Blog

Online undervisning eller fysisk møde

Kaikki vaihtoehdot ovat pian saatavilla verkossa. Jopa ne asiat, jotka aikaisemmin tarvitsit siirtyä talosta ja tavata todellisia ihmisiä, ovat nyt mahdollisia verkossa. Meidän on vain voitava äänestää verkossa, kun on valinnanvaraa, joten kaikki on siirretty verkossa. Monet online-kursseista ja työkaluista ovat erittäin hyödyllisiä, mutta joskus sinun on vain tavattava todellinen henkilö, joka ei istu toisen näytön taakse.

On järkevää, jos kyse on kokouksen pitämisestä. Hyvä, voit vain pitää Skype-kokouksen, mutta vaikka sinulla saattaa olla kasvot toistensa suhteen, se ei ole sama kuin siellä. Kokous on rajoitettu näytölle, jonka toinen on otettu sisään.

Tästä syystä on edelleen mahdollisuus ottaa fyysinen kurssi kokoushallinnassa, jossa opit kokouksen järjestämiseen ja lue kehon kehonkieli. Se on paljon helpompaa kuin verkkokokouksessa, ja se antaa paljon paremman kokonaiskokemuksen kaikille niille, jotka ovat osallistuneet kokoukseen.

Ohjaajana on myös hyvä harjoittelu olla suuremman kokoonpanon edessä, jossa online-kokous on useimmiten harvoille valituille, joissa kaikki ovat keskenään, yksilöinä.

Skype-kokoukset puhelimessa

Vaikka tällainen Skype-kokous voi olla melko älykäs, jos joku kokouksen osanottajista on aina liikkeellä tai muualla maailmassa, on myös joitain haittoja. Voi olla, että henkilö ei istu tietokoneella, vaan on ottanut Skype-kokouksen puhelimessa. Toisin sanoen, jos hän käyttää toista kättä puhelimen pitämiseen ja vahingoittaa kätensä, tai puhelin on asetettava pöydälle tai vastaavalle, niin että molemmat kädet ovat vapaita ottamaan muistiinpanoja. Samaan aikaan kuva ei ole niin ravisteleva. Mutta on aina mahdollista, että puhelin putoaa ja hajoaa.

Jos vain fyysinen työkalu, jossa tekniikka on murskattu, ei ole mitään muuta kuin löytää paikka, jossa ne tekevät iPhone-korjauksista. Ellei tietenkään ole Android-puhelinta. Se ei välttämättä ole sama paikka molempien puhelintyyppien tekemiseen. Android- ja iOS-puhelimissa ja heidän faneillakin on usein selkeä ero. Se on maailma, jossa olet joko tai. Joko olet Android tai olet iPhonessa. On hyvin vaikeaa saada ihmiset muuttamaan, jos he ovat valinneet sivun ensin. Ne, jotka ovat lyhyessä siirtymäajassa, yrittävät päinvastaisessa mallissa joko joko myönteisesti yllättyä tai palata siihen, mitä heillä oli aiemmin.

Pienet erot
Kyse on pienten erojen tekemisestä, jos olet tyytyväinen. Molemmat ovat älypuhelimia ja voivat olla samoja, mutta se on asetelma, mahdollisuudet, helppokäyttöisyys ja tapa, jotka muodostavat yhden tai toisen. Samalla se koskee myös omaa persoonallisuutta.

Se on vähän kuin A-laatikoilla. Sinun on valittava A-laatikko, joka sopii persoonallesi. Onneksi ei ole usein tarpeen vaihtaa A-laatikkoa, mutta jos tuntuu, että saat liian vähän nykyisestä A-laatikosta, voit aina yrittää löytää uuden osoitteesta www.skift-a- kasse.dk ja siirtyä siihen. Ja jos olet pahoillani jonkin ajan kuluttua, voit vaihtaa takaisin.

Jos et yritä, et tiedä mitä kaipaat.