Blog

Hold batteriet kørende

Oletko unohtanut sammuttaa Opel-valot illalla, kun jätit sen ajotieltä, joten voit odottaa, että akun akku on kuollut aamulla, ja sinun on pyydettävä apua tai hankittava käynnistyskaapelit. Ehkä akku on mennyt niin kuolleeksi, että sitä ei voi käynnistää uudelleen, ja sinun täytyy saada Falck tulla mukaan ja noutaa sinut ja ajaa auto lähimpään autoritääriseen työpajaan.

On aina hyvä tarkistaa sekä valot että akku FDM: ssä. Kova talvi usein antaa enemmän kuolleita paristoja. Auton akut eivät ole tyytyväisiä pakkasella, koska pakkas auttaa tyhjentämään akun. Siksi, jos sinulla on autotalli, kannattaa pysäköidä autosi talvella, jotta se voi olla turvallinen ja mukava, eikä ole mitään ongelmia aamulla. Jos sinulla ei ole autotallia, se on hyvä idea käynnistyskaapeleilla tai suloisilla naapureilla, jotka auttavat työntämään auton aamuun.

Jos on olemassa muita auton osia, jotka ovat löysällä teidän Opel, on myös hyvä saada tarkistaa samalla surround kuin akku. Löydät joitakin alkuperäisiä autonosia Opelista käymällä verkkosivuilla www.euautodele.dk

Ei ole niin huonoa kuin ajaessasi autossa, joka hajoaa, mutta voit löytää autojen osia käytännöllisesti katsoen kaikkiin Opelin Olympiaan vuodesta 1953 Cascadaan vuodesta 2013 ja melkein kaikesta välissä. Kaikista löytyy jarrulevyistä ja kaasujousista sytytystulppisiin ja ilmansuodattimiin.

Jos varmistat, että kaikki auton osat ovat oikeassa paikassa ja älkää antako maailman pysyvän litteän akun yli, olet aina ajettava huolimatta siitä, mistä Opelista olet ajautunut.