Ohjelmoida » liiketoiminta » esittely

CutePDF Writer last ned
4 0 5080  

Lataa CutePDF Writer ilmaiseksi tällä sivulla. CutePDF voit konvertoida tiedostoja PDF-tiedostoon, kun olet liikkeellä aivan ilmaiseksi.

CutePDF: n avulla voit muuntaa tiedostoja PDF-muodossa liikkumisen aikana ilmaiseksi. Olet luultavasti yrittänyt pysyä tilanteessa, jossa sinun oli lähetettävä tärkeä asiakirja määräajassa, mutta unohdit muuntaa sen PDF-muotoon. Tämä tapahtuu useimmille ihmisille, ja joillekin se tapahtuu hyvin usein ja päivittäin. Näissä tilanteissa on tärkeää, että pystyt käsittelemään ongelman nopeasti ja helposti ja että asiakirjasi muunnetaan PDF-tiedostoksi ennen katastrofia.

Tämä voidaan tehdä täysin ilmaiseksi ohjelmalla CutePDF Writer, joka on ladattavissa täältä. PDF-ohjelmistokehittäjien CutePDF: n kehittämä ohjelma sisältää vain yhden ominaisuuden, mutta se on myös tärkein, muuntamalla tiedostosi PDF-muotoon. Ohjelman yksinkertaisen lähtökohdan takia on myös erittäin helppo hyödyntää, kun tutustut siihen ensin.

Nopea ja yksinkertainen

Ohjelma on uskomattoman helppokäyttöinen, ja se tapahtuu nopeasti. PDF-muodossa tallentaminen CutePDF Writerin kautta vie kuitenkin hieman vaihtoehdon verrattuna perinteiseen tapaan tallentaa tiedosto. Siksi on myös erittäin tärkeää, että luet ja ymmärrät ohjeet ennen ohjelman käyttöä.

CutePDF Writer toimii epätavallisella tavalla, että ohjelma asentaa itsensä tulostimeksi, joka saattaa kuulostaa hieman hullulta, mutta se toimii. Sinun ei tarvitse tehdä mitään kuin ladata ja asentaa ohjelma, ja sitten se on valmis käytettäväksi.

Kuten yllä on nähty, tallennat PDF-muodossa CutePDF Writer -ohjelmalla käyttämällä tulostimen toimintoa tallennettavassa asiakirjassa. Täällä valitset tulostimeksi CutePDF Writerin ja tulostettaessa tulostusta ei tietenkään tulosteta. Sen sijaan siinä on mahdollisuus tallentaa asiakirja PDF-muodossa. Se saattaa kuulostaa hieman monimutkaiselta ja saattaa tuntua sekavalta, mutta se ei ole lainkaan. Heti kun olet kokeillut sitä kerran, se on hyvin yksinkertaista ja erittäin nopeaa.

PDF on pakollinen

Monissa tilanteissa Portable Document Format (PDF) on pakollinen, kun lähetät asiakirjoja muille. Jos haluat lähettää yliopiston tehtävän, lähetä asiakirjat viranomaisille tai lähetä työraportti kollegalle, sitten PDF-muoto on vakio ja oletetaan, että käytät tätä muotoa. Siksi ongelmat voivat ilmetä, jos olet unohtanut muuntaa asiakirjan paineistetussa tilanteessa, ja tässä on CutePDF Writer pelastaja, joka ratkaisee ongelman nopeasti ja yksinkertaisesti.

Ero on hinnassa

Voit ladata ympäri maailmaa useita erilaisia PDF-muuntimia. Useimmat maksavat kuitenkin paljon rahaa, ja ne luodaan, jotta ne voivat tehdä paljon paljon tiedostojen muuntamisesta PDF-muotoon. Nämä ohjelmat ovat siksi usein monimutkaisia, ja usein ne muodostavat enemmän paniikkaa paineellisissa tilanteissa, joissa tiedostot on muunnettava PDF-muotoon nopeasti. CutePDF Writer on täysin ilmainen ja keskittyy pelkästään muuntamiseen PDF-muotoon, joka on nopea ja uskomattoman helppoa, joten ohjelma sopii täydellisesti niille, jotka haluavat vain ilmaisen muuntimen.

