Blog

Danskerne fortsætter onlineforbruget i 2017

Tanskalaisilla on yhä suurempi odotus, että kaikki tavarat on ostettava Internetissä - ja tämän pitäisi olla myymälöiden huomionarvoista. Tanskalaiset kuluttajat ovat yhä useammin ostaneet verkossa, koska laajemmalla valikoimalla on usein parempi hinta. Samalla voit ostaa missä tahansa. Lisäksi matkapuhelimen maksamisen mahdollisuudet ovat houkuttelevia, koska se on usein kätevämpää kuin Dankortin maksu.

 

Tanskalaisten suosikki verkkokaupoissa

Kun ostat verkossa, tanskalaiset ovat eniten kiinnostuneita matkakategoriasta, joka vastaa 47% koko verkkokäytöstä. Siihen kuuluvat juna- ja bussit (47% kaikista älypuhelimesta ostetuista junaliikenne- ja bussilipuista), hotellimajoitus, paketti- ja chartermatkat sekä lentoliput. Jälkimmäinen on, että tanskalaiset käyttävät eniten rahaa verkossa.

Kuitenkin, kun ostat vaatteita, asusteita ja verkkopalveluja, Dankortia ajetaan entistä paremmin. Näihin verrattuna matkustukseen verrattuna suurin kasvu on ollut vuodesta 2016. Palveluihin kuuluvat sekä TV-suoratoisto, vakuutukset ja hyväntekeväisyysjärjestöt, että lippuja elokuvateattereille tai konserteille, jotka tosiasiallisesti on ostettu verkossa 36 prosenttia tanskalaisista. Samassa DIBS: n tekemässä tutkimuksessa näyttää siltä, ??että tanskalaiset käyttävät vähiten rahaa veneen, pyörän ja autonosien verkossa. Sama ryhmä sisältää rakennusmateriaaleja ja leluja.

Kuluttajat pyrkivät ostamaan tavaroita tai palveluita verkossa, jos he näkevät etuna siitä, että heidän ei tarvitse mennä fyysisen myymälän ohi ja pysyä linjassa. Tämä näkyy erityisesti ostettaessa lippuja. Muissa tapauksissa on hyvä nähdä tuote ensin, miksi online-ostokset voivat olla rajoitettuja.

Lisääntyvä luottamus mobiilimaksamiseen

Kuluttajien luottamus ja tietoisuus siitä, mitä he haluavat, on jatkuvasti uusia online-ominaisuuksia. Yksi näistä on maksu matkapuhelimella, ja 14 prosenttia kaikista liiketoimista suoritetaan myös matkapuhelimen kautta. Tämä on 40%: n kasvu vuoteen 2016 verrattuna. Dankortin maksaminen vuonna 2017 on kuitenkin yhä yleisimmin käytetty maksutapa.

Suurin syy siihen, miksi tanskalaiset käyttävät yhä enemmän maksullisia maksuja, on se, että se on selvästi helpoin tapa maksaa, sillä matkapuhelin on aina käden ulottuvilla. Missä tahansa olet, voit maksaa matkapuhelimesi kautta. Tämä voidaan kuitenkin estää, jos verkkokauppa ei ole mukautettu mobiilitoimintoon. Kestää kauas navigoida verkkosivuilla, joka jatkuvasti vierittää sivulta toiselle, ja itse asiassa 39% on jättänyt verkkokaupan tähän.

Mobiilimaksua tarkasteltaessa MobilePay on etenkin nopein tapa maksaa, miksi 41% kaikista vuonna 2017 suoritetuista liiketoimista kului MobilePayn kautta. Tanskalaiset pitävät MobilePayn helpointa ja nopeinta maksutapaa. Kuitenkin se katsotaan vähiten turvattu maksutapa. Se on sen sijaan maksu Dankortin kautta, joka tanskalaisten mukaan on turvallisin maksutapa.

Toinen mobiilimaksumenetelmä voidaan tehdä sovellusten kautta. 50 prosenttia tanskalaisista, jotka käyttävät matkapuhelinta sähköiseen kaupankäyntiin, ovat suorittaneet transaktion sovelluksen avulla. Tämä on tavallisin tapa maksaa matkapuhelimellasi, jos katsot 25-34-vuotiaiden nuorten ryhmää. Erityisesti ne, jotka tietoisesti ottavat puhelimen verkkokaupasta.