Blog

Beskyt børnene når de surfer online

Pidä lapset poissa Internetin vaaroista voi tuntua turhalta ottelulta. Jos kuitenkin noudatat muutamia perusohjeita ja opettaa lapsillesi verkon käyttöä, voit varmistaa, etteivät ne toimi.

Internet on erinomainen resurssi, jota käytetään sekä hyvien että huonoiden asioiden hoitamiseen. On tärkeää olla tietoinen siitä, mitä vastustat. Sinun täytyy tietää, mitä internet voi tarjota, mitä virheitä välttää ja mitä lapset saattavat mahdollisesti saada sormensa sisään.

Se antaa sinulle paljon paremman lähtökohdan neuvoa heitä siitä, mitä he voivat ja eivät voi tuntea, että on liikaa valvontaa. Joissakin paikoissa vanhempia varten on perustettu kursseja, joissa he oppivat näkemään vaarat ennen niiden esiintymistä varmistaakseen, että lapset eivät ole alttiina haavoille.

Vaikein asia on suojata lapsiasi, kun he ovat verkossa, koska et voi ripustaa niitä 24/7. Sitten puhu heille, mistä sivuista on ok mennä ja asettaa asetukset ikärajoiksi, jotta he eivät näe asioita, jotka eivät sovellu lapsille.

On todella hyvä olla mahdollisimman avoin ja neutraali vuoropuhelua lasten kanssa, jotta he tietävät, että he ovat aina tervetulleita tulemaan sinuun, jos heillä on epäilyksiä tai epäilyksiä, eikä heidän pitäisi koskaan olla liian ujo esittää kysymyksiä.

Kysy lapsilta, mitä he tekevät internetissä ja millaisia ??sivuja he käyttävät. Mutta pyydä kieltävästi, jotta he haluavat vastata sinuun.

Jos lapsesi käyttävät pikaviestejä tai chat-huoneita tai ehkä jotain sosiaalista mediaa, varmista, että he tuntevat ihmiset, joiden kanssa he keskustelevat. Älkää antako lapsillesi tavata ihmisiä, joita he ovat tavanneet internetissä puhumattakaan ensin. Et koskaan tiedä kuka ihmiset ovat tai mitä he löytävät.

Sosiaalinen media kuten Twitter, Instagram ja Snapchat ovat erittäin suosittuja nuorten keskuudessa pitämään yhteyttä ystäviinsä. Mutta näillä paikoilla toiset voivat helposti saada lapset ilmaisemaan henkilökohtaisia ??tietoja. On tärkeää, että vanhemmat kertovat lapsillesi, että heidän ei koskaan tarvitse paljastaa tietoja kenelle tahansa verkossa.

Erinomainen tapa varmistaa, että tietosi ovat piilossa siitä, mitä lapset keskustelevat, jotta he eivät voi siepata salasanoja tai kompromisseja tietokoneellasi käyttää virtuaalista yksityistä verkkoa (VPN ). Se toimii virtuaalisen osoitteen muodossa, joten jos henkilö yrittää hakea lapsestasi tietoja salasanoistasi, voit olla täysin turvassa, kunhan lapsesi ei anna näitä tietoja. Hyökkääjän ei ole mahdollista löytää tietä tietokoneelle ja varastaa tietosi.

VPN antaa sinulle lisää tarvittavaa tietoturvaa. Se piilottaa todellisen Internet-sijainnin ja lähettää kaikki lähettämäsi ja vastaanottamasi tiedot salatun tunnelin kautta. Näin se pitää yksityiset tiedot ja viestisi kaukana hakkereista, tietoverkkorikollisista ja muista kolmansista osapuolista, joilla ei ole mitään tekemistä yksityisessä verkostossasi.