Blog

Kan det betale sig at reparere sin smartphone?

Älypuhelin on tänään yksi Tanskan tärkeimmistä tavoista tuoda ovi aamulla. Se on puhelin, kalenteri, hälytys, kamera, sähköposti-postilaatikko ja selaimesi. Monet tuntevat "alasti" ilman älypuhelinta vierekkäin.

On valitettavaa tilannetta, että älypuhelin on korjattava, on neljä asiaa, joita sinun pitäisi kysyä:

1) Sinun on päästävä helposti liikkeelle ja sieltä, jotta voit jatkaa päivää

2) Vianmäärityksen ja korjauksen pitäisi mennä nopeasti

3) Korvattavan varaosan on oltava paras laatu

4) Korjaus ei saisi maksaa enemmän kuin se voi maksaa

Jotta voit jatkaa päivää, sinun pitäisi pystyä helposti käymään kauppaan ja ulos

Monet tanskalaiset älypuhelinten korjaamot ovat helposti kadulta. Useimmilla korjaamoilla on myymälä kadulla tai sivukadulla tässä kaupungissa, missä olet, ja suurimmassa osassa tapauksista voit saada puhelimesi suoraan kadulta ja saada arviota vahinkojen laajuudesta, kuinka kauan korjaus kestää ja mitä se maksaa.

Muista tarkistaa korjaamon verkkosivuilla ennen lähtöäsi, sillä voit (useimmiten) löytää oppaan kaupasta jalan, autolla tai julkisilla kulkuvälineillä. Jos haluat saada puhelimesi nopeasti korjattavaksi, tämä on tärkeä tekijä puhelimen palauttamisessa hyvässä kunnossa ja mahdollisimman pian.

Vianmäärityksen ja korjauksen pitäisi mennä nopeasti

Jos tulet suoraan kadulta, ei aina ole älypuhelinten korjaustöissä aikaa huolehtia puhelimestasi - tai puhelin on valmis uudelleen samana päivänä kuin luovutat sen. Mutta harvoin voi odottaa 24 tuntia puhelimen palauttamiseen - ja tietenkin ei ole hyväksyttävää odottaa niin kauan.

Sen ei kuitenkaan tarvitse olla sellainen. Monet korjaamot voivat lopulta käsitellä vianetsintää ja korjausta 30-60 minuutin kuluessa tietysti puhelimen tarpeiden korjaamisesta riippuen.

Yksi tyypillisistä vammoista, kuten näytön korjaus, suoritetaan nopeasti ja kestää yli tunnin. Siksi mene korjaamolle, joka sopii mihinkään ja olosuhteisiin, joita voit hyväksyä.

Korvattavan varaosan on oltava parhaimmillaan

Kun käytät rahaa älypuhelinten korjaukseen, on tietysti myös tärkeää, että käytetyt varaosat ovat luotettavia ja hyviä, joten puhelin ei rikkoudu. Siksi mene korjaamoihin, jotka voivat toimittaa sekä korjausta että varaosia, jotta voit selvittää, tuleeko puhelin uudelleen yhteensopimattomaksi. Yleensä nämä tiedot löytyvät korjaamon verkkosivustolta.

Korjaus ei saisi maksaa enemmän kuin se voi maksaa

Kuluttajien neuvontakyselyn selvitys osoittaa, että 7 kymmenestä tanskasta heittää elektroniikkaa, joka olisi voitu korjata, koska he pitävät sitä liian vaikeana ja liian kalliina. Hyvä peukalosääntö on arvioida vahingon laajuutta (jos mahdollista) sekä arvioida puhelimen arvoa tänään verrattuna siihen, kun olet ostanut sen. Tällä tavoin sinulla on hyvä tunne siitä, voiko se maksaa vai ei. Jotkut haitat, joita elät myös ilman, että tarvitset puhelimen korjaamista.

Etsi muun muassa halpa iphone korjaus iExpert.dk: ssä