Blog

Sådan tjener du penge på rejse og oplevelser

Matka on elää. Se maksaa vain runsaasti rahaa. Se unohti Hans Christian Andersen hänen muutoin loistavalla lainauksellaan.

Mutta on todellakin mahdollista ansaita rahaa matkoilla - tai kun tulet kotiin jälkikäteen ja on aika laittaa itsesi tietokoneen eteen.

Tarkastelemme kahta tapaa, joilla voit siirtää kokemuksesi käteiseksi, jos sinulla on keino:

Vaihtoehto 1: Affiliate Marketing

Affiliate markkinoinnilla sinulla on mahdollisuus mainita tuote tai kokemus, katso palveluntarjoaja ja ansaita rahaa, jos lukijasi päätyvät neuvojasi jälkeen ja ostamaan tietyn kokemuksen tai matkan.

Esimerkkinä on tanskalaisen kokemuspotentiaali DuGlemmerDetAldrig. Täällä on mahdollisuus kokeilla sellaista kokemusta kuin laskuvarjohyppy. Kun olet jälleen turvallisesti laskeutunut, voit blogata laskuvarjohyppyllä ja linkittää DGDA: lle - ja saat 10%, jos lukijasi ajattelevat jännittävän ja jopa lipun varaamisen.

Voit myös mainita kohteet, joihin olet tyytyväinen. Sitten voit liittää matka- lippuja, kuten matkatariffeja ja saada provisiota, jos kävijät myöhemmin innostaa ja varaa lipun seuraavan lipun kanssa.

Affiliatemarkkinoinnin mahdollisuudet ovat monta. Voit käyttää kumppanimaiden verkostoja, kuten kumppanimainoksia ja Adservice-palvelua, antamaan sinulle yleiskuvan käytettävissä olevista ohjelmista, joten näet, mitä sinulla on tilaisuus puhua ansaita rahaa.

Viime vuosina ns. "Digitaalinen nomadi" ympäröivä ympäristö on herättänyt elämää. Nomadit asuvat tyypillisesti Kaakkois-Aasiassa, missä sää on hyvä ja hinnat ovat alhaiset. Affiliate markkinoinnilla heillä on mahdollisuus ansaita rahaa heidän tietokoneellaan ja muuten nauttia heidän elämästään.

Vaihtoehto 2: Myy kuvia

Onko sinulla valokuvaaja vatsasi ja oletko varustettu hyvällä kameralla tai uudemmalla iPhonella?

Sitten voit myydä kuvia ja ansaita rahaa heille säännöllisesti.

Jos lähetät geneerisiä - eli niitä, jotka eivät ole sinun tai muiden suoraan keskittyneiden - kuvia erilaisiin kuvatietokantoihin, sinulla on mahdollisuus tehdä rahaa, kun kuvatietokannat myyvät kuvan yritykselle.

Jos otat upeita kuvia, voit kuvata ne nopeasti Photoshopissa ja jos sinulla on paljon kuvia, kuviesi myynti kuvatietokantojen kautta ajan mittaan voi olla sinulle vähäinen tulonlähde.

Katso esimerkiksi kuvatietokantoja, kuten Shutterstock ja iStockphoto.