Asennettu muutamassa sekunnissa

CutePDF Writer ei ole kovin suuri ohjelma. Yksittäisen muuntimen toiminnon vuoksi tietokone ei myöskään vaadi paljon tilaa. Siksi se on täysin nopea ladata ja asentaa. Se kestää vain muutaman sekunnin ja sitten olet valmis muuntamaan.

Kun ohjelma on asennettu, kuten edellä on esitetty, internet-ikkuna avautuu valmistajan omalta verkkosivustolta. Tässä selitetään, miten CutePDF Writer toimii ja mihin toimiin sinun täytyy käydä läpi muuntaa asiakirja PDF-muotoon. Se leikataan kokonaan pahviksi, jotta jokainen voi ymmärtää sen, ja siksi tätä ohjelmaa voidaan suositella myös kaikille, jotka voivat puuttua vapaasta PDF-tiedoston muuntamisohjelmasta.

Saatavuus

Tämä CutePDF Writerin versio on yhteensopiva vain Windows-käyttöjärjestelmien kanssa. Mukaan lukien Windows 98, Windows 2000, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista, Windows 7, Windows 2012, Windows 8, Windows 8.1 ja Windows 10. Ohjelma ei siis ole yhteensopiva tietokoneiden kanssaApplen etäjärjestelmät. Oletko Applen käyttäjä ja etsit sovelluksia Macille, meillä on valtava valikoima ohjelmistoja. Klikkaa tästä nähdäksesi Apple-sovellusten valikoiman.

Vaihtoehtoja

CutePDF Writer ei ole ainoa PDF-muunnosohjelma markkinoilla. Jos etsit vaihtoehtoisia PDF-muuntimia, PrimoPDF voi olla erittäin suositeltavaa. PrimoPDF: llä voit muuntaa PDF-tiedostoksi yli 250 eri tiedostomuotoa, ja voit myös optimoida tiedoston sen mukaan, missä se jaetaan. PrimoPDF, kuten CutePDF Writer, on täysin ilmainen ja löydät PrimoPDF: n napsauttamalla tätä.

Johtopäätös

Jos puuttuu ohjelma, jolla tiedostot muunnetaan PDF-muotoon nopeasti ja että se maksaa sinulle penniäkään, CutePDF Writer on täydellinen ohjelma sinulle. Ohjelma keskittyy pelkästään siihen, että PDF-tiedostojen muuntaminen on mahdollisimman helppoa ja nopeaa. Ohjelma on hieman epätavallinen siinä, että CutePDF Writer asennetaan tulostimena, ja kun käyttäjä yrittää tulostaa CutePDF Writerilla, vaihtoehto tallentaa asiakirja PDF-muodossa tulee sen sijaan esiin. Siksi on myös tärkeää lukea ohjeet ohjelman käyttämisestä ennen sen käyttöä, koska se voi tuntua hyvin sekavalta, vaikka se olisi todella helppoa ja suoraviivaista. Ohjelma on nopea asentaa ja on yhteensopiva kaikkien Windows-käyttöjärjestelmien kanssa.

On myös muita vapaita PDF-muuntimia, joten on hyvä tarkastella niitä ennen kuin päätät, mikä ohjelma on sinulle parhaiten sopiva. Voit esimerkiksi katsoa PrimoPDF: ää täällä. PrimoPDF, kuten CutePDF Writer, on nopea ja täysin ilmainen. Toisin kuin monet muut Internetissä saatavilla olevat muuntimet, CutePDF Writer on täysin ilmainen. Nämä muut ohjelmat maksavat usein melko paljon, koska etsimäsi on yksinkertaisesti ohjelma, joka voi muuntaa tiedostosi PDF-muotoon. Siksi CutePDF Writer on optimaalinen ohjelma, jos et halua paljon muita ominaisuuksia, jotka vain sekoittavat.

Download CutePDF Writer 3

Screenshots
Program info
Type:
Freeware

Produsent:
Acro Software Inc.

