Blog

Top 3 gadgets med tilhørende apps

Gadgetit tarvitsevat tänään sovelluksen. Ainoastaan ??tällä tavalla voit hyödyntää gadgetin mahdollisuuksia.

Ja kuinka pitkälle kehitys on ollut tähän asti?

Tarkastelemme 3 jännittävää teknologiaa ja gadgeteja sovelluksilla, joilla voit saada sormesi juuri nyt - ja siitä, mihin olemme menossa (ja paljon nauttimaan)!

Luettelo on tehty yhteistyössä Made4menin kanssa, josta voit ostaa gadgeteja - sovelluksia voi ladata suoraan Applen App Storesta tai Google Play Markkinoilta.

Fitbit Flex

Viime vuosina Fitbit Flex urheiluketju on ottanut suurimman osan lännestä myrskyn mukana.

Se on yksinkertainen rannekoru, jota käytät. Yhden päivän kuluttua yhdestä viiteen diodiin syttyy riippuen siitä, kuinka monta askeleita olet ottanut päivällä. Vain, jos olet ylittänyt suositellut 10 000 askelta, kaikki 5 LED-valo palaa.

Fitbit Flex on erinomainen yksinkertainen gadget ja siihen liittyvä sovellus, joka voi seurata historiaa pitkään aikaan. Mutta se toimii. Sinua muistutetaan, ettet ole vielä mennyt niin kauan kuin sinä tiedät.

Ja sitten otat ylimääräisen yön matkan korvaamaan tämän.

Mahdollisesti vuorovaikutuksessa Pokemon Goin kanssa voit kaapata kaikki 151 Pokemonia.
Smartbe älykäs lastenrattaat

SmartBe on IndieGogo-projekti - mikä tarkoittaa sitä, että sinulla ei ole vielä tilaisuutta ostaa rattaita. Se on kuitenkin jännittävä projekti riippumatta.

SmartBen avulla saat rattaat:

  • Sisäänrakennettu kamera, jotta voit nähdä vauvan puhelimesi sovelluksesta
  • Onko varkaudenestoanturi
  • Langaton kaiutin vauvamusiikkia varten

Ja paljon muuta.

Sinun pitäisi myös odottaa maksa hyvä hinta rattaat. Keksijä itse arvioi, että se maksaa noin 20 000 kruunua. Voit lukita hinnan noin 16 000 dollaria tukemalla projektia KickStarterilla.

Tähän asti sateenvarjo on unelma julkaisupäivänä aikaisintaan 2018. Siihen saakka voit ostaa rattaat kätevästi Kombivogn.dk: ltä ja odottaa seuraavia versioita!

Skully

Tämä on rasvaa:

Skully on moottoripyörä kypärä, joka on rakennettu Androidin käyttöjärjestelmänä. Kypärän takaosassa olevan kameran ansiosta voit käyttää heads-up-näyttöä - kuten tiedätte Call of Duty -tekniikasta - mitä tapahtuu takana, kuinka nopeasti käytät, etäisyydellä edessäsi olevalle henkilölle ja muulle.

Se on loistava, kun se toimii.

Ja kirjoitamme, kun - samoin kuin SmartBe, Skully on väkirjoitusprojekti, juuri Kickstarterilla IndieGoGon sijasta.

Voit ostaa kypärän 3-4000 kruunuihin kaupankäynnin yhteydessä. Se on todennäköistä, koska Skully-kypärä on ylittynyt suurelta osin.

Skully-sovelluksen avulla kypärä vapautetaan Androidin, käsittelee GPS-navigointia, musiikkia kypärällä ja tarjoaa jatkuvia päivityksiä kypärään.