Blog

Det skal du vide når du bliver droneejer

Droner on nopeasti tullut suosittu Tanskassa ja sitä käytetään suurimmassa osassa ihmisiä, jotka ajattelevat, että tekniikka kiehtoo ja käyttää humalassa kuin lelu. On kuitenkin olemassa myös lukuisia ammattimaisia ??toimijoita, jotka käyttävät nappulaa päivittäisessä työssä. Haluatko tietää enemmän liikennelentokoneista drroneilla, lue lisää Ruotsin liikenneviraston verkkosivuilta.

On olemassa paljon sääntöjä ja kirjeitä, joita yksityishenkilönä on noudatettava, kun käytät ratsastajaa - aina sinä pilotoijana, joka on vastuussa kaikkien sääntöjen noudattamisesta.

Täällä olemme keränneet tärkeimmät säännöt:

1: Pilottina et voi kuvata tai ampua yksityisistä syistä. Samoin on kiellettyä kuvata tai kuvata normaaliliikenteessä käytettäviä alueita.

2: Sinun tulee aina nähdä ratsastustasi ja ruuvi ei saa olla yli 100 m maanpinnan yläpuolella milloin tahansa.

3: Droni ei saa olla yli 25 kg ja painaa yli 7 kg. Erityisvastuu on vaadittava ja sen on lentettävä hyväksytystä lentopaikasta.

4: Älä altista toisten elämää tai omaisuutta vaaralle. On kiellettyä matkustaa ihmisiä.

5: Jos lentää lentokentän / lentopaikan lähellä, sinun on vähintään oltava 5 km: n päässä. Sotilaallisen asennuksen tapauksessa raja on 8 km.

6: Sinulla on oltava vähintään 150 metrin matka julkiselle liikenteelle. kisko mitataan vaakasuunnassa.

7: Tiheiden asutusten alueita on kielletty. Samoin on kiellettyä avata suuremman määrän ihmisiä ulkona. Esimerkiksi. festivaaleja jne.

8: Pyyhi aina räiskintä kaikenlaisille miehitetyille ilma-aluksille.

Toivomme, että edellä mainitut säännöt auttavat sinua saamaan paljon nautintoa tuntia rytmiisi.
Voit lukea kaikki trkeihin liittyvät säännöt Ruotsin liikenneviraston verkkosivuilla