Blog

Sådan flytter du din it-infrastruktur ud i skyen

Sinun pitäisi harkita IT-infrastruktuurin siirtämistä pilviin, jos olet kyllästynyt lyömästä laitteistoa ja viettää aikaa ylläpitää palvelimia ja ohjelmia päivitettyinä. Se on paljon helpompaa kuin luulet ja useimmat palvelimesi, joita olet suorittanut palvelimillasi tänään, voidaan ratkaista paljon helpommin kuin pilvipalvelut.

IT-infrastruktuurin siirtäminen pilviin kuulostaa suurelta ratkaisulta, jota on vaikea toteuttaa. Mutta se ei ole. Nykyään pilvipohjaiset palvelut ovat huomattavasti helpommat ja entistä mukavampia uusille käyttäjille kuin aiemmin. Tarvitset kuitenkin tietyn tietotekniikan ammattimaisen taustan, mutta tietojen asettaminen ja siirtäminen voi joskus tapahtua myös yksinkertaisten oppaiden avulla.

Samalla nykyään on paljon enemmän IT-yrityksiä, jotka voivat auttaa sinua siirtymään pilviin kuin muutama vuosi sitten. Tämä koskee erityisesti Microsoft Azure -alustaa, jossa sertifioituja Microsoftin kumppaneita, kuten Pilvetyöläiset ovat valmiita auttamaan sinua tai kehittämään erityisiä ratkaisuja, joita saatat tarvita.

Mitä tarvitset?

Paras siirtyminen paikan päällä olevista palvelimista ja pilvessä oleva IT-infrastruktuuri on liukumassa. Täällä voit käyttää erityisiä siirtotyökaluja, joita Microsoft tarjoaa kaikille uusille Microsoft Azure -käyttäjille.

Aloita vaaleimman ja pienimmän ripustuksen siirtäminen pilveen. Se antaa sinulle ensimmäiset a-ha- ja menestyskokemukset IT-infrastruktuurin perustamiseksi pilvessä. Esimerkiksi hyvä paikka aloittaa. sähköpostisi ja yhteistyöalustasi.

Sekä sinä että käyttäjät saavat helpompaa jokapäiväistä elämää

Jos suoritat Microsoft Exchangein ja SharePointin kanssa, Office 365 -verkkotila tarjoaa sinulle samat vaihtoehdot kuin oletuspalvelimen versiot - mukaan lukien SharePointin kehittämäsi mukautukset. Täällä ei edes tarvitse laittaa omaa virtuaalipalvelinta ylös pilvessä. SharePoint ja muut palvelimet toimivat palveluna.

Järjestelmänvalvojilla tai käyttäjillä ei ole merkittäviä eroja päivittäisissä työjärjestyksissä eikä sinun tarvitse ottaa käyttöön uusia versioita. Se tapahtuu täysin automaattisesti ja sujuvasti, kun Microsoft kehittää SharePoint-alustan ja ohjelmat Office-pakettiin.

Ajattele palveluita - ei palvelimissa

Useat palvelimesi, joita tällä hetkellä ylläpidä oletuspalvelimesi palvelimissa, toimivat jo Microsoft Azure -palveluna. Siksi sinun ei tarvitse määrittää oman SQL-palvelimen tai Project-palvelimen. Luo vain uuden tietokannan tai projektipalvelun Microsoft Azure -järjestelmään ja olet käynnissä.

Joten sen sijaan, että ajattelisitte uuden ohjelman asentamista palvelimeen, määrittämällä sen ja asettamalla sen käyttäjille, ajattele kaikkia sisäisiä IT-palveluita, kuten ne: Palvelut. Se on melkein kuin sulkeminen hana.

Myös sinulle, joka ei aio Microsoftia

Voit myös käyttää Microsoft Azurea, joka ei aio Microsoftia. Azure-alusta tarjoaa erilaisia ??Linux-pohjaisia ??palvelimia ja palveluita. Esimerkiksi verkkosivustosi käyttäminen. Kun WordPress on Linux-palvelimella tänään, voit luoda vastaavan palvelimen pilviin kaikilla palveluilla ja WordPressilla, jotka on asennettu yhdellä napsautuksella.