Blog

Sådan kan du bruge IT til at passe din virksomhed alle steder – selv i Thailand

Matkustatko paljon? Tai haluatko matkustaa paljon? Mutta tunnetko rajoitetusti työsi tai yrityksesi kotona? Sinun ei tarvitse tehdä sitä. Se on epäilemättä tilaisuus matkustaa ympäri maailmaa tai oleskella muualla maailmassa, ja silti sopii töihin tai liiketoimintaan Tanskassa. Se voidaan tehdä kannettavan tietokoneen avulla. Kannettavan tietokoneen avulla voit olla missä tahansa haluat - Thaimaassa tai muualla - ja työskentele mitä tarvitset tai mitä haluat. Muista kuitenkin aina kirjautua a-boxiin - esimerkiksi Krifa - niin että olet aina varma, jos palaat kotiin.

Siksi kannettava tietokone on niin kätevä

Jos hankit kannettavan tietokoneen, voit työskennellä missä tahansa muualla maailmassa. Voit istua rannalla Thaimaassa ja silti olla mahdollisuus hoitaa työsi kotona - ja varsinkin jos käytät yritystä, se on älykäs. Jos hallitset työaikaa ja työsi tapahtuu tietokoneella suurimman osan ajasta, sinulla on kaikki mahdollisuudet matkustaa. Näin voit olla toisella puolella maapalloa ja silti tehdä rahaa verkossa. Joten mitä pitäisi pitää sinut takaisin? Jos haluat mennä ulos ja näet mahdollisuuden edellä, se on vain lähdössä.

Kannettava laite on erittäin älykäs ja tarpeellinen tähän tarkoitukseen, ja siksi sinulla on myös joitain syitä, miksi se on niin kätevä, jos olet liikkeellä tai haluat asua muualla kuin Tanskassa:

  • Voit istua rannalla Thaimaassa ja työskennellä (ja kaikkialla muualla maailmassa, jossa on internet)
  • Se on pieni ja helppo matkustaa
  • On parempi katsoa kuin matkapuhelin
  • Se voidaan veloittaa useimmista paikoista (lentokentät, hotellit, yhteiset asunnot)
  • Voit käyttää sitä päivittämään sinua (uutiset, sosiaaliset mediat, säätiedot ja paljon muuta)

Siksi on kyse vain kannettavan tietokoneen hankkimisesta, jos saat matkustusta ja haluat jättää Tanskalle jonkin aikaa!

Muista myös a-box

Vaikka näyttääkin hauskalta matkustaa - ja se on varmasti myös - sinun on edelleen muistettava kaikesta käytännöllisestä, joten et tunne menetettyä, jos haluatte palata matkanne uudelleen. Hyvä tapa vakuuttaa itsesi on allekirjoittaa a-box - esimerkiksi se voi olla Krifa. Itse asiassa, jos olet kirjautunut Krifaan, sinä todella saat molemmat a-boxin ja yhdistyksen yhdessä, ja sinä varmistat sen, ettet ole yksin tai ilman tuloja, jos kriisi osuu (yrityksesi ei toimi, saatat ampua tai jotain muuta). On aina tärkeää olla a-box-jäsen, joten muista ilmoittautua ennen kuin lähdet!