Blog

Dansk web-koncept giver dig rabat på mere end 1000 webshops

Uusi tanskalainen web-konsepti on tullut esiin - konsepti, jota monet kuluttajat ovat jo ymmärtäneet. Coupii on konsepti, joka on pinottu joukkoon vahvoja online-ihmisiä, joiden avulla kuluttajat voivat säästää yli 1000 verkkokauppaa. Olemme keskustelleet Sørenin kanssa, Lisäksi toimii S360- konsulttina.

Coupii: "On helppo säästää rahaa verkossa"

Coupii työskentelee yksinkertaisella filosofilla, että rahaa on helppo säästää verkossa. Kun vertaat fyysisiä ja verkkoyrityksiä, tavallisesti verkkokauppojen hinnat ovat alhaisimmat. Uusi tanskalainen web-konsepti on kuitenkin avautunut, jotta se säästää entistä enemmän rahaa online-ostoihin kuin tähän mennessä.

Lyhyesti sanottuna käsite on, että voit etsiä alennuskoodeja ja opiskelualennuksia tanskalaisille ja ulkomaisille verkkokaupoille. Kaikki tämä tapahtuu verkkosivuilla, josta saat täydellisen yleiskuvan nykyisistä alennuskoodeista. Verkkokaupan alennus saadaan, kun annat tilauksen yhteydessä alennuskoodin ja lunastat sen. Se on helppo ja tehokas tapa säästää rahaa, jota tanskalaiset kuluttajat käyttävät yhä enemmän.

Tanskalaiset etsivät alennuskoodeja lähes kaikille kuviteltaville verkkokaupoille. Se on muun muassa Suosittu etsivät Coolshop Alennuskoodia, jossa voit säästää rahaa pelejä, konsoleja ja elektroniikkaa. Uusi web-konsepti on tanskalaista, ja se on parhaillaan täydessä vauhdissa päästäkseen useisiin ulkomaisiin markkinoihin. Missä maassa olet ja josta asut, voit saada suuria säästöjä käyttämällä alennuskoodeja.

Tiellä uusi ja älykäs sovellus

Coupii.com on parhaillaan matkalla uuteen ja älykkääseen sovellukseen, jossa on aina houkuttelevimmat alennukset käden ulottuvilla. Tulevalla sovelluksella voit tehdä ostoksia jälleenmyyjille, joilla on nykyisiä alennuskoodeja. Sovelluksen on oltava kaikkien alustojen käytettävissä, joten voit löytää voimassa olevat alennuskoodit sovelluksen avulla.

Jos teet säännöllisen tavan etsiä alennuskoodeja ennen kaupankäyntiä, voit säästää paljon rahaa. On vielä epäselvää, kun uusi sovellus on mahdollista ladata. Tällä hetkellä se työskentelee päivittäin, jotta sovellus olisi mahdollisimman käyttäjäystävällinen ja hyödyllinen.

Tanskalaiset pitävät uutta konseptia

Vaikka tanskalaiset kuluttajat ovat rikkaita verrattuna monien muiden maiden kuluttajiin, ajattelemme paljon siitä, mitä me käytämme rahaa. Jos ymmärrämme, että voimme säästää rahaa, on hyvin tavallista, että voimme saavuttaa tietyn tyydytyksen ja onnellisuuden tunteen.

Vaikka Tanskan web-konsepti ei ole ollut markkinoilla kovin pitkään, se on jo menestynyt. Suuri suosio osoittaa, että on olemassa käsite, jonka tanskalaiset ovat menettäneet monta vuotta. Vaikka on mahdotonta ennustaa tulevaisuutta, on vaikea unohtaa, että alennuskoodit todennäköisesti ovat suosittuja 5, 10 ja 50 vuoden aikana.