Ohjelmoida » multimedia » Media-soittimet

DirectDVD last ned
4 0 829  

DirectDVD on digitaalinen DVD-soitin ja ohjelmistodekooderi Windowsille, joka sisältää kaikki ominaisuudet, joita voit halutessasi. Voit ladata sovelluksen ilmaiseksi täällä sivulta.

On olemassa monia ohjelmia, jotka ovat erikoistuneet elokuvien toistoon markkinoilla. Siksi voi olla vaikea selvittää, mikä ohjelma on käytössä, kun sinulla on rento illan sohvalla ja haluat katsella elokuvaa, jossa sekä äänen että videon laatu ovat korkeat tai kun toistat musiikkia Perjantai-ilta ystävien kanssa. Jos myös vaikea selvittää, mitä elokuvien toisto-ohjelmaa haluat valita tai haluat vain tietää paremmin, mitkä ohjelmat ovat saatavilla markkinoilla, lue alla.

DirectDVD

Tarvitsetko ammattimaisen Hollywood-DVD-soittimen elämässäsi? Jos vastaus on kyllä, DirectDVD on varmasti sinulle. Ohjelma antaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden mukauttaa omaa henkilökohtaista DVD-asetusta käyttämällä ominaisuuksia, kuten äänimallinnus ja digitaaliset suodattimet. DirectDVD sisältää MPEG2 / MPEG1-koodauksen ja Windows WMV + HD -ohjauspaneelit. Toisin sanoen, DirectDVD on paljon, jos puuttuu elokuvasoitin, joka sisältää useita ominaisuuksia, jotka tekevät ohjelmasta ainutlaatuisen.

DirectDVD tarjoaa sinulle erinomaisen mahdollisuuden katsella kaikkia DVD-elokuvia eri alueilla, grafiikan ohjaimia, DVD-asemia ja prosessoreita. Jos tämä kuulostaa sinulle houkuttelevalta, olet todennäköisesti vieläkin ilahtunut ohjelmasta, kun kuulet, että sen tiedetään varmistavan elokuvan laadun, kun katsot suosikkielokuvia tai kun kuuntelet suosikkikappaleitasi. On kuitenkin syytä mainita, että valitettavasti ohjelma ei ole tiedossa erityisen korkeasta videolaadusta. Markkinoilla on paljon sovelluksia, jotka ovat enemmän tai vähemmän identtisiä DirectDVD: n kanssa, mutta videon laatu on terävämpi. Kuitenkin ohjelma voidaan lopulta suositella, koska se on ilmainen ja helppokäyttöinen. Uskallamme väittää, että se täyttää useimmat vaatimukset, jos et etsiä ohjelmaa suurien ja edistyneiden tehtävien ratkaisemiseksi.

Vaihtoehtoiset elokuvien toisto-ohjelmat

Kuten aiemmin mainittiin, mahdollisuudet ovat monissa ohjelmissa, jotka voivat toistaa elokuvia ja musiikkia. Markkinoilla on sekä hyviä että vähemmän hyviä ohjelmia. Mutta tässä voit saada yleiskuvan joistakin elokuvienäytöistä, jotka ovat saaneet hyviä arvosteluja ja ovat suosittuja markkinoilla.

