Blog

Sikker betaling online

Verkkokaupoissa on monen miljardin yritystoimintaa. On itsestään selvää, että se herättää suurta huomiota tietokonerikollisista, jotka haluavat hyödyntää tietoturvaheikkouksia. Tässä mielessä ja tietäen, että joulupukki on kotiovellesi, olemme koonneet kolme hyvää vinkkejä siihen, mitä kiinnitämme huomiota ostaessamme verkossa.

HTTPS-salattu yhteys

Jotta maksu olisi turvallinen ja luvattomat käyttäjät eivät voi luottaa, kaikki arkaluonteiset tiedot sinun ja verkkosivustosi välillä on lähetettävä salatun yhteyden kautta.

Varmista, että yhteys on salattu tarkastelemalla selaimen osoiterivillä. Salaamattomassa yhteydessä URL-osoite alkaa HTTP: llä. Jos yhteys on salattu, osoitteen on aloitettava HTTPS: llä, jossa S on "turvallinen" tai suojattu tanskaksi. Samalla näet pienen lukon selaimen kehyksessä. Jos lokero avautuu, se poikkeaa selaimesta selaimeen. Google Chromessa ja Safarissa se avautuu osoiteriville välittömästi ennen osoitetta, IE: ssa on osoitepalkin ja Firefox-lukon oikeassa alakulmassa.

Sekä riippulukko että HTTPS osoitepalkissa osoittavat, että salattu yhteys on luotu.

Valtaosa verkkokaupoista on sitä, mutta voit silti nähdä ulkomaisia ??verkkokauppoja, jotka eivät salaa yhteyttään. Varsinkin pelialueella, jossa usein kirjaudut sisään esim. Nemid, kuten nyt kaikkiin peleihin ja erityisesti rahan pelisivustoihin, kun lisenssiohjelma hyväksyttiin vuonna 2012. Onko kasinoalueita edistetty ilman nukidia, Täällä sivulla olevalla sivulla on huomioitava, että pelisivusto on todennäköisesti vieraantunut eikä sitä ole virallisesti salattu. Muista, että se on vain silloin, kun haluat maksaa tai jakaa muita arkaluonteisia tietoja verkkosivustolla, johon tarvitaan salattua yhteyttä. Sivustot, kuten eBay ja DBA, salaavat ensimmäisen kerran tietoja maksun suorittamisen yhteydessä. Jossain määrin olet varma, että kaikki tietosi ovat suojattuja ovat sovellukset, jotka löydät Google Playsta ja App Storesta. Sekä Googlen että Applen vaatimus on, että kaikki ohjattujen sovellusten kautta https salataan. Pelasovelluksen lataaminen App Storesta tai Google Playsta, joka vaatii henkilökohtaisia ??arkaluonteisia tietoja, kuten Tietyntyyppiset mobiilisovellukset, jotka edellyttävät kirjautumista nukidin kanssa, taataan näin suojatulla salatulla yhteydellä.

PayPal & Mobile maksu

Kun ostat verkossa, voit maksaa enemmän paikkoja PayPalin kanssa luottokorttisi sijaan. Kun käyt PayPalin kanssa, sinulla on puskuri pankkitilisi tai luottokorttisi ja myymälän kanssa, joten voit käydä kauppaa antamatta luottotietoja. Voit hallita, kuinka paljon rahaa haluat saada PayPal-tilillesi. Et voi enää enää vetää tiliäsi enemmän kuin sanotaan.

Mobiilimaksujärjestelmät, kuten Mobilpay tai Swipp, toimivat samalla tavoin, koska ne muodostavat myös välipalvelimen verkkokaupan ja pankkitilisi välillä. Ero on se, että mobiilimaksujärjestelmillä on suora yhteys tilillesi. Toisaalta on olemassa suurempi varmuus siitä, että maksu on yhdistetty puhelinnumeroosi, joten voit käyttää puhelintasi fyysisesti siirron tekemiseen. Samanaikaisesti pankki on ensisijaisesti vastuussa väärinkäytön menetyksestä.

Saneistus

Englanniksi "merkki" tarkoittaa jotain symbolista, joka korvaa todellisen. Esimerkiksi pelikolikoita, lahjakortteja tai lahjakortteja. Yhteen tyyppisten rahakkeiden tyyppi on, että niitä voidaan käyttää vain, jos ne on annettu. Aikakauslehdessä olevaa lahjakorttia voidaan käyttää esimerkiksi Aikakauslehdessä.

Kun puhutaan online-maksun tunnistamisesta, kun verkkokaupat pitävät luottokorttitietojasi, sinun ei tarvitse syöttää niitä joka kerta, kun ostat. Tällaisissa tapauksissa korttitiedot lähetetään kortin myöntäjälle, korvaamalla ne aakkosnumeerisella sekvenssillä, joka koskee vain kyseistä verkkokauppaa.

Jos myymälä on hakkeroitu, tilitietosi ovat hyödyttömiä hakkereille. Lue lisää turvallisesta maksusta verkossaA65947E2B0819CE984D "> forbrugs.dk artikkeli.