Blog

Er det tid til et gaming room i huset?

Muistatko, kun oli olemassa soittolista, jossa olet pelannut tietokonepelejä tai flipperiä? Eikö olisi mukavaa, jos voisitte antaa lapsilleen hieman samanlaisen tunteen siitä, mitä pelaavat tietokonepelejä tuolloin? Jos pojan huone on aina täynnä tietokoneita ja iPadeja, ja se on ikään kuin ne elävät omassa maailmassaan, kun he menevät sinne, ei ole kaukana heidän todellisuudestaan ??mielikuvitukseen, jonka voit luoda muuttamalla ulkonäköä.

Mitä luulet, että he sanoisivat, jos olisit tapetoinut koko huoneen linnakkeen ja Wall Wars -hahmojen tai Avengers-korttien kanssa? Se luultavasti luo joitain suosittuja syntymäpäiväjuhlia, kun lasten aukko on korvattu sellaisella jättiläismäisellä valokuvakameralla, joka täyttää koko seinän ja tekee huoneesta entistä elävämmän.

Pelihuoneessa on jotain erikoista. Paikka, jossa pojat voivat olla poikia ja miehiä, voivat olla miehiä. Eri amerikkalaisissa sarjoissa on toistuvasti havaittavissa, että miehillä on jotain erityistä yhdessä, kun heillä on pelinpeli yhdessä. Chandler ja Joey Friends, Beavis ja Butthead ja niin edelleen.

Pelihuone on varustettava suurilla näytöillä, foosballilla ja koksilla varustetulla jääkaapilla. Valo on himmennettävä, joten se on vain keskittynyt näyttö. Siksi se voi tuntua hieman pieneltä tai tukevalta. Mutta jos lisäät tilaa rullupalstalle pelimainosten kanssa, se on täysin kotona. Ainoa asia, joka ei sovi pelihuoneeseen, on Ferm Living -taustakuva. Naisen voi päästä makuuhuoneeseen tai olohuoneeseen. Se sopii myös paljon paremmin kukkiin, kuvioihin ja tereihin sekä raidat mustavalkoiseen.

Onnea uudella otsikolla kuninkaaksi pelihuoneessa. Ehkä haluat vähän paluuta, kun istut TurboOutrun-autoon tai ammuttiin erilaisiin hirviöihin, jotka tulivat vastaan ??sinua vastaan.