Blog

Fem tips til effektiv indretning i hjemmekontoret

Suuri osa meistä on jonkinlainen toimisto kodissamme. Monet meistä joutuvat usein tekemään työtä kotona, koska jotain tarvitsee vain tehdä ja toiset meistä yleensä käyttävät talon toimistoa vain istumaan tietokoneeseen ja järjestämään sekalaisia. Se tarkoittaa myös, että toimisto on järjestettävä niin, että pystymme toimimaan tehokkaasti. Olipa kyse toimistotarvikkeista, laajakaistan nopeudesta tai ehkä siitä, miten olet. Tosiasia on, että toimisto olisi mieluiten talon huone, jossa voit työskennellä helpoimmin. Siksi tässä on viisi vinkkejä tehokkaisiin toimistolaitteisiin

Hallitse laajakaistaa

Laajakaista, eli internet, voi olla tärkein asia hallita, kun tarvitset viraston perustamista. Ensinnäkin, kun kyseessä on modeemin sijoittaminen, se olisi sijoitettava huoneen lähelle eikä talon toiselle puolelle. Ensinnäkin on oltava sekä Internet-nopeuden että hinnan hallitseminen. Saat esimerkiksi hyvän yleiskuvan markkinoiden ilmeisimmistä laajakaistapalveluista linkin kautta.

Hallitse ilmanvaihtoa

Turvallinen reitti vähentää pitoisuutta on huono ilmanvaihto. Ei ole liian hauskaa, että se keskittyy siihen kouluissa - olipa kyse peruskouluista tai korkeakouluista. Ilmanvaihto- ja happitasot toimistossa on ehdottoman tärkeää, kuinka kauan ja kuinka hyvin pystyt keskittymään. On syytä harkita, jos huoneessa on riittävästi tilaa, varsinkin jos käytät toimistoa tärkeissä tapauksissa. Toinen kärki happeille on hallita kasveja. Jotkut kasvit ovat hyviä, koska ne auttavat ilmanlaatua yleensä kotona ja sisätiloissa.

Hallitse toimistotarvikkeita

Toinen tärkeä asia toimistolle on ehdottomasti hallita toimistotarvikkeita. Erityisesti jos työskentelet kotitoimistossa, se voi olla huono työnne tuloksesta, jos sinulla ei ole artikkeleita, jotka tukevat sitä, mitä teet. Kuvitelkaa klassiset ongelmat tulostimella, jotka eivät koskaan halua tulostaa, koska väriaine tai muste puuttuu. Saa sinun olla edelläkävijä näihin asioihin, esimerkiksi hankkimalla laadukkaita HP- lasertään Tonerlandilta kotiin. Tietenkään hyvät sävyt eivät toimi kaikin keinoin, eikä koskaan ole tarpeeksi paperia, kansioita ja muita asioita, jotka ovat välttämättömiä, jos tarvitset ensin.

Hallitse motivaatiota ja keskittymistä

Voi olla, että olet punapää - saatat myös käyttää tapausten seurantaan. Riippumatta, mitä sinun pitäisi tietää, että yleensä se on helpompaa ja helpompaa keskittyä, jos olet kunnossa huoneeseen, johon olet, ja jos se on puhdistettu ja puhdas. Pitoisuus on siis yleiskatsaus ja sopiva. Sama pätee sisustukseen, ja esimerkiksi seinillä olevat motiivit, joita pidät, löytävät rauhan tai ilon pitääkseen sinut.

Opi oikea tapa istua

Jos olet tyyppi, joka säännöllisesti viettää paljon aikaa kotona, sinun on mukautettava sekä tuoli että pöytä niin, että istut kunnolla. Luultavasti sinulla on eniten tietoa siitä, mihin tuoleihin ja tuoleihin liittyvät asetukset sopivat parhaiten ja pahasti. Voit kuitenkin turvallisesti vakuuttaa itseäsi hankkimalla ratkaisevan ergonomisen tuolin, joka on suunniteltu istumaan kunnolla. Samoin voit harkita nosto / laskutaulukkoa, kuten monet pitävät välttämättömänä, kun he ovat työskennelleet sellaisen kanssa.