Lagt til:
27-03-2019

End User License Agreement (EULA)
Plattform:
Windows 98/ME/2000/XP/2003/Vista/7/8 (x86/x64)

Størrelse:
7.2 Mb

Sist oppdatert:
27-03-2019
0
TERMS OF SERVICE AND END USER LICENSE AGREEMENT FOR CUTEPDF WRITER

The following terms of service and end user license agreement (“EULA”) constitute an agreement between you and ACRO SOFTWARE INC. and its affiliates (“ACRO SOFTWARE INC.”). This EULA governs your use of Software and Services (as specified below).
For purposes of this EULA "Software" means all software programs distributed, published or otherwise made available by ACRO SOFTWARE INC. or its affiliates including, but not limited to mobile software, downloadable/installable software for personal computer, and software accessed by means of a browser or other online communication method. Software also includes updates and upgrades as well as accompanying manual(s), packaging and other written, files, electronic or on-line materials or documentation, and any and all copies of such software and its materials.
“Services” means all services made available by ACRO SOFTWARE INC., including but not limited to services accessed through mobile games, by means of a browser or by other online communication method.
Software and Services are collectively referred to as “ACRO SOFTWARE INC. Services”.

THE SOFTWARE IS LICENSED, NOT SOLD. YOUR USE OF THE SOFTWARE (AS SPECIFIED BELOW) IS SUBJECT TO THE TERMS AND CONDITIONS SET FORTH IN THIS EULA. BY INSTALLING, USING OR ACCESSING THE ACRO SOFTWARE INC. SERVICES OR ANY MATERIALS INCLUDED IN OR WITH THE ACRO SOFTWARE INC. SERVICES, YOU HEREBY ACCEPT THE TERMS OF THIS EULA.
If you do not accept the terms of this EULA, do not install, use or access the ACRO SOFTWARE INC. Services.

1 LICENSES
SOFTWARE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ACRO SOFTWARE INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use one copy of the Software for your personal non-commercial use on a single computer or gaming unit, unless otherwise specified in the Software documentation. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA. The Software is being licensed to you and you hereby acknowledge that no title or ownership in the Software is being transferred or assigned and this EULA is not to be construed as a sale of any rights in the Software.
SERVICE LICENSE. Subject to this EULA and its terms and conditions, ACRO SOFTWARE INC. hereby grants you a non-exclusive, non-transferable, non-sublicensable, limited right and license to use the Services as provided by ACRO SOFTWARE INC., for your personal non-commercial use, in the manner permitted by this EULA. The rights granted herein are subject to your compliance with this EULA.
LICENSE TERM. The term of your licenses under this EULA shall commence on the date that you accept this EULA and install or otherwise use the Software and/or Services and ends on the earlier date of either your disposal of the Software and/or Services or ACRO SOFTWARE INC.'s termination of this EULA. Your license terminates immediately if you attempt to circumvent any technical protection measures used in connection with the Software and/or Services or you otherwise use the Software and/or Services in breach of the terms of this EULA.
OWNERSHIP; NO OTHER LICENSES. ACRO SOFTWARE INC. retains all right, title and interest in and to the ACRO SOFTWARE INC. Services, including, but not limited to, all copyrights, trademarks, trade secrets, trade names, proprietary rights, patents, titles, computer codes, audiovisual effects, themes, characters, character names, stories, dialog, settings, artwork, sound effects, musical works, and moral rights whether registered or not and all applications thereof. The ACRO SOFTWARE INC. Services are protected by applicable laws and treaties throughout the world. Unless expressly authorized by mandatory legislation, the ACRO SOFTWARE INC. Services may not be copied, reproduced or distributed in any manner or medium, in whole or in part, without prior written consent from ACRO SOFTWARE INC.. All rights not expressly granted to you herein are reserved by ACRO SOFTWARE INC..

2 THIRD PARTY SERVICES
ACRO SOFTWARE INC. Services may include links to third party services and/or the third party services may be made available to you via ACRO SOFTWARE INC. Services. These services may include, but are not limited to gameplay recording and sharing, social medial connectivity and the like. These services are subject to respective third party terms and conditions. Please study these third party terms and conditions carefully as they constitute an agreement between you and the applicable third party service provider.

