Blog

At vælge det rigtige kontrolpanel til webhosting

Monet keskittyvät ensisijaisesti hinnoitteluun, suorituskykyyn ja tukeen webhotellin valinnassa. Vain harvat todella ottavat huomioon ohjauspaneelin, vaikka tämä on koko perusta tulevan työtason näkökulmasta.

Siksi voi olla erittäin tärkeää harkita eri ohjauspaneeleja valittaessa web hosting, koska siellä vietät paljon aikaa. Kuten kaikki muutkin, heillä on kumpikin hyviä ja huonoja puoliaan. Joten miten voit selvittää, mikä toimii parhaiten?

On tärkeää tarkastella tarpeitasi ja haluamaasi tapaa työskennellä. On olemassa sekä ilmaisia, avoimia, suljettavia että maksullisia ohjauspaneeleja, joista jokaisella on oma tapa organisoida asioita.

Joillakin webhostilla niillä on omat valvontajärjestelmät, jotka ovat erityisesti sidottuja vain heidän palveluunsa. Niin monilla eri vaihtoehdoilla on hyvä vertailla niitä erikseen.

cPanel

Yksi yleisimmin käytetyistä ohjauspaneeleista on cPanel. Se on kehittänyt John Nick Koston vuonna 1996, joka ensin todella osui vuonna 1999.

Yksi syy cPanelin suuri suosio on sen helposti ymmärrettävä asettelu ja sen käyttäjäystävällisyys. Ohjauspaneelin asentaminen helpottaa sekä kokeneiden että uudempien ylläpitäjien hallintaa verkkosivustojaan. Tämä voidaan tehdä yksinkertaisesti ja helposti tavallisesta selaimesta - jossa on monia työkaluja, jotka tekevät erilaisista tehtävistä paljon helpompaa.

Yksi niistä on niiden laajalle levinnyt automaattinen asennusohjelma, jonka ansiosta paljon lisäosia asennetaan yhdellä napsautuksella. Tämän ansiosta saat liian monta tuntia ongelmia asennuksen ja asennuksen kanssa.

Tämä vakava työ on tehty laadukkaan valvontajärjestelmän luomiseksi. Se maksaa jopa 28 euroa kuukaudessa cPanelin käyttöä varten, miksi se on kaukana halvasta ratkaisusta - vaikkakin erittäin tehokas.

Plesk

Toinen laadukas ohjauspaneeli on Plesk, joka julkaistiin ensimmäisen kerran vuonna 2003. Kuten cPanel, Plesk sallii ylläpitäjän perustaa täydelliset verkkosivustot ja niihin liittyvät internet-ratkaisut selaimen kautta.

Pleskin ohjauspaneelin ulkonäkö on myös erittäin käyttäjäystävällinen, joten se on helppo käyttää jopa uusille käyttäjille. Se on järjestelmä, joka on selkeästi toiminut hyvin ja miksi myös odotat hyvää ja helppokäyttöistä tukea, koska järjestelmässä on monia käyttäjiä ympäri maailmaa.

Jotain vähemmän hyvää Pleskissä on heidän hintansa. Se maksaa myös kuukausittain rahaa heidän ohjauspaneelinsa käyttämiseen, joten se ei varmasti ole ratkaisu niille, jotka haluavat leikata jalkaansa. Se maksaa 15 euroa kuukaudessa, jos haluat halvin versio. Sen sijaan haluat rajoittamattoman pääsyn, mutta se maksaa jopa 29 euroa kuukaudessa.

DirectAdmin

Kuten Plesk, DirectAdmin tuli myös maailmaan ensimmäistä kertaa vuonna 2003. Sittemmin he ovat toimittaneet JBMC Software. Vaikka yllä mainitut 2 ohjausjärjestelmät käsittelevät vaativampia ja hieman suurempia web-ratkaisuja, DirectAdmin houkuttelee pienempiä web-ratkaisuja.

Kustannukset ovat vain 5 euroa kuukaudessa DirectAdminin käyttämiseen, joten voit käyttää sitä rajoittamattomasti. Huolimatta alhaisesta hinnasta huolimatta sinun ei tarvitse huolehtia alemman vakauden tai huononemisen nopeudesta.

DirectAdminilla on kuitenkin erityinen tapa tehdä asioita. Tämä näkyy niiden ohjauspaneelin rakentamisessa, joka on suunniteltu erityisellä tavalla, miksi kestää jonkin aikaa kääntymistä.

Alhaisempi hinta heijastaa myös lisävarusteiden käytettävissä olevia vaihtoehtoja. Vaikka DirectAdminillä on varmasti kapasiteettia ja suorituskykyä vaativien web-ratkaisujen tukemiseksi, on vähemmän mahdollisuuksiaovat erittäin yksinkertaisia ??ratkaisuja.

Kun webhost on kehittänyt oman ohjauspaneelin

Monet tanskalaiset verkkopalvelut ovat kehittäneet omat ohjauspaneelit (esim. Unoeuro & One.com ), joten voi olla tärkeää tarkastella näiden etuja ja haittoja.

Omaan käyttöjärjestelmään kehittävän web-isäntänsä hyvä on, että sinun ei tarvitse maksaa lisenssimaksuja käyttöjärjestelmälle, mikä voi ensisijaisesti tarkoittaa sinulle halvempaa ratkaisua. Lisäksi on erittäin todennäköistä, että se tekee sivustostasi paljon nopeamman, mutta se sopii paremmin tarpeisiisi.

Se voi myös osoittautua päinvastaiseksi. Saatat olla epävarma siitä, että web-isäntänne on käyttöjärjestelmä, joka ei toimi hyvin. Tämä tarkoittaisi todennäköisesti halvempaa ratkaisua, mutta se merkitsisi myös paljon vaikeampia työolosuhteita. Koska olet sidoksissa yksittäisiin verkkohallintaratkaisuihin, sinulla on myös rajalliset mahdollisuudet hakea ulkopuolista apua.