Blog

De bedste rank tracker værktøjer

Jos pidät silmällä verkkosivustosi tai verkkokaupan sijoitusta tärkeimmän avainsanasi hakutuloksissa, voit käyttää ns. Rank tracker -työkalua. Se pitää silmällä valittujen avainsanojen hetkellistä sijaintia. Sijoittelut päivitetään päivittäin, jotta voit seurata, onko hakutulos ylös tai alas. Monissa eri hintarakenteissa on monia erilaisia ??työkaluja. Täältä saat kolme hintatarjousta.

 

Jos siirryt verkkosivustosi tai verkkokaupan hakutuloksiin, sinun on investoitava niin sanottuun rank tracker -työkaluun. Sen avulla voit seurata tärkeimpien avainsanojesi sijoittelujen kehitystä ja auttaa siten hallitsemaan sivulla tehtäviä SEO-työtä.

 

On olemassa monia erilaisia ??rank tracker -työkaluja, joita tarjoavat monet tanskalaiset ja ulkomaiset palveluntarjoajat, kuten verkkopalvelut pilvessä. Hintaan sisältyvien valvottavien avainsanojen toimivuus ja määrä vaihtelee palveluntarjoajan mukaan.

 

Tässä meillä on kolme laaja-alaista tarjousta rank tracker -työkaluista, joista voit hyötyä.

AWR Cloud

 

AWRcloud.com on yksi kehittyneimmistä rank trackers -yhtiöistä, joita myös SEO-virastot voivat käyttää asiakkailleen. Täällä voit yhdistää sijoitusseurannan verkkosivustosi tai verkkokauppojen kanssa Google Analytics- ja Search Consolen tietoihin.

 

AWR Cloudin avulla voit seurata avainsanojesi sijoitusta Googlessa, Bingissä ja Yahoo: ssa. Näiden sijoittelujen perusteella sivustosi näkyvyys lasketaan prosentteina välillä 0-100. Visuaalisuusprosentti voi kuitenkin muuttua voimakkaasti seuraamalla useampia tai pienempiä avainsanoja. vähentää valvottujen hakukoneiden määrää. Käytännössä näkyvää näkyvyyttä ei voida käytännössä käyttää muuhun kuin seurantaan siitä, siirtyykö se eteenpäin vai takaisin nykyisille valvotuille avainsanoille.

 

Voit seurata kaikkia verkkotunnuksia, joita voit saada ja seurata 2000 avainsanaa 49 USD per. kuukausi. Sinun tulisi kuitenkin olla tietoinen siitä, että jokainen hakukone laskee. Joten seuraat avainsanaa kahdella hakukoneella, laske se kahdesti.

Tiny Rocket Lab

 

Tiny Rocket Lab on tanskalainen rank tracker, joka lisäksi seuraa hakutuloksia hakutuloksissa, voi myös suorittaa yksinkertaisen avainsananalyysin ja tarjota SEO-suosituksia yksittäisille sivuille. Lopuksi voit käyttää työkalua löytämään kilpailijat, joita vastaan ??taistelet hakutuloksissa.

 

Voit seurata 100 avainsanaa 19 USD ja 500 sanaa 49 USD per. kuukausi.

 

Accuranker

 

Accuranker on toinen tanskalainen rank tracker, jolla on lähes samat edistykselliset ominaisuudet kuin AWR Cloud, ja kyky sisältää tietoja Google Analyticsista ja Google Search Consolesta. Lisäksi voit seurata kilpailijoiden sijainteja samoilla avainsanoilla, joita tarkkailette Accurankerilla.

 

Toisin kuin muut kaksi työkalua, Accuranker on Tanskan käyttöliittymä ja paljon yksinkertaisempi käyttöliittymä. Hinnoittelun avulla voit seurata 600 avainsanaa, jotka on jaettu valinnaisiin verkkotunnuksiin 44,95 dollariin, sekä antamalla pääsyn kolmelle käyttäjälle.