Blog

Lav en hjemmeside hurtigt og nemt – brug et CMS-system

Monet ovat yllättyneitä siitä, kuinka helppoa on aloittaa oman verkkokaupan tai verkkosivuston luominen. Käytä esimerkiksi vapaasta CMS-järjestelmästä ja selvitä kuinka helppoa ja nopeaa se voidaan tehdä. CMS kattaa sekä sisällönhallinnan että verkkosivuston ylläpidon, ja se on web-palvelimessa käynnissä oleva verkkosovellus. Sitä käytetään muun muassa hallita ja julkaista yrityksen verkkosivustoa, kuten sivun valikkoa, uutiskirjeitä, kuvia, videoita ja paljon muuta. Kaikki tämä ohjataan tavallisella Internet-selaimella, ja tekstejä hallitaan online-tekstieditoriohjelmassa, kuten tiedätte Wordista.



Tänään on paljon valintoja CMS-järjestelmissä, mutta jotkut ovat parempia kuin toiset.



Käytä esimerkiksi Joomlaa tai Wordpressia luomaan verkkosivusto

 

Käyttämällä Joomlaa saat avoimen ja käytettävissä olevan lähdekoodin, jossa voit päättää, mitä muutoksia ja milloin muutos tulee tehdä. Lisäksi et saa mitään kiinteitä lisenssejä, ja Joomlan avulla voit yksinkertaisesti keskittyä kaikkein tärkeimpiin asioihin, nimittäin sivuston sisältöön. Lopuksi ohjelma on erittäin helppokäyttöinen ja helppokäyttöinen sekä kokemattomille että ruskettuneille web-suunnittelijoille.



Voit myös luoda oman sivuston WordPressin avulla. Tämä ohjelma ei vaadi ohjelmointia, ja kaikki on tehty tanskaksi, jos haluat. Voit myös muuttaa sivun ulkoasua muutamalla napsautuksella ja voit käyttää tuhansia kuvioita. Lopuksi sinulla on mahdollisuus luoda niin monta sivua kuin haluat, ja koko muokkausprosessi muistuttaa mitä tiedät toimimasta Word-asiakirjan kanssa. Siksi WordPress mukautuu sinun tarpeisiisi, ja se on siten yksi markkinoiden joustavimmista CMS-järjestelmistä juuri nyt.



Luo oma ilmainen verkkosivusto omalla verkkotunnuksellasi osoitteessa Bricksite.dk



Bricksite antaa sinulle kaikki tarvittavat työkalut, joten voit luoda oman sivustosi helposti niin kuin mitään. Täytä kävijöiden tarpeet ja käytä tanskalaista tukea, joka neuvoo sinua ja auttaa sinua hyödyntämään parhaiten mahdollisuuksiasi. Jotta voit käyttää Bricksitea, sinun ei tarvitse olla web-asiantuntija. He ovat helponneet helposti kenelle tahansa yksinkertaisilla työkaluilla, joten voit nopeasti luoda SEO-helppokäyttöisen verkkosivuston, joka nopeuttaa sinua nopeasti hakukoneissa.



Bricksite tarjoaa laajan valikoiman erilaisia ??tehokkaita ja älykkäitä työkaluja, jotka ovat helppokäyttöisiä ja jotka auttavat sinua saamaan haluamasi sivuston ja ilmaisun. Voit esimerkiksi, saat verkkokaupan, uutiskirjeen, gallerian ja paljon muuta. Bricksite tarjoaa kaiken mitä tarvitset oman verkkosivuston luomiseen omalla verkkotunnuksella. Valitse vain se, joka sopii sinulle parhaiten, ja voit muokata sitä säännöllisesti. Se vie vain muutaman napsautuksen, ja voit säätää värejä, ladata logon, muuttaa tausta jne. - Se kestää vain muutaman minuutin.