Blog

The Sims – Sjovt spil og fantastisk til indretning

Tanskassa ei ole paljon, jotka eivät ole pelanneet tai ainakin kuulleet The Simsista. Peli, jossa sinun täytyy rakentaa elämä kaiken mukana. Mitä taitoja haluat kehittää Simsi, miten tämä persoonallisuus on, kenen kanssa haluat olla vuorovaikutuksessa ja etenkään parit, oletko lapsia yhdessä ja varmista, että sinulla on Sim sängyssä ajoissa, jotta hän Voiko se tulla reaaliajassa töihin?

Työ ei ole kaikki

Vaikka työ on tärkeä, jos Sim tarvitsee rahaa ostaa ja sisustaa, älä unohda anna Sim olla hauskaa ja viihdyttää. Koska teet sen liian kauan, The Sim tulee onnettomaksi ja masentuneeksi, eikä se voi tehdä mitään.

Koristelu suuri osa The Sims

Mahdollisuus rakentaa talo, jossa on puutarha alhaalta, on monien ihmisten unelma ja Simsissa voit pelata tuosta unesta yhä uudestaan. Voit valita puutarhoja ja laattoja ja laittaa altaan, jos se on todella ylellinen. Talossa voit sisustaa uuden keittiön ja saada keittiön innoitusta kun todellisuudessa suunnittelija keittiö on ostettava. Kun tulet sinne, voit saada paljon inspiraatiota uusista herkkuista linkin kautta.

Eri versiot

The Sims -version perusversiot löytyvät versiosta 1-5 ja lisäksi on olemassa seuraavat laajennukset:

-The Sims: Livin 'It Up - Yhdysvalloissa The Sims: Livin' Large

-The Sims: House-puolue

-The Sims: Hot Date

- Sims: lomalla

-The Sims: Vapauttaa

-The Sims: Superstar

-The Sims: Makin-Magic

Jos olet halunnut löytää uudelleen tai kokeilla Simsia ensimmäistä kertaa, löydät tämän sivun arvosteluja ja kokeiluversioita.