Blog

Odense er på vej ud i nyt stort e-sportseventyr

Kun maailman suurin e-urheilutapahtuma suosituimmassa Peli-Counter Strike -turnauksessa järjestetään Odensessa klo 8.10, on hyvät mahdollisuudet kirjoittaa uuden bisnesaihion.

São Paulo, New York, Köln ja Dallas, Texas. Mitä näillä kaupungeilla on yhteistä? He ovat kaikki olleet isäntinä Pro League CS: GO: lle. Maailman suurin turnaus suosituissa tietokonepelissä Counter Strike, ja joulukuussa se on Odensen vuorossa napata tappion kun kaupunki isännöi turnauksen.

Yritä vain kuvitella, mitä laitteita se on. Yritä vain kuvitella, kuinka suuri bisnes seikkailu voidaan kirjoittaa. Odeen kunnan päärahoitus on 2,4 miljoonaa Norjan kruunua seuraavien kolmen vuoden aikana ja että sopimus takaa, että eesurheilutapahtumia järjestetään Odensessa seuraavien kahden talven aikana, sanoa hieman mahdollisuudesta.

 

Kun sataa pappi...

... sitten tippuminen tippuu, ja vanha sananlasku pätee, vaikka kirjoittaisimme vuonna 2017, ja vaikka tämä ei koske kirkollisia asioita. Okei, juhlimme Tanskassa vuonna 2008 toteutetun reformaation 500-vuotisjuhlaa, mutta tämä koskee e-urheilua, pelaajia ja geeksit positiivisimmassa merkityksessä. Se on iso yritys. Palkintorahaa on yksin miljoona. USD. Sitten on myös:

  • Lippurahoitusta.
  • Majoitus.
  • Syöminen.

Lisäksi on paljon muitakin asioita, jotka olen unohtanut. Esimerkiksi osallistujat voivat istua hyvin Sparekassen Fyn Arenassa, jossa tapahtuma järjestetään. He voivat tehdä sen ergonomisissa pelituoleissa, jotka löytyvät Gaming-stole.dk: stä. Lyhyesti sanottuna e-urheilutapahtuma avaa hyvän mahdollisuuden markkinoida Odensea ja sijoittaa kaupungin rotuihin, robotit ja IT.

 

Tunnustus odottaa kulman takana

Aikaisemmin tietokonepelit olivat kaikkein eniten kytkeytyneitä nerdsin vapaa-aikaan. Odensessa sijaitsevassa Counter Strike -turnauksessa osallistujat ovat kuitenkin harjoittaneet yhtä vakavasti kuin muut eliitin urheilijat. Osallistuminen turnaukseen on siis kaukana vain vapaa-ajasta. Se on työtä. Tietenkin on hauskaa liittyä, mutta osallistujat yhdistävät työtä ja iloa.

Kyllä, Odenseilla on lyhyellä ja pitkällä aikavälillä taloudellinen hyöty. Erilaisten osallistujien kohdalla on kuitenkin myös sosiaalinen ulottuvuus liittymisessä. Pelaajien on kyettävä kommunikoimaan keskenään, asettamalla toistensa paikkaan. He eivät voi soittaa pelkästään ystäviä. Tanskan laaja-alaisen tunnustuksen avain voi olla se, että sosiaalinen ulottuvuus voi olla taloudellisen ulottuvuuden katalysaattori. On vaikea sanoa, mutta ainakin urheilukilpailu on aiheuttanut suuren rekrytointitoiminnan IT: ssä, robotteissa ja droneissa, koska tyypillinen CS-pelaaja on tyypillisesti nuori mies, jolla on tieteen ja tieteellisen kiinnostuksen. Jos rekrytointiprosessi onnistuu ja jos laaja tunnustus odottaa kulman takana, voit vain ihmetellä. Varmista, että tulevina vuosina tarjotaan entistä enemmän vienti Odenselle ja luultavasti muutamia uutisia teknologiasta.

Odotan innolla sitä.