3 GENERAL LICENSE CONDITIONS
You agree not to: (i) commercially exploit the ACRO SOFTWARE INC. Services; (ii) distribute, lease, license, sell, rent, lend, convey or otherwise transfer or assign the ACRO SOFTWARE INC. Services, any copies thereof, or any passwords or usernames of ACRO SOFTWARE INC. Services, without the express prior written consent of ACRO SOFTWARE INC. or as set forth in this EULA; (iii) make a copy of the ACRO SOFTWARE INC. Services or any part thereof, including but not limited to Software (other than as set forth herein); (iv) make the ACRO SOFTWARE INC. Services publicly available or available on a network for use or download by multiple users; (v) except as otherwise specifically provided by the ACRO SOFTWARE INC. Services or this EULA, use or install the ACRO SOFTWARE INC. Services (or permit others to do same) on a network, for on-line use, or on more than one computer or gaming unit at the same time; (vi) use or copy the ACRO SOFTWARE INC. Services at a computer gaming center or any other location-based site; provided, that ACRO SOFTWARE INC. may offer you a separate site license agreement to make the ACRO SOFTWARE INC. Services available for commercial use; (vii) reverse engineer, decompile, disassemble, translate, prepare derivative works based on or otherwise modify the ACRO SOFTWARE INC. Services, in whole or in part; (viii) remove, obscure or modify any copyright, trademark or other proprietary rights notices, marks or labels contained on or within the ACRO SOFTWARE INC. Services, falsify or delete any author attributions, legal notices or other labels of the origin or source of the material; (ix) misrepresent the source of ownership of the ACRO SOFTWARE INC. Services; (x) transport, export or re-export (directly or indirectly) into any country forbidden to receive such ACRO SOFTWARE INC. Services by any U.S. or other export laws or accompanying regulations or otherwise violate such laws or regulations, that may be amended from time to time; or (xi) scrape, build databases or otherwise create permanent copies of content returned from the ACRO SOFTWARE INC. Services.
However, with regards to installable Software that was delivered on a physical storage medium, you may transfer the entire Software and accompanying documentation on a permanent basis to another person as long as you retain no copies (including archival or backup copies) of the Software, accompanying documentation, or any portion or component of the Software accompanying documentation, and the recipient agrees to the terms of this EULA The Software is intended for private use only.
The ACRO SOFTWARE INC. Services may include measures to control access to the ACRO SOFTWARE INC. Service, prevent unauthorized copies, or otherwise attempt to prevent anyone from exceeding the limited rights and licenses granted under this EULA. Only ACRO SOFTWARE INC. Services subject to a valid license can be used to access online services, and download updates and patches. You may not interfere with such access control measures or attempt to disable or circumvent such security features. If you disable or otherwise tamper with the technical protection measures, the ACRO SOFTWARE INC. Services will not function properly.
The ACRO SOFTWARE INC. Services may allow you to create content, including but not limited to gameplay maps, screenshots or a video of your game play. In exchange for use of the ACRO SOFTWARE INC. Services, and to the extent that your contributions through use of the ACRO SOFTWARE INC. Services give rise to any copyright, design right or any other intellectual or industrial property right you hereby grant ACRO SOFTWARE INC. an exclusive, royalty-free, perpetual, irrevocable, fully transferable and sub-licensable worldwide right and license to use your contributions in any way and for any purpose including, but not limited to the rights to reproduce, copy, adapt, modify, perform, display, publish, broadcast, transmit, or otherwise communicate to the public by any means whether now known or unknown and distribute your contributions without any further notice or compensation to you of any kind for the whole duration of protection granted to intellectual and industrial property rights by applicable laws and international conventions. If not expressly prohibited by mandatory legislation, you hereby waive any moral rights of paternity, publication, reputation, or attribution with respect to ACRO SOFTWARE INC.'s and other players' use and enjoyment of such assets in connection with the ACRO SOFTWARE INC. Services and related goods and services under applicable law. This license grant to ACRO SOFTWARE INC., and the above waiver of any applicable moral rights, survives any termination of this EULA.
The ACRO SOFTWARE INC. Services may require an internet connection to access the ACRO SOFTWARE INC. Services or its internet-based features, authenticate the Software, or perform other functions. In order for certain features of the ACRO SOFTWARE INC. Services to operate properly, you may be required to have and maintain (a) an adequate internet connection and/or (b) a valid and active account with an online service as set forth in the documentation related to ACRO SOFTWARE INC. Services. By using the ACRO SOFTWARE INC. Services, you acknowledge and agree that third party data transfer fees may apply depending on your data plan. Please consult your carrier for further information. If you do not maintain such accounts, then the ACRO SOFTWARE INC. Services or certain features of the ACRO SOFTWARE INC. Services may not operate or may cease to function properly, either in whole or in part.