QuickTime Player

Useimmat ihmiset tuntevat QuickTime Player -ohjelmiston. Mutta mikä on kuuluisa ohjelma todella ja sen arvoista on ladata? Voit saada vastauksen täältä. Ohjelma on yksi suosituimmista markkinoilla, mikä ei ole järkevää. Jos puuttuu video ja musiikkisoitin, jotka voivat näyttää videoita verkosta, elokuvavalikoimasta ja HD-laadusta ja musiikista olevista elokuvista, joissa ääni on korkealaatuista, niin olet löytänyt ohjelman, joka sopii sinulle ja tarpeisiisi. Toinen argumentti QuickTime Playerin lataamiseksi on, että se on ilmainen, joten ei ole mitään tekosyytä olla kokeilematta ohjelmaa täällä. Ohjelman tiedetään näyttävän moitteettomalta riippumatta siitä, onko sinulla Windows tai Mac käyttöjärjestelmänä. Sen lisäksi, että se tukee kaikkein hallitsevia käyttöjärjestelmiä, ohjelma tukee myös useimpia video- ja äänitiedostoja, antaen sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden pelata enemmän tai vähemmän mitä haluat. Vaikka ohjelma on ilmainen, sekä ääni- että videolaatu tunnetaan suuriksi, joten voit myös ymmärtää paremmin, että monet käyttävät ohjelmaa. On kuitenkin syytä korostaa, että ohjelma on tullut multimediaalustalle, joka tarjoaa sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden katsella videota joko kotona tai liikkeellä: Voit katsella videota mobiililaitteestasi, kamerasta tai tietenkin vain tietokoneesta.

VLC-mediasoitin

Jos olet myös utelias käyttää VLC Media Playerin suosituinta elokuvasoitinta, voit katsella ohjelmaa lataamalla sen ilmaiseksi täältä. On monia syitä, miksi ohjelma on niin suosittu, ja yksi niistä on, että kun ohjelma testattiin, ei ollut mahdollista löytää sellaisia ??formaatteja, joita VLC Media Player ei voinutpelata onko musiikki tai elokuva. Siksi VLC Media Player on erittäin suositeltavaa täältä. QuickTime-soittimen tapaan VLC Media Player toimii moitteettomasti riippumatta siitä, onko käyttöjärjestelmäsi Mac tai Windows, mutta ohjelma erottuu VLC Media Playerin avulla soittajan muokkaamiseksi joidenkin innovatiivisten ominaisuuksien avulla. Voit myös lisätä laajennuksia. Näiden avulla voit lisätä tietoja elokuvasoittimesi yksittäisistä televisio-ohjelmista tai jopa parantaa olemassa olevia tekstityksiä. Mahdollisuudet ovat monet VLC Media Playerin kanssa, mikä antaa sinulle hyvät edellytykset elokuvaasi ja musiikkiasi jäsentämiseen ilman edistyneitä ja hankalia.

Windows Media Player

Ohjelma on "Made by media lovers, media lovers", kuten Microsoft kirjoittaa verkkosivuillaan. Se on siis ohjelma, jossa on rakastettu paljon parasta käyttökokemusta. Se on ohjelma, jossa et tule pettymään videon ja äänen laatuun sekä ohjelman yksinkertaiseen ja käyttäjäystävälliseen rakenteeseen. Siksi sinulla on parhaat edellytykset musiikin kuuntelemiseen tai elokuvien katseluun, jos laatu on korkea. Windows Media Playerin lataamisen yhteydessä näet myös sovelluksen, joka tukee useita ääni- ja videomuotoja. Sinulla on siis ainutlaatuinen tilaisuus kuunnella musiikkia ja katsoa elokuvia kaikin tavoin ja kaikessa kuvitellusti.

Johtopäätös

Yhteenvetona on monia mahdollisuuksia löytää oikea elokuva-toisto-ohjelma, joten voi olla myös haastavaa selvittää, mikä ohjelma sopii parhaiten sinulle ja tarpeisiisi. Jos sinulla ei ole niin suuria vaatimuksia elokuvan toisto-ohjelmassa, DirectDVD on selvä valinta. Kuitenkin, jos olet varma, että valitset ohjelman, jota monet käyttävät jo ja joilla on joitain markkinoiden parhaita arvosteluja, kannattaa korostaa Windows Media Player, VLC Media Player ja QuickTime Player. Jokaisella niistä on joitain etuja, jotka oletettavasti sopivat sinulle ja tarpeisiisi.

