Blog

Teknologien løser klimaudfordringerne

Ole CO 2 neutraali
Ei ole epäilystäkään siitä, että teknologia auttaa meitä ratkaisemaan ilmaston lämpenemisen haasteet. Olemme paljon eteenpäin uusiutuvassa energiassa sekä auringon että tuulen osalta. On tärkeää jatkaa vihreää muutosta ja kehittää yhteiskuntamme kestävällä tavalla. Ei vain Tanskassa vaan erityisesti kehitysmaissa. Yksilöinä tai yrityksinä sinulla on mahdollisuus edistää vihreää muutosta tukemalla kestäviä ilmastoprojekteja. Voit esimerkiksi tukea ilmastohankkeisiin Vitapus osallistua ja tulla CO2 neutraali.

Sovellukset
Sen lisäksi, että osallistut erilaisiin ilmastoprojekteihin, voit luoda CO 2 -vähennyksiä omaan päivittäiseen elämääsi käyttäen taskuasi tekniikkaa. Viime vuosien aikana on kehitetty useita erilaisia ??sovelluksia. Nämä Sovellukset voivat auttaa sinua saamaan vihreämpää ja kestävämpää elämää. Se on esimerkiksi Sovellukset kuten Too Good To Go. Too Good To Go työskentelee elintarvikejätteen torjunnassa. Tai CO 2 Guide -sovellus, joka auttaa sinua selvittämään, kuinka säästää energiaa jokapäiväisessä elämässäsi ja rahaa taskussa.

Digitaalinen CO 2 -tulostus
Harvat ihmiset ymmärtävät, että heidän digitaalisten toiminta päästötason CO 2. Ensinnäkin laitteen käyttöä käytämme olla verkossa stream, ja virta päästötason CO 2. Sitten tulee valtava määrä valtaa, jota käytetään ylläpitämään maailman palvelimia. Facebook yksin oli 2015 CO 2 -päästöt 649000 tonnia CO 2. Ensinnäkin niiden suuret tietokeskukset, jotka edellyttävät suuria määriä energiaa. Voit halutessasi tehdä Facebook-profiilisi CO 2 neutraaliksi ja ottaa vastuun CO 2 : n määrästä, jota Facebook käyttää. Jos sinulla on Facebook-sivu, sinulla on myös mahdollisuus tehdä CO 2 neutraali. Voit lukea lisää täältä.



Ihmisen ilmastonmuutos
Oletko epävarma siitä, onko ilmastonmuutos ihmisen tekeminen? 97,1 prosenttia viimeisen 20 vuoden tutkimuksesta päättelee, että ilmastonmuutos on ihmisen tekemä. Tuhannet tieteelliset tieteet päättelevät, että ihminen on hallitseva tekijä ilmastonmuutoksessa. Siksi on tärkeää, että nykyisessä yhteiskunnassa on olemassa ratkaisuja, jotka voivat tehdä hiilidioksidipäästöt neutraaliksi.



Onko tuleva CO 2 neutraali?
Koska olemme yksi nykyajan suurimmista ongelmista, meidän on löydettävä ratkaisu itse. Tulevaisuudessa näemme epäilemättä monia uusia älykkäitä teknologioita, jotka auttavat parantamaan ympäristöä. Haluamme nähdä kaiken uusista tavoista puhdistaa jätevedet, tuottaa ympäristöystävällisempää tuotetta uuteen ja ainutlaatuiseen tapaan käyttää uusiutuvia energialähteitä.