4 INFORMATION COLLECTION AND USE; PRIVACY POLICY
By installing, accessing or using the ACRO SOFTWARE INC. Services, you consent to these information collection and usage terms, including (where applicable) the transfer of data into a country outside of the European Union and/or the European Economic Area or the United States of America.
ACRO SOFTWARE INC. respects your privacy rights and recognizes the importance of protecting any information collected about you. ACRO SOFTWARE INC.'s privacy policy as amended from time to time is available at www.acro-software-inc..com/privacy ("Privacy Policy") and applicable to this EULA. ACRO SOFTWARE INC.’s Privacy Policy defines how, why and to which extent ACRO SOFTWARE INC. collects and uses personal and non-personal information in relation to ACRO SOFTWARE INC.'s products and services. By installing, accessing or using the ACRO SOFTWARE INC. Services you explicitly agree with the terms and conditions of ACRO SOFTWARE INC.’s Privacy Policy and to any terms and conditions included therein by reference.

5 PAYMENTS AND PURCHASES OF VIRTUAL GOODS
ACRO SOFTWARE INC. may license to you certain virtual goods to be used within ACRO SOFTWARE INC. Services. Unless otherwise specified, these virtual goods shall be deemed an integral part of the Software. These virtual goods may be licensed both for a fee using “real world money” and without any separate fee, as applicable from time to time. These virtual goods may also be licensed by using third party virtual currency, such as Facebook Credits or by using separate activation codes.
Any and all virtual goods are licensed to you on limited, personal, non-transferable, non-sublicensable and revocable basis and limited only for non-commercial use.
Please note that any payment for licenses for virtual goods or redemption of third party virtual currency is always FINAL AND NON-REFUNDABLE. Also please note that if you purchase Facebook Credits from Facebook, such transaction is governed by the agreement between you and Facebook and ACRO SOFTWARE INC. is not a party to the transaction.
ACRO SOFTWARE INC. may manage, regulate, control, modify or eliminate virtual goods at any time, with or without notice. ACRO SOFTWARE INC. shall have no liability to you or any third party in the event that ACRO SOFTWARE INC. exercises any such rights.
SUBJECT TO MANDATORY LEGISLATION, YOU ACKNOWLEDGE THAT ACRO SOFTWARE INC. IS NOT REQUIRED TO PROVIDE A REFUND FOR VIRTUAL GOODS FOR ANY REASON, AND THAT YOU WILL NOT RECEIVE MONEY OR OTHER COMPENSATION FOR UNUSED VIRTUAL GOODS, WHETHER YOUR LOSS OF LICENSE UNDER THIS EULA WAS VOLUNTARY OR INVOLUNTARY.

