Blog

Her finder du det bedste musik online

Olitpa kuunnella musiikkia puhelimeen kuulokkeet -harjoitusohjelmistolle, eli DAB-radio kotona tai kaiuttimien, joten on kiva kuulla vain musiikkia haluat. Ja tämä voidaan tehdä eri apps. Tässä joitain markkinoiden parhaita musiikkisovelluksia kuvataan niin, että tiedät, mitä valita, kun haluat kuunnella musiikkia.

YouTube

YouTubessa voit (lähes) löytää kaiken haluamallasi tavalla. Lisäksi se on myös vapaasti käytettävä. Siksi tämä on selvä valinta, kun tarvitset musiikkia. Löydät haluamasi ja melko vapaat ja siksi tämä on helppo valinta sinulle. YouTube-videoita mainostetaan, ja tätä olisi harkittava, kun haluat kuunnella musiikkia, jos haluat tämän ilman keskeytyksiä.

Spotify

Spotify on valtava musiikki-universumi, ja melkein mitä haluat musiikista. On olemassa soittolistoja, jotka sopivat mielentilaan, eri maiden suosituimmat luettelot, ja sinulla on myös mahdollisuus luoda omia soittolistoja. Joten jos menet kotiin ja kuunnella musiikkia Sonos Soundbarin täyttämiseen ruuvi, voit valita pirteä soittolista mielialasi. Jos istut yksin kotona kodikkaassa valaistuksessa Philips Hue -lamppusi kanssa, hiljainen soittolista saattaa sopia sinulle parhaiten. Sovellus on ilmainen, mutta jos haluat kuunnella musiikkia ilman mainoksia, voit saada tilauksen, jotta et häiritse, kun kuulet musiikkia.

Apple Music

Jos olet Apple-käyttäjä, Apple Music on selvä valinta. Täällä voit streamata yli 50 miljoonaa kappaletta täysin ilman mainoksia. Jotta voit kuunnella musiikkia täällä, sinulla on oltava tilaus ja se ei siis ole ilmainen.