Blog

Dette bør du vide, før du investerer i en drone

Drones on tullut erittäin suosittu ammattikäyttöön, mutta myös puhdasta viihdettä. Saat monenlaisia ??Drones, joten voi olla hyvä idea päästä millainen drone sopii tarpeisiisi. On olemassa kehittyneitä trukeja, jotka soveltuvat parhaiten yrityksille ja sotilaallisiin sovelluksiin. On olemassa "alkeellisia dronijoita" lapsille, jotka haluavat vain jotain uutta siirtyä pois. Ja olemassa on ohjaimet, jotka sopivat todellisen tekniikan tarpeisiin tutustua teknisiin mahdollisuuksiin, joita drone sisältää. Sinun tulee kuitenkin olla tietoinen siitä, että on olemassa joitain sääntöjä siitä, miten käyttää droneja, jos olet kiinnostunut hankkimaan yhden. Drone-lentoa voidaan nopeasti käyttää väärin, kun seurataan muita ihmisiä, joilla ei ole oikeutta seurata. Siksi on tärkeää, että on olemassa joitain sääntöjä siitä, miten ruuvi voidaan käyttää muiden ihmisten yksityisyyden säilyttämiseksi. Lisäksi on myös tärkeää, että itse ilmatilan turvallisuus on vakaa, mikä ratsastuslentoa koskevien sääntöjen avulla voi auttaa.

Säännöt drone-lennolle Tanskassa

Drononien käyttöä liikesuhteissa ja yksilöissä ei ole täsmälleen samat säännöt. Yksityishenkilöt eivät saa lentää alueilla, jotka voidaan luokitella kaupungeiksi. Liikemieillä on puolestaan ??oikeus lentää kaupunkeihin, jos he ovat ottaneet dronebevisin. Esimerkiksi yksityishenkilöt voivat lentää vain 5 km: n etäisyydellä julkisista lentopaikoista, kun taas liikemiehille vain 2 km: n päässä. Lisäksi on poistettava etäisyydet kaupunkien rakennuksista, pääteistä, poliisiasemista, vankiloista, onnettomuuksista, sotilasalueista ja kuninkaalliset rakennukset. Siinä on jotain tekemistä turvallisuuden kanssa, joka on otettava huomioon myös lentokoneessa lentäessä. Ammattilaisille on hieman enemmän vapaata reinaa kuin sotilaslentoja, joissa he voivat erityisesti lähteä lähemmäksi alueita, joita ei yleensä ole hyväksytty lennähtelemään sotilaan kanssa. Ne saattavat sallia sen käyttää jotain yritystä kohtaan, joka sopii myös lain sallimissa rajoissa.

Nämä trädät ja niihin liittyvät laitteet voit valita

Kun valitset droniasi, sinun ei enää tarvitse ajatella sen kokoa, koska se on vähitellen kehitetty tältä osin. Siksi pieni ruuvi ei välttämättä tarkoita sitä, että se on pahin. Drones "Parrot AR Drone 2.0" ja "DJI Mavic Pro" ovat esimerkkejä pienistä droneista, jotka ovat hyvin kehittyneitä, ja voit helposti ottaa ne matkalle. On myös järkevää valita droni, joka on helppo yhdistää, kun haluat liikkua. Samalla voit valita hyvän rytmikoneen, jota on vähitellen kehitetty ja joka voi siten tuottaa yksityiskohdat selkeästi ja selkeästi. Sinun pitäisi odottaa, että pienemmillä trändeillä on pienet kamerantunnistimet, joiden avulla kamera ei ole paras, joten jos se on kamera, josta olet eniten kiinnostunut, valitse yksi suurimmista trkeistä. Droneilla on myös erilaisia ??laitteita, kuten monia muita teknisiä laitteita. Esimerkiksi voit ostaa reppu tallentaa ja suojata ruuvi, kun matkustat tai ajet autoon, joka on vaarassa hankautua auton ympärillä. Lisäksi erilaiset paristot ja potkurit kuuluvat trkeihin riippuen siitä, millä mallilla olet. On hyvä päästä mukaan mihin malliin sinulla on tai haluat, ja mikä on mahdollista saada irti kaikesta irti.