Blog

De 4 vigtigste ting, når du skal vælge bærbar til gaming

Haluatko pelata uusimmat ja tyylikkäät pelit ilman, että tarvitset tilaa suurelle työpöydän pelikonsolille? Joten, kannettava pelaaja pc voi olla sinulle jotain.

Olet huomannut, että haluat kannettavan pelikoneen, mutta mitä nyt? Nyt se on löytää oikea, joka sopii juuri siihen, mitä tarvitset. Siksi voit lukea 5 tärkeintä asioita, kun haluat valita uuden kannettavan tietokoneen pelaamiseen.

Näyttö

Näyttö on yksi tietokoneen tärkeimmistä asioista. Siinä näet kaikki pelit ja paremman laatusuodatin, sitä parempi pelikokemus saat. Yksi hyvä vinkki on valita erityinen 1080p HD -resoluutio. On todella hienoa, että Näyttö on HD: ssä. Heti kun Näyttö ei ole teräväpiirtona, voit selkeästi nähdä pikseleitä ja saada liian hyvän kokemuksen. Se on valinta, jota et pahoillasi. Sinun on myös valittava näytön Koko, jos sinulla ei ole ulkoista Näyttöä. 15 "tyypillisesti sopii useimpiin tarpeisiin ja tietokone muuttuu vähemmän kannettavaksi, jos näytöistä tulee suurempi.

RAM

Seuraava asia tarkastella on tietokoneen RAM. RAM on tietokoneen muisti ja se tarkoittaa Random Access Memory. Se auttaa määrittämään kuinka raskas peli tietokone voi toimia. Useimmilla tietokoneilla on 8 RAM-muistia, ja yleensä se on myös mukavaa useimmille peleille. Jos tiedät, että tietokoneesi ajaa hyvin raskasta peliä, sinun on noustava ylös ja sinulla on oltava vähintään 16 RAM-muistia.

Näytönohjaimet

Näytönohjain on myös erittäin tärkeä tekijä tietokoneen valinnassa. Jos haluat vahvoja pelikonsoleita, tarvitset hyvän näytönohjaimen. Markkinoilla on kaksi johtavaa tuotemerkkiä, NVIDIA ja AMD. Tietokoneen näytönohjain on tyypillisesti jompikumpi näistä kahdesta valmistajasta. Jos se on, voit olla varma, että se on erinomainen laatu. Useimmat sisäänrakennetut näytönohjaimet ovat riittävän tehokkaita vetämään useimmat pelit markkinoilla. Mutta jos haluat pelata todella graafisia pelejä, kannattaa ostaa ulkoinen näytönohjain ja vaihtaa se sitten olemassa olevaan. Täällä, muista vain, jos mahdollista. Kaikki eivät ole kannettavia pelikoneita, joissa näytönohjain voidaan vaihtaa.

Koko

Riippuen siitä, mitä tarvitset tietokoneeseen, Koko on tietenkin tärkeä. Ja se johtuu todennäköisesti siitä rajoitetusta koosta, jota etsit kannettavalle pelaajakäyttäjälle. Jos tietokone on liikkeellä, mene pienemmälle näytölle ja paina vähemmän. Tämä rajoittaa myös sitä, kuinka raskas pelit pelaat. Jos se on vain kotipesäkkeelle, etkä aio suunnata sitä niin usein, niin sinun kannattaa valita suurempi, tehokkaampi ja raskaampi kone.