Blog

Sæt fart på dit trådløse WiFi-netværk

Ongelmia yhteyden muodostamiseen WiFi-verkkoon? Tai siirtonopeudella? Et ole yksin. Reitittimen signaalia voi häiritä tai heikentää monenlaisia ??asioita. Mutta onneksi on enemmän asioita, joita voit tehdä, jos langaton verkko ei toimi yhtä täydellisesti kuin unelmasi.

Langaton verkko, joka ei toimi, on kaiken pahan juuri. Lähes ainakin. Se mieluummin toimii vain - koko talon. Se on uskomattoman turhauttavaa, jos et voi esimerkiksi muodostaa yhteyttä tietokoneen tai tabletin käyttämiseen sohvalla, sängyllä tai kylpyhuoneessa, mutta ongelmia ei ole, kun olet lähellä reititintä tai tukiasemaa.

Kuinka saada paremman yhteyden WiFi-verkkoon, jos se on tylsää? Olemme keränneet joitain yksinkertaisia ??ratkaisuja. Niiden avulla voit parantaa yhteyden tarvitsematta olla IT-asiantuntija.

Miten turvataan paras yhteys verkkooni?

Jotta voit luoda parhaan yhteyden WiFi-verkkoon, sinun on ensin tiedostettava kaksi asiaa:

  • Mitä lähempänä olet reitittimellesi, sitä parempi kattavuus
  • Mitä vähemmän esteitä - kuten huonekaluja, seiniä ja muuta elektroniikkaa - se on, sitä parempi kattavuus on

Anna reitittimesi keskeinen sijainti

Etäisyys reitittimellesi on tärkeää, kuinka hyvin yhteys on. Usein on ongelmia huoneissa, joissa olet kaukana reitittimestä.

Ovatko reitittimet siis sijoitettu talon toiselle päähän - mutta usein tarvitset langattoman yhteyden toisesta päästä - voit joutua huonosti kattamaan paljon enemmän laitteen ja reitittimen välisen etäisyyden takia.

Siksi on erittäin tärkeää, että sijoitat reitittimen mahdollisimman keskitetysti kotiin. Näin vältät reitittimen niin pitkälle kuin olet kotona.

Vältä esteitä mahdollisimman hyvin

Langattoman verkon signaali riippuu myös esteiden määrästä ja tyypistä. Jos signaali kulkee monien seinien läpi tai on olemassa monia suuria huonekaluja sinun ja reitittimen välillä, yhteys heikkenee.

Siksi sinun pitäisi aina:

  • Aseta reititin niin korkealle kuin mahdollista, joten on olemassa vähemmän asioita, jotka voivat pysyä tiellä
  • Vältä sulkemasta reitittimen kaapissa, pukeutumisessa tai vastaavassa
  • Siirrä suuria huonekaluja ja vastaavia reitittimen ja paikan välillä, jossa yhteys on huono
  • Vältä muita elektroniikkaa lähellä reititintä

Elektroniikka on yksi suurista syyllisyyksistä signaalin laadun kannalta. Muut laitteet, jotka lähettävät myös radiosignaaleja, voivat merkittävästi heikentää yhteytesi. Esimerkiksi, Bluetooth-kaiuttimet ja langattomat puhelimet. Mutta ehkä enemmän yllättävää, se voi olla myös mikroaaltouuni tai halogeenilamppu.

Voit lukea lisää vinkkejä WiFi : n parantamiseen täällä.

Kuinka vahvistan WiFi-signaalin?

Yllätytkö edellä olevat WiFi-ongelmat? Jos on, niin kaikki on hyvä ja voit nauttia online-kokemuksista ilman häiriöitä.

Mutta jos ongelma ei ratkennut, on vielä apua hakua varten. Tästä syystä sinun on vahvistettava WiFi-verkon signaalia, ja tarvitset WiFi-vahvistimen.

Mikä on WiFi-vahvistin?

WiFi-vahvistin - tai WiFi-laajennin, kuten kutsutaan myös - on pieni laatikko, jonka voit sijoittaa kotiisi. Kuten nimestäkin ilmenee, laatikko vahvistaa nykyistä langatonta signaalia, jotta se voi pidentää kauemmin.

Laatikko on sijoitettu jonnekin kotiin, jossa nykyinen WiFi on edelleen hyvä signaali ja se on helppo liittää reitittimeen langattoman verkon kautta. Nyt verkko voi olla hieman pidempi kuin aiemmin.

Mikä WiFi-vahvistin pitäisi valita?

Markkinoilla on suuri määrä WiFi-laajennuksia. Ne ovat saatavilla eri hintaluokissa ja eri toiminnoilla. Mikä malli parhaiten sopii sinulle riippuu useista tekijöistä, kuten:

  • jossaYlivoimaisesti, pitäisikö verkko tavoittaa?
  • Kuinka monta estettä on olemassa?
  • Kuinka paljon nopeutta tarvitset WiFi-verkossa?
  • Haluatko pystyä liittämään laitteita laitteeseen myös kaapelilla, kuten verkkotulostimella tai verkkokäyttöasemalla?

Näyttää siltä, ??että on mahdotonta valita, minkä tyyppinen WiFi-vahvistin sopii juuri sinun tarpeisiisi. Mutta voit löytää täydellisen vertailun WiFi-vahvistimista osoitteessa Forbrugsguiden.dk.

Täältä näet testituloksen tulokset eri tuotteiden markkinoilla. Se antaa sinulle hyvän yleiskuvan siitä, mitä saat eri hintaluokissa ja mitä tarvitset laitteisiin ongelmien ratkaisemiseksi langattoman verkon kanssa kotona.