Blog

Hvilket datingsite skal du vælge?

Haluatko, kuten monet muutkin Tanskassa asuvat ihmiset etsivät rakkautta? Ja oletko enemmän tai vähemmän hylännyt etsimään lähtevän jonoon netissä tai klubissa klo 03? Sitten olet kaukana siitä, ja olet todennäköisesti myös perehtynyt eri online dating sivustoja tavalla tai toisella. Ehkä olet kuullut muutama dating sites, ehkä olet jopa testannut yhden tai useamman. Jos ei, sinulla on mahdollisuus antaa sinulle yleiskatsaus eri dating sites.

On olemassa useita erilaisia ??dating sivustoja, ja jokaisella on eri yleisö. Top 3 suosituimmista sivuista on nyt match.com, toiseksi paikkana on be2, joka oli myös viikon suosikki viikolla 28, ja kolmanneksi meillä on kumppani tasolle. Voit hakea eri dating-sivustojen välillä ja saada laajemman katsauksen osoitteesta https://datingpilot.dk.

Mitkä dating sivustot ovat suosituimpia?

Jos katsomme koko heinäkuun, match.com on suosituin sivu, mikä tarkoittaa, että useimmat ovat hyödyntäneet tätä sivua. Sivu on myös luokiteltu käyttäjille 5: stä 5: stä tähteä.

Toiseksi, be2.com, joka käyttäjien keskuudessa tuli viikon suosikki viikolla 27. On vapaasti käytettävissä käyttäjää sivustolla, ja Be2: n mukaan 40 prosentin rakkausaste on. Lisäksi menetelmä on tieteellisesti perustuvaa ja vastaa kumppaneita esimerkiksi paikallisalueella. Be2: ssa kaikki käyttäjät ottavat ensin persoonallisuustestin, ja tämä on testi, johon koko sivu perustuu. Sen lisäksi sinulla on mahdollisuus käyttää omaa testiarviointiasi, kuvaus ihanteellisesta kumppanisi ja kumppanin ehdotuksen persoonallisuusprofiileista - sekä vapaa että ei-sitova. Saat myös ensimmäisen yhteyden Be2-jäsenelle, joka on antanut sinulle vaikutelman ilmaiseksi. Kuten mainittiin, menetelmä on tieