Blog

E-handel bliver stadig mere populært – sådan sikrer du dig som køber

Tanskan kauppatavat ovat viime vuosikymmenen aikana muuttuneet merkittävästi. Jotta tavarat ja valikoimat saataisiin entistä helpommin verkossa, yhä useammat verkkokauppiaat haluavat. Ajan myötä sähköinen kaupankäynti on tullut vakava kilpailija fyysisten myymälöiden perinteiselle kaupalle, mikä uusi numero vain vahvistaa.

Istuu näytön edessä ja ostoksia vaatteista, lippuista ja elektroniikasta ei ole koskaan ollut helpompaa. Kaikki orgaanisista vihanneksista käytettyjä autoita varten löytyy verkossa, ja vuonna 2016 kauppakirjaa asetettiin uudelleen. Erityisesti tanskalaiset ostivat viime vuonna nettomääräisesti 70 miljardia Norjan kruunua, mikä kasvoi 20% eli lähes 12 miljardia.

Lähes kaikki tuoteryhmät kasvavat verkkomyynnissä, ja erityisesti vaatteita suositaan. Siirry lastenvaateliikkeisiin täältä.

Suurempi tarjonta ja parempi saatavuus tarjoavat enemmän kauppaa

On useita syitä, miksi yhä useammat ihmiset haluavat ostoksia verkossa. Yksi näistä on, että useammat yritykset käyvät verkossa ja tekevät ostoksia verkkosivuillaan. Lisäksi on olemassa lukuisia jo olemassa olevia myymälöitä, jotka myös avaavat omia verkkokauppoja. Kaiken kaikkiaan tämä tarkoittaa, että tarjonta on nousussa.

Tarjouksen lisäksi verkkokauppojen saatavuus on parantunut. Esimerkiksi monet online-ostot perustuvat siihen, että tanskalaiset kotitaloudet hankkivat yhä enemmän mobiililaitteita. Näissä laitteissa, kuten älypuhelimissa ja tablet-laitteissa, on myös sovelluksia useimmille verkkokaupoista, jotka tekevät siitä helpompaa ja houkuttelevampaa myymälää siellä eikä fyysiseen myymälään.

Verkkokaupoissa on sopeutettu tarpeitamme - esimerkiksi ilmainen toimitus ja helppo palautus 14 vuorokaudessa. Samaan aikaan verkkokauppa sopii myös paremmin kiireiseen päivään, ja se on mahdollista istua näytön edessä iltaisin sen sijaan, että viettää tunteja liikkeessä.

Miten tehdä ostoksia turvallisesti verkossa

Kun verkkokauppojen ja online-kaupankäyntijärjestelmien valikoima herättää lukuja, se voi tarkoittaa, että kuluttajan kannalta voi olla vaikeampaa nähdä, onko verkkosivusto turvallinen kauppaan. Huutokaupat myös parantavat aikomuksensa piilottamalla, ja sähköisen kaupankäynnin ehdot ovat siis monimutkaisempia.

Toisin sanoen, sekä kaupankäynti- että yritysmaailmassa on jatkuvia muutoksia. Jos haluat seurata paremmin, hanki uusimmat uutiset täältä. Myös kuluttajina, jos haluat tehdä huonoja online-liiketoimintaelämyksiä elossa, on onneksi enemmän asioita, joita voit tehdä.

Onko liikkeellä merkki?

Ensinnäkin, etsi brändi verkkokaupan verkkosivuilla. Jos tavaramerkki on läsnä, se merkitsee sitä, että sovellettavaa Tanskan lakia noudatetaan ja että sivu on tarkastettu yhtiön omilla asianajajilla.

Aina maksaa kortilla

Sitten sinun tulisi maksaa aina kortillasi eikä näin ollen pankkisiirrolla. Kun kortti maksaa, eri turvatoimenpiteitä tarkistetaan petosten estämiseksi. Suojaukset, joita ei tapahdu, kun rahaa siirretään pankin kautta.

Tutki ostajaa

Lopuksi sinun on aina tarkistettava sekä myyjä että heidän myynti- ja toimitusehtonsa. Helppokäyttöinen Google-haku voi paljastaa nopeasti, onko muilla verkkokaupalla ongelmia. Esimerkiksi on olemassa sivuja, kuten trustpilot.dk, jossa todelliset ostajat arvioivat verkkokauppoja.