Blog

Det kan vi forvente af den kommende iPhone

Apple aikoo käynnistää uuden iPhonensa syyskuussa 2017.

Emme vielä tiedä, millainen nimi uusi iPhone saa. Vuodon ansiosta meillä on kuitenkin jo hyvä käsitys siitä, mitä uusia ominaisuuksia uusi iPhone aikoo rikastuttaa jokapäiväistä elämäämme.

Katsomme kolme tärkeintä täällä:

Parempi akku

Akku on ollut suuri akillesjänki monta vuotta, ei vain iPhonen, vaan älypuhelinten kannalta kokonaisuudessaan. Älypuhelimemme ovat muuttuneet nopeammin ja tasaisemmiksi, mutta paristot eivät ole pitkälti kehittyneet.

Apple yrittää lukea tätä kysymystä ja on tehnyt vaikuttavaa työtä muun muassa uuden ultrakevyisen Macbookin kanssa, mutta siinä on kerrostettu akuteknologia, mutta se on onnistunut luomaan 13-14 tuntia palvelua, kun internet on päällä.

Samaa tekniikkaa odotetaan käytettäväksi yhä ohuemmissa ja ohuemmissa iPhone-laitteissa.

Odota samaa kokoa - mutta parempi akku. Luultavasti sinun ei tarvitse vaihtaa iPhone 6 -suojasi, koska Apple yleensä pitää kokoa pari vuotta.

Virta ulos kuulokkeista

Apple aikoo poistaa jack tulevasta iPhonesta. Se ei ole ensimmäinen kerta, kun Apple uhraa vanhaa tekniikkaa markkinoiden ensimmäiseksi. Sama asia tapahtui levykkeen ja CD-aseman kanssa - 2 asiaa, joita emme voi kuvitella olevan tietokoneessamme.

Yksi suuri etu on jackin irrottaminen ja kuulokkeiden liittäminen salaman pistokkeella: Voit lähettää virran ulos!

Esimerkiksi se mahdollistaa meluteknisten kuulokkeiden liittämisen, jotka vaativat nykyään akun toimimista ja antavat äänen eristyksen akulla puhelimesta. Se tyhjentää hampaan enemmän, mutta tekee melua vaimentavista kuulokkeista tehokkaammin yhdellä iskulla.

Virtajohto salamoinnissa tarjoaa myös paremman seurannan ja muita jännittäviä ominaisuuksia. Ehkä kuulokkeet mittaavat sykkeesi seuraavalla iPhonella?

Lisää tansseja pitäisi käyttää äänieristyskuulokkeita. Niiden kanssa sinun ei tarvitse kääntyä ääneen kuultaaksesi musiikkia tai podcasteja tasossa ja junassa. Se vähentää kuulovaurioiden riskiä ja tarve kuulolaite.

Vain alkuperäisiä sovelluksia

Applea on aina kritisoitu siitä, että iPhonessa on liian monta esiasennettua sovellusta - sovelluksia, joita ei ole voitu poistaa uudelleen käyttäjälle.

Jos sinulla ei ole osakkeita, on ärsyttävää pakottaa jakamaan app-sovellus näytön etuosaan.

Apple on kuunnellut kritiikkiä ja näyttää siltä, ??että pystymme poistamaan sovellukset päänäytöltä, jota emme halua käyttää. Tähän asti meidän on laitettava ne kansioihin, joita emme juuri saaneet.