Blog

Outsourcing: Sådan driver et team af online freelancere

Internet on tehnyt mahdollisuuden työskennellä ihmisten kanssa eri puolilta maailmaa. Tämä tarkoittaa sitä, että yritykset eivät ole enää rajoittuneet sellaisten työntekijöiden työllistämiseen, jotka sijaitsevat maantieteellisesti lähellä heitä.

Tanskan yritys Vivino on hyvä esimerkki yrityksestä, joka on ymmärtänyt hyödyntävänsä suurta joustavuutta. He ovat rakentaneet suuren freelancereiden verkoston Yhdysvalloissa, mikä on ollut yksi syy heidän menestykseen Yhdysvalloissa.

Liian monet yrittäjät saattavat olla vaikea palkata toista puolta maailmaa ja löytää oikeat ihmiset.

Tässä artikkelissa opit kaiken mitä tarvitset tietävän freelancereiden ryhmän johtamisesta.

Mistä löydät parhaat freelancerit verkossa?

Paras paikka löytää freelancereita on Upwork.com. Upwork on maailman suurin freelance-portaali, josta löydät kaiken astrofysiikan kehittäjiltä.

Käytät sivua lähettämällä sivulle työpaikan, jonka jälkeen freelancerit kirjoittavat, jos he ovat kiinnostuneita työstä.

Miten varmistat, että he ovat ammattitaitoisia?

Upworkin laaja valikoima freelancereita, sillä jokainen sanoo olevansa parhaita, voi vaikeuttaa sitä.

On olemassa kolme asiaa, jotka sinun on tehtävä varmistaaksesi, että valitset hyvän freelancerin:

  1. Katso heidän edellistä työtä ja lue, mitä edelliset työnantajat ovat sanoneet niistä.
  2. Keskustele heidän kanssaan ennen keskustelua sekä tutustumalla heihin että selittämään enemmän tehtävistä. Jos sinulla on tilaisuus, ota videopuhelu.
  3. Anna heille pienempi tehtävä ensin, jotta voit testata, jos he ovat ammattitaitoisia. Jos he tekevät hyvin, voit antaa heille suuremman työn.

Miten voit ohjata ihmisiä verkon yli?

Joukkue on yhtä hyvä kuin heidän johtaja. Sinun tärkein tehtäväsi, kun joudut johtamaan freelancereita, jotka sijaitsevat kaikkialla maailmassa, on varmistaa, että he ovat motivoituneita ja heillä on kaikki tarvittava tehtävä.

Monien mielestä voi tuntua vaikealta johtaa sellaisia ??freelancereita, jotka eivät ole samassa osassa maailmaa.

Hyvä on:

Suurin osa johtamiskurssiin liittyvistä tiedoista toimii myös silloin, kun aiot johtaa ryhmää verkossa. Ero on se, että kulttuurieroja voi olla, ja usein haasteena on, että ihmiset työskentelevät eri aikavyöhykkeillä.

Varmista siis, että pidät tapaamisia freelancereiden kanssa eri päivinä, riippuen siitä, mikä kellonaika on niille.

Mitä et aio palkata freelancereita?

Vaikka verkko on avannut täysin uusia toimintatapoja, on vielä joitain tehtäviä, joita sinun ei tarvitse käyttää freelancereihin.

Sinun ei tarvitse saada freelanceria ratkaisemaan yrityksesi tehtäviä, joista parhaiten olet. Jos olet hyvä myy, älä osta toista myydä tuotteita, koska voit tehdä paremmin.

Toinen asia, joudut varottamaan freelanceriin siirtymistä, on oikeudellisia tehtäviä, joissa lainsäädäntö on erilainen Tanskassa. Tämä pätee erityisesti digitaalisen rekisteröinnin kaltaisiin tehtäviin, joissa heidän on ymmärrettävä Tanskan lainsäädäntö.

Tehtävät, jotka edellyttävät heidän olevan fyysisesti läsnä, et saa online-freelanceria sinua varten. Joten, jos olet tilanteessa, jossa olet ostanut iPhone 6 -korvaustesi, on parempi idea palkata paikallinen henkilö, joka auttaa sinua.