Blog

Pas på Pokémon Go!

Monille Pokémon on liitetty TV-sarjaan, tietokonepeleihin, keräilykortteihin ja sekalaisiin tavaroihin, mutta Pokémon Go on nyt julkaistu sovelluksena. Pokémon Go on nopeasti tullut yksi ladatuimmista sovelluksista sen jälkeen, kun se on saatavana useissa maissa.

Kuitenkin menestys on pienempi takaosa - peli on yksinkertaisesti niin riippuvuutta, että Yhdysvalloissa useita onnettomuuksia on raportoitu käyttäen app. Pelissä sinun on tartuttava Pokémon-merkkeihin, kun liikut reaalimaailmassa, ja tämä on aiheuttanut monia onnettomuuksia.

On raportoitu, että käyttäjät ovat rikkoneet yksityistä omaisuutta etsimässä suosittua Pokémonia. Samoin on raportoitu, että rikolliset ovat houkuttaneet tuntemattomia sovelluksen käyttäjiä ansoihin, minkä jälkeen he ovat ryöstäneet uhrin. Onneksi ei ole merkkejä siitä, että tämä olisi pitänyt tapahtua Tanskassa.

Toimitusryhmä on kokeillut suosittua peliä itse, ja voi helposti tunnistaa, miksi voit saada niin imeytyneenä. Voimme vain kannustaa käyttäjiä olemaan tietoisia, kun he liikkuvat julkisessa tilassa ja muistamaan puhelimesta ylimääräistä aikaa.

Löydät lisätietoja ja lataa sovelluksen täältä