6 WARRANTY
6.1 Warranty for Physical software Products
ACRO SOFTWARE INC. warrants to you (if you are the initial and original purchaser of the Software) that, to the extent the Software is made available to you on a physical storage medium, the original storage medium holding the Software is free from defects in material and workmanship under normal use and service for 90 days from the date of purchase. If mandatory legislation in your jurisdiction requires longer in excess to the aforementioned 90 days, the length of the warranty is amended accordingly. If for any reason you find a defect in the physical storage medium during the warranty period, ACRO SOFTWARE INC. agrees to replace, free of charge, any physical storage medium and related Software discovered to be defective within the warranty period as long as the Software is currently commercially distributed by ACRO SOFTWARE INC.. If the Software is no longer available, ACRO SOFTWARE INC. retains the right to substitute a similar piece of Software of equal or greater value. This warranty is limited to the physical storage medium and the Software as originally provided by ACRO SOFTWARE INC. and is not applicable to normal wear and tear. This warranty shall not be applicable and shall be void if the defect has arisen through abuse, mistreatment, or neglect. Any implied warranties prescribed by statute are expressly limited to the warranty period described above.
When returning the Software subject to the limited warranty above, please send the original Software only to the ACRO SOFTWARE INC. address specified below and include: your name and return address; a photocopy of your dated sales receipt; and a brief note describing the defect and the system on which you are running the Software.
6.2 No other Warranties
NOTWITHSTANDING THE ABOVEMENTIONED WARRANTY FOR PHYSICAL STORAGE MEDIUM SPECIFIED IN SECTION 6.1 ABOVE, AND TO THE FULLEST EXTENT PERMISSIBLE UNDER APPLICABLE LAW, THE ACRO SOFTWARE INC. SERVICES ARE PROVIDED TO YOU “AS IS,” WITH ALL FAULTS, WITHOUT WARRANTY OF ANY KIND, WITHOUT PERFORMANCE ASSURANCES OR GUARANTEES OF ANY KIND, AND YOUR USE IS AT YOUR SOLE RISK. THE ENTIRE RISK OF SATISFACTORY QUALITY AND PERFORMANCE RESIDES WITH YOU. ACRO SOFTWARE INC., ACRO SOFTWARE INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT MAKE, AND HEREBY DISCLAIM, ANY AND ALL EXPRESS, IMPLIED OR STATUTORY WARRANTIES, INCLUDING IMPLIED WARRANTIES OF CONDITION, UNINTERRUPTED USE, ACCURACY OF DATA (INCLUDING BUT NOT LIMITED TO LOCATION DATA), MERCHANTABILITY, SATISFACTORY QUALITY, FITNESS FOR A PARTICULAR PURPOSE, NONINFRINGEMENT OF THIRD PARTY RIGHTS, AND WARRANTIES (IF ANY) ARISING FROM A COURSE OF DEALING, USAGE, OR TRADE PRACTICE. ACRO SOFTWARE INC., ACRO SOFTWARE INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS DO NOT WARRANT AGAINST INTERFERENCE WITH YOUR ENJOYMENT OF THE SOFTWARE; THAT THE ACRO SOFTWARE INC. SERVICES WILL MEET YOUR REQUIREMENTS; THAT OPERATION OF THE ACRO SOFTWARE INC. SERVICES WILL BE UNINTERRUPTED OR ERROR-FREE, OR THAT THE ACRO SOFTWARE INC. SERVICES WILL INTEROPERATE OR BE COMPATIBLE WITH ANY OTHER ACRO SOFTWARE INC. SERVICES OR THAT ANY ERRORS IN THE ACRO SOFTWARE INC. SERVICES WILL BE CORRECTED. NO ORAL OR WRITTEN ADVICE PROVIDED BY ACRO SOFTWARE INC., ACRO SOFTWARE INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS OR ANY AUTHORIZED REPRESENTATIVE SHALL CREATE A WARRANTY. SOME JURISDICTIONS DO NOT ALLOW THE EXCLUSION OF OR LIMITATIONS ON IMPLIED WARRANTIES OR THE LIMITATIONS ON THE APPLICABLE STATUTORY RIGHTS OF A CONSUMER, SO SOME OR ALL OF THE ABOVE EXCLUSIONS AND LIMITATIONS APPLY ONLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION.

7 LIMITATION OF LIABILITY
IN NO EVENT WILL ACRO SOFTWARE INC., ACRO SOFTWARE INC.’S AFFILIATES, ACRO SOFTWARE INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS BE LIABLE FOR SPECIAL, INCIDENTAL OR CONSEQUENTIAL DAMAGES RESULTING FROM POSSESSION, ACCESS, USE OR MALFUNCTION OF THE ACRO SOFTWARE INC. SERVICES, INCLUDING BUT NOT LIMITED TO, DAMAGES TO PROPERTY, LOSS OF GOODWILL, COMPUTER FAILURE OR MALFUNCTION AND, TO THE EXTENT PERMITTED BY LAW, DAMAGES FOR PERSONAL INJURIES, PROPERTY DAMAGE, LOST PROFITS OR PUNITIVE DAMAGES FROM ANY CAUSES OF ACTION ARISING OUT OF OR RELATED TO THIS EULA OR THE SOFTWARE, WHETHER ARISING IN TORT (INCLUDING NEGLIGENCE), CONTRACT, STRICT LIABILITY OR OTHERWISE AND WHETHER OR NOT ACRO SOFTWARE INC., ACRO SOFTWARE INC.’S LICENSORS OR CHANNEL PARTNERS HAVE BEEN ADVISED OF THE POSSIBILITY OF SUCH DAMAGES. FOR PURPOSES OF THIS SECTION 7, ACRO SOFTWARE INC.’S LICENSORS AND CHANNEL PARTNERS ARE THIRD PARTY BENEFICIARIES TO THE LIMITATIONS OF LIABILITY SPECIFIED HEREIN AND THEY MAY ENFORCE THIS EULA AGAINST YOU.
BECAUSE SOME STATES/COUNTRIES DO NOT ALLOW CERTAIN LIMITATIONS OF LIABILITY, THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL APPLY TO THE FULLEST EXTENT PERMITTED BY LAW IN THE APPLICABLE JURISDICTION. THIS LIMITATION OF LIABILITY SHALL NOT BE APPLICABLE SOLELY TO THE EXTENT THAT ANY SPECIFIC PROVISION OF THIS LIMITATION OF LIABILITY IS PROHIBITED BY ANY FEDERAL, STATE, OR MUNICIPAL LAW, WHICH CANNOT BE PRE-EMPTED. THIS EULA GIVES YOU SPECIFIC LEGAL RIGHTS, AND YOU MAY HAVE OTHER RIGHTS THAT VARY FROM JURISDICTION TO JURISDICTION.
IN NO EVENT SHALL ACRO SOFTWARE INC.’S, ACRO SOFTWARE INC.’S AFFILIATES’, ACRO SOFTWARE INC.’S LICENSORS’ OR CHANNEL PARTNERS’ LIABILITY FOR ALL DAMAGES (EXCEPT AS REQUIRED BY APPLICABLE LAW) EXCEED THE ACTUAL PRICE PAID BY YOU FOR USE OF THE ACRO SOFTWARE INC. SERVICES OR FIVE EUROS (EUR 5), WHICHEVER LESS.

