Blog

En mere behagelig og billig oplevelse ved computeren

Kun työskentelet tai pelaat tietokoneella, voit helposti käydä tuntikausia ennen nousemista tuolilta. Siksi on tärkeää, että toimiston sisustussuunnittelu tai tietokoneellasi pelaaminen on niin optimoitu, mitä se tekee.

Tässä on useita ilmeisiä asioita, kuten oikea korotuspöytä, varsinkin jos puhutaan toimistosta, mutta myös ergonomista hiirtä, työpöydän tai pelityylisi sopivaa näppäimistöä sekä oikeaa valoa.

Erityisesti Tanskassa, jossa se on usein pimeää ja sähkön kallis, valo on tärkeä ja sivuutettu osa etenkin pelaajista, jotka haluavat vain pimeän. Mutta yleensä on parasta ottaa taustavalo. Kun haluat optimoida valaistuksen, voit halutessasi etsiä valolähteen hakemistoja, joissa löydät laajan valikoiman sipulit ja muut valonlähteet edullisin hinnoin, jotka ovat hyviä omassa talouksellasi ja kaikenympäristössä.

Hiirikättä

Useimmat parkitut korvat olivat täynnä hiiren ympärillä kymmenen vuoden ajan, ja niin monet, etenkin yhteiskunnan vanhemmassa osassa, ovat alkaneet käyttää ergonomisia näppäimistöjä ja hiiriä. On epäselvää, kuinka tärkeää on ergonominen hiiri ja näppäimistö, jos käytät paljon aikaa tietokoneen eteen.

Korkeussäädettävä kirjoituspöytä

Kyllä, tiedät, mutta et pidä siitä! Mutta kokeile sitä. Sen lisäksi, että pelaat terveellisiä ja polttavia kaloreita, voit myös odottaa parempaa suorituskykyä monenlaisissa peleissä, koska kehosi verenkierto ja etenkin pään toiminta aktivoituu. Kokeile tätä erityisesti strategiakisojen yhteydessä. Toimintapeleillä voi olla täsmällisempää tekemistä, jos voi olla älykkäämpiä istua alas, mutta nostaa taulukko esimerkiksi. joka kymmenes kierros ja toimimaan paremmin yhdeksässä muussa.