Blog

Det skal du være opmærksom på, når du køber en ny oplader til din iPhone/iPad

Jos sinulla on iPhone / iPad, olet ehdottomasti yrittänyt ladata kaapelia jossakin vaiheessa. Joko kaapelin kaappaus lopetettiin tai se lopetti lataamisen päivästä toiseen, se voi olla myös se, että olet menettänyt kaapelin. Useimmat Applen omistajat ovat kuitenkin joutuneet ostamaan uuden iPhonen laturin tai uuden kaapelin iPadilleen.

Löydät nopeasti uuden laturin verkossa tai monissa fyysisissä myymälöissä, jopa joitakin supermarketteja myyvät iPhone / iPad-latkoja. Mutta ennen kuin heität sinut halvin ja älykkäin laturiin, voi olla hyvä ottaa varotoimet. Siksi sinun pitäisi olla tietoinen siitä, millaisia ??laturit ovat siellä, jotta voit tietää niiden etuja ja haittoja. Voit jakaa iPhone-laturisi kolmeen luokkaan:

Alkuperäiset Apple-salamointikaapelit  

Applen alkuperäinen salama kaapeli on sama kaapeli, jonka saat ostamalla uutta Applen laitetta. Täällä voit olla varma, että laatu on korkea ja kuormituskapasiteetti on perustavaa laatua. Mutta vaikka kaapeli tulee Applelta itse, joka tunnetaan korkealaatuisista tuotteistaan, heidän alkuperäiset salamavalon kaapelit ovat saaneet huonoa vastaanotosta asiakkailtaan. Se näkyy myös virallisessa Apple-verkkokaupassaan, jossa kaapelilla on 1 tähden 5 tähteä, ja yli 1 000 asiakas on arvioinut kaapelin. Suurin ongelma alkuperäisen kaapelin kanssa on se, että se syttyy nopeasti päissä, mikä voi olla vaarallista, samaan aikaan hinta on myös korkeammassa päässä.  

Edut : Vakaa laturit ja harvoin näyttävät virheilmoituksia iPhonessa / iPadissa.

Haitta : sattuu nopeasti ja hinta on hieman tyyris.

Ei-alkuperäiset salamointikaapelit  

Se on melkein suoraviivaista, voit jakaa alkuperäiset kaapelit omiin pieniin luokkiinsa, koska laatu on paljon kierroksia, verrattuna siihen hankittua alkuperäiskaapelia. Mutta jos teet työsi hyvin, voit todella löytää täysin epätavallisen salamannopeasti kohtuulliseen hintaan. Mitä sinun on tiedostettava on välttää erittäin halvan kaapelin ostaminen (alle 40kr), niin tiedät, että tuotantokustannus on ollut hyvin alhainen ja se on todennäköisesti leikattava materiaaleihin, jotka luovat vakaan salamointikaapelin. Hyvin alhaiset, epätavalliset salamointikaapelit voivat viime kädessä vaurioittaa kännykkääsi / tablet-laitettasi, joten muistakaa alkuperäiskaapeleita ostettaessa. Ihannetapauksessa osta unoriginal-kaapeli 50-100 kruunun hintaluokassa ja luotettavasta liikkeestä.  

Edut : Merkittävästi halvempi kuin alkuperäiset kaapelit. Sinulla on mahdollisuus löytää hyvä kaapeli - hyvä hinta.

Miinukset : Et voi koskaan olla 100% varma siitä, kuinka hyvä laatu on ja kuinka kauan kaapeli kestää.

MFI salamavalon kaapelit  

Viimeinen salamointikaapeli on ns. MFI-hyväksytty salamointikaapeli, mikä tarkoittaa, että kaapeli on hyväksytty ja sertifioitu Appleilta. Kaikki MFi-kaapelit valmistetaan myös alkuperäisellä Apple-sirulla, joka tarjoaa vakaan latausominaisuuden ja vältät virheilmoituksen vastaanottamisen, kun lataat iPhone / iPadia. MFi-kaapeleita ei voi soittaa suoraan alkuperäiseen, mutta periaatteessa ei ole paljon eroa rahalaitekaapelin ja alkuperäisen Apple-kaapelin välillä. Usein MFi-kaapeli on parempi kuin alkuperäinen Apple-kaapeli, sillä MFi-kaapeleiden valmistajilla on mahdollisuus säätää ja soveltaa parempia materiaaleja, jotta kaapelit eivät murtuisi. Löydät usein MFi-kaapeleita, jotka on päällystetty kankaalla tai nahalla.

Edut : Ne ovat usein tehokkaampia kuin alkuperäiset Apple-kaapelit. Niillä on turvallinen ja vakaa latauskyky.

Haitat : On olemassa joitakin MFi-kaapeleita, jotka ovat erittäin korkealla hinnalla, joka voi tuntua hyvin voimakkaalta latauskaapelilta.

Toivon, että olet tullut hieman viisaampi kaikentyyppisissä iPhone latureita, jotka ovat löytyneet, eikä vähiten edistystä, mitä katsotte seuraavan kerran kun olet Charging Chase. Kuten sanottiin, on kaikenlaisia ??hyviä ja huonoja puolia. josSuosittelemme tyyppistä laturia, yritä mennä MFi-latauskaapeliin, joka on tiivistetty tukevalla nailonmateriaalilla tai nahalla alle 200 kruunun hintaan.