8 OTHER TERMS AND CONDITIONS
TERMINATION: This EULA will terminate automatically if you fail to comply with its terms and conditions. In such event, you must destroy all copies of the Software and all of its component parts and cease and desist from accessing any ACRO SOFTWARE INC. Services. With regards to Software delivered on a physical storage medium you can end this EULA by destroying the Software and all copies and reproductions of the Software and deleting and permanently purging the Software from any client server or computer on which it has been installed.
EQUITABLE REMEDIES: You hereby agree that if the terms of this EULA are not specifically observed, ACRO SOFTWARE INC. will be irreparably damaged, and therefore you agree that ACRO SOFTWARE INC. shall be entitled, without bond, other security or proof of damages, to appropriate equitable remedies with respect to your breach of any of the terms of this EULA, in addition to any other available remedies.
AFFILIATE: For purposes of this EULA, an “affiliate” or ACRO SOFTWARE INC. means any legal entity that is directly or indirectly controlled by ACRO SOFTWARE INC. for so long as such control lasts. Control shall exist through direct or indirect ownership of more than 50 % of the nominal value of the issued equity share capital or more than 50 % of the shares entitling the holders to vote for the election of the members of the board of directors or persons performing similar functions.
INDEMNITY: You agree to indemnify, defend and hold ACRO SOFTWARE INC., its partners, affiliates, contractors, officers, directors, employees and agents harmless from and against any and all damages, losses and expenses arising directly or indirectly from: (i) your acts and omissions to act in using the ACRO SOFTWARE INC. Services pursuant to the terms of the EULA; or (ii) your breach of this EULA.
MISCELLANEOUS: This EULA represents the complete agreement concerning this license between the parties and supersedes all prior agreements and representations between them. ACRO SOFTWARE INC. reserves the right, at its discretion, to change, modify, add or remove portions of this EULA by posting the updated EULA on ACRO SOFTWARE INC.’s website. You will be deemed to have accepted such changes by continuing to use the ACRO SOFTWARE INC. Services. If any provision of this EULA is held to be unenforceable for any reason, such provision shall be reformed only to the extent necessary to make it enforceable and the remaining provisions of this EULA shall not be affected.
GOVERNING LAW AND DISPUTE RESOLUTION. This EULA will be governed by the laws of United States of America without reference to its choice of law rules. The United Nations Convention for the International Sale of Goods shall not apply.
Any dispute, controversy or claim arising out of or relating to this EULA or the breach, termination or validity thereof shall be finally settled at ACRO SOFTWARE INC.'s discretion (i) at your domicile's competent courts; or (ii) by arbitration in accordance with the Rules for Expedited Arbitration of the Arbitration Institute of the American Chamber of Commerce. The arbitration shall be conducted in Sacremento, California, in the English language. YOU AGREE THAT YOU MAY BRING CLAIMS AGAINST ACRO SOFTWARE INC. ONLY IN YOUR INDIVIDUAL CAPACITY AND NOT AS A PLAINTIFF OR CLASS MEMBER IN ANY PURPORTED CLASS OR REPRESENTATIVE PROCEEDING.
IF YOU HAVE ANY QUESTIONS CONCERNING THIS AGREEMENT, YOU MAY CONTACT support@acro-software-inc..com.