Download DirectDVD 8.0.1.9

Screenshots
Program info
Type:
Trialware

Produsent:
Orion Studios

Lagt til:
17-09-2018

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows XP & Vista

Størrelse:
28 Mb

Sist oppdatert:
17-09-2018
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR DIRECTDVD

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and ORION STUDIOS and its affiliates (“ORION STUDIOS”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by ORION STUDIOS or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by ORION STUDIOS, including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “ORION STUDIOS Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE ORION STUDIOS SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE ORION STUDIOS SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the ORION STUDIOS Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ORION STUDIOS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ORION STUDIOS hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by ORION STUDIOS, for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or ORION STUDIOS's termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. ORION STUDIOS retains all right, title and interest in and to the ORION STUDIOS Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The ORION STUDIOS Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the ORION STUDIOS Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from ORION STUDIOS. All rights not expressly granted to you herein are reserved by ORION STUDIOS.

2 THIRD PARTY SERVICES
ORION STUDIOS Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via ORION STUDIOS Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the ORION STUDIOS Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the ORION STUDIOS Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of ORION STUDIOS Services, without the express prior written consent of ORION STUDIOS or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the ORION STUDIOS Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the ORION STUDIOS Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the ORION STUDIOS Services or this EULA, use or install the ORION STUDIOS Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the ORION STUDIOS Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that ORION STUDIOS may offer you a separate site license agreement to make the ORION STUDIOS Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the ORION STUDIOS Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the ORION STUDIOS Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the ORION STUDIOS Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such ORION STUDIOS Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the ORION STUDIOS Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The ORION STUDIOS Services may include measures to control access to the ORION STUDIOS Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only ORION STUDIOS Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the ORION STUDIOS Services will not function properly.
The ORION STUDIOS Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the ORION STUDIOS Services, and to the extent that your contributions through use of the ORION STUDIOS Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant ORION STUDIOS an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to ORION STUDIOS's and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the ORION STUDIOS Services and related goods and services under applicable law. This license grant to ORION STUDIOS, and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The ORION STUDIOS Services may require an internet connection to access the ORION STUDIOS Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the ORION STUDIOS Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to ORION STUDIOS Services. By using the ORION STUDIOS Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the ORION STUDIOS Services or certain features of the ORION STUDIOS Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the ORION STUDIOS Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
ORION STUDIOS respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. ORION STUDIOS's privacy policy as amended from time to time is available at www.orion-studios.com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. ORION STUDIOS’s Privacy Policy defines how, why and to which extent ORION STUDIOS collects and uses personal and non-personal information in relation to ORION STUDIOS's products and services. By installing, accessing or using the ORION STUDIOS Services you explicitly agree with the terms and conditions of ORION STUDIOS’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
ORION STUDIOS may license to you certain virtual goods to be used within ORION STUDIOS Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and ORION STUDIOS is not a party to the transaction.
ORION STUDIOS may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. ORION STUDIOS shall have no liability to you or any third party in the event that ORION STUDIOS exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT ORION STUDIOS IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
ORION STUDIOS warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, ORION STUDIOS agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by ORION STUDIOS. If the Software is no longer available, ORION STUDIOS retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by ORION STUDIOS and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the ORION STUDIOS address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE ORION STUDIOS SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. ORION STUDIOS, ORION STUDIOS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. ORION STUDIOS, ORION STUDIOS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE ORION STUDIOS SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE ORION STUDIOS SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE ORION STUDIOS SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER ORION STUDIOS SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE ORION STUDIOS SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY ORION STUDIOS, ORION STUDIOS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL ORION STUDIOS, ORION STUDIOS’S AFFILIATES, ORION STUDIOS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE ORION STUDIOS SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT ORION STUDIOS, ORION STUDIOS’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, ORION STUDIOS’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL ORION STUDIOS’S, ORION STUDIOS’S AFFILIATES’, ORION STUDIOS’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE ORION STUDIOS SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any ORION STUDIOS Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, ORION STUDIOS will be irreparably damaged, and therefore you agree that ORION STUDIOS shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or ORION STUDIOS means any legal entity that is directly or indirectly controlled by ORION STUDIOS for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold ORION STUDIOS, its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the ORION STUDIOS Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. ORION STUDIOS reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on ORION STUDIOS’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the ORION STUDIOS Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at ORION STUDIOS's discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST ORION STUDIOS ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@orion-studios.com.