Blog

Undgå de farlige skader foran computeren

Kun vietät koko päivän tietokoneen eteen, vietät useita tunteja istumalla samaan paikkaan. Kun tulet kotiin, vietät aikaa iPhonen tai älypuhelimen sohvalle, jossa sekä peukalo että etusormi käytetään ahkerasti. Tämä ei ole mitenkään erityisen hyvä sinulle. Lihaksia ei aktivoida, koska niitä ei käytetä. Voit myös aktivoida ne väärin käyttämällä samoja lihaksia uudestaan ??ja uudestaan. Voit jopa istua ja kireä lihaksistasi ajattelematta sitä, varsinkin tietokoneesi käytössä. Jotta vältät kehosi kärsivän työsi tietokoneen eteen, tässä on kolme hyvää vinkkejä välttää tietokoneen vaurioita.

1. Hallitse asennettasi ja suorista selkäsi

Jotta vältytte selkä- ja niskaärsyt, että useimmat ihmiset saavat, kun vietät suurimman osan ajastaan ??tietokoneen eteen, paras neuvo on varmistaa, että selkäsi on oikea. On tietenkin myös tärkeää, että työpöytä, toimistotuoli ja näyttö sopivat sinulle. Pöytä ja tuoli on asetettava sinun ja tietokoneesi korkeuden ja etäisyyden mukaan. Valon voimakkuus on myös tärkeä visioihisi nähden, mikä voi myös vaikuttaa silmiisi. Jos kaikki tämä ei sovi kehoon ja näkemykseen, se voi aiheuttaa kipua sekä lihaksissa että myös päässä. Tension päänsärky on yksi yleisimpiä merkkejä jotain vikaa työssään tietokoneen kanssa. Olipa kyse kirkkaudesta, toimistosi asetuksista tai synnytyksen lihasten kireydestä, se on alainen, sillä kaikkien kolmen tilanteen on oltava kunnossa. Siksi sen lisäksi, että toimistolaitteesi on asennettu oikein ja selkänoja suoritetaan työpäivänne aikana, voit tehdä pieniä harjoituksia koko päivän ajan. Nouse ylös ja kävele ympäri, siirrä hartiat ja kaulasi, jolloin voit päästä sisään ja samaan löysätä lihaksia. Samalla silmäsi saavat myös hyvin ansaitun tauon ruudulta.

2. Rentoudu ja anna iPhonesi tunti

Kun saat kotiin pitkän työpäivän jälkeen tietokoneen edustalla, se on ensimmäinen kerta, kun etsit iPhonea tai älypuhelinta. Täältä löydät uutiset, sähköpostit, Facebook ja muut sosiaaliset mediat. Jotain, jolla ei ole ollut aikaa päivän aikana. Mutta vaikka makasit sohvalla ja luulet olevasi rentoudu, se on kaukana siitä, mitä teet. Tämä voi vain auttaa pahentamaan mahdollisia tietokoneen vahinkoja, kun väärät lihaksia tekemällä samaa liikettä uudestaan ??ja uudestaan. Olipa kyse liikkeen kanssa etusormi, rullaa ylös ja alas uutissyötteesi miljoona kertaa, vaikka ilmeisesti mikään juttu ei ole tapahtunut viimeisen puolen tunnin aikana ja olet katsomassa ja katsella samat uutiset uudestaan ??ja uudestaan. Tai, jos se on peukalo ylös, käytä, jos kirjoitat viestejä, sähköpostiviestejä ja päivityksiä. Siksi on hyvä pitää matkaviestin tauon pari tuntia illalla, joten voit rentoutua kunnolla, sekä päässänne että iPhone-lihastesi aikana olemalla läsnä ja läsnä todellisuudessa. Tee sitten joitain sääntöjä iPhonen käyttämisestä ja anna itsellesi ansaittu tauko. Sekä matkapuhelimestasi että myös sosiaalisesta mediasta, joka täyttää suurimman osan aukioloajoista.



3. Vahvista kehosi ja käytä harjoittelua

Kun sinulla on istuttava työ, jossa vietät useimmat tuntia tietokoneen eteen. Hyvistä syistä älä käytä kehoa erityisen paljon. Siksi lihaksia ei aktivoida oikein ja kuten mikä tahansa muu, he voivat joutua satunnaisiin, jos heitä ei ole koulutettu. Siksi on hyvä ajatella harjoittelua vapaa-ajallasi. Puolen tunnin liikunta on suositeltavaa aikuisille, mutta kun et käytä kehoa paljon työhösi, tunnin harjoittelu on hyvä idea. Siksi haluat tehdä itsesi ja kipeytesi lihakset suosion menemällä alas kuntosalille ja saada kyyneleitä joissakin koneissa. Ole varovainen, ettet limakalvota lihaksia, vaan ota heidät harjoittelemaan, jotta voit selviytyä enemmän - myös eräänä päivänä töissä, jossa vietät suurimman osan ajasta lihaksia. Kun työskentelet, voit myös pitää yhden matkapuhelintasi ja samalla hallita asenneasi.

Siksi nämä kolme vinkkejä ovat ihanteellisia ennaltaehkäisyyn tulevaisuuden tietokoneen vaurioille riippumatta siitä, onko kyseessä jäykkä ehkäisyniska, hiiri käsivarsi, jännitys päänsärky tai jotain neljäs, ei tiedetä. Mutta jos noudatat näitä kolmea vinkkejä, ja muista, että kaikki tietokoneesi edessä olevat ongelmat ovat jäljessä. Tämä voi olla askel parempaan terveyteen pitkällä aikavälillä.