Blog

Apps der hjælper dig med at komme i gang med en sundere livsstil

Tänään meillä on älypuhelin lähes kaikkien kanssa - ja tämä hyvästä syystä. Käytämme sitä yhteyttä lähimpään, tarkista sähköpostit ja sääennusteet, pelata pelejä, ottaa kuvia ja paljon muuta. Toisin sanoen älypuhelimet ovat välttämättömiä työkaluja kiireiselle päivälle, joten miksi et käytä niitä aloittaaksesi terveellisemman elämäntavan? Markkinoilla on lukemattomia älykkäitä sovelluksia, jotka voivat olla hyödyllisiä sekä ruokavalion että liikunnan kannalta.

 

Lifesum: Terve Lifestyle app

Useimmissa asioissa on terveellisiä vaihtoehtoja. Esimerkiksi suosittuja e-savukkeita on tullut terveellisemmäksi vaihtoehdoksi tavallisille savukkeille. Samoin ruokavalioon liittyy myös terveellisiä vaihtoehtoja. Tässä voit tutustua Lifesum -sovellukseen : Terveellinen elämäntapa -sovellus. Se on sovellus, joka toimii henkilökohtaisena elämäntapaoppaana, jossa sinulla on mahdollisuus luoda terveyssuunnitelma, joka perustuu henkilökohtaisiin terveystietoihisi, jotka voivat auttaa sinua joko menettämään painon tai ylläpitämään terveellisempää elämäntapaa. Sovellus voi myös opettaa sinulle, miten syödä paremmin, esimerkiksi ruokavalio suunnitelma tai valikoima terveellisiä reseptejä, jotka voivat innostaa sinua elämään terveellisempää.

StepsApp Pedometer

StepsApp Pedometer on hyvä sovellus sinulle, joka motivoi näkemään edistyksellesi visuaalisesti. Lyhyesti sanottuna sovellus seuraa, kuinka monta askeleita otat joka päivä. Tässä yhteydessä sovellus näyttää myös kuinka paljon poltat kaloreita ja kuinka pitkälle olet käynyt päivällä. Sovelluksen ikä, paino ja korkeus voidaan määrittää niin, että tämä voi ottaa huomioon nämä parametrit.

Toivomme, että tämä artikkeli innostaa sinua lataamaan joitain uusia sovelluksia älypuhelimeesi.

Endomondo

Endomondo, kuten StepsApp, voi tallentaa, kuinka monta vaihetta olet tekemässä, mutta on hieman laajentunut versio. Endomondon avulla voit valita vaellus, juoksu tai pyöräily ja sitten aloittaa käyttäjien tai Endomondon reitti. Jos esimerkiksi päätät ajaa, voit myös aloittaa haluamasi reitin. Kun ajosi on päättynyt, näet reittisi kartan, jonka voit jakaa vapaasti ystäviesi, työtovereiden tai perheenjäsenten kanssa joko Facebookin kautta tai suoraan Endomondossa. Jos valitset käyttäjän tekemän reitin, käynnistä se ja Endomondo siirtyy automaattisesti sinne läpi. Käyttäjän reitit voivat olla valtava etu, koska käyttäjät ovat itse varmistaneet, että reitit ovat tietyn määrän kilometrejä. Se on myös etu, jos et tunne lähialuettasi, sillä voit nopeasti löytää reittejä, kuten: "Muista 5 kilometriä luontoa ja järveä pitkin". Se on lyhyt kuvaus, joka antaa sinulle käsityksen siitä, mitä odottaa ajettaessasi. On myös mahdollista päästä ruokaan Endomondoon, ja app varmistaa, että lasketaan kuinka monta kaloria kehostasi tarvitsee - tai kuinka paljon sinun täytyy polttaa laihtua.

Toivomme, että tämä artikkeli innostaa sinua lataamaan joitain uusia sovelluksia älypuhelimeesi.