privacy Policy defines how, why and to which extent DUOLINGO collects and uses personal and non-personal information in relation to DUOLINGO's products and services. By installing, accessing or using the DUOLINGO Services you explicitly agree with the terms and conditions of DUOLINGO’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
DUOLINGO may license to you certain virtual goods to be used within DUOLINGO Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and DUOLINGO is not a party to the transaction.
DUOLINGO may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. DUOLINGO shall have no liability to you or any third party in the event that DUOLINGO exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT DUOLINGO IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
DUOLINGO warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, DUOLINGO agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by DUOLINGO. If the Software is no longer available, DUOLINGO retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by DUOLINGO and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the DUOLINGO address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE DUOLINGO SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. DUOLINGO, DUOLINGO’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. DUOLINGO, DUOLINGO’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE DUOLINGO SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE DUOLINGO SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE DUOLINGO SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER DUOLINGO SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE DUOLINGO SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY DUOLINGO, DUOLINGO’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL DUOLINGO, DUOLINGO’S AFFILIATES, DUOLINGO’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE DUOLINGO SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT DUOLINGO, DUOLINGO’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, DUOLINGO’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL DUOLINGO’S, DUOLINGO’S AFFILIATES’, DUOLINGO’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE DUOLINGO SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any DUOLINGO Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, DUOLINGO will be irreparably damaged, and therefore you agree that DUOLINGO shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or DUOLINGO means any legal entity that is directly or indirectly controlled by DUOLINGO for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold DUOLINGO, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the DUOLINGO Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. DUOLINGO reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on DUOLINGO’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the DUOLINGO Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at DUOLINGO's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST DUOLINGO ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@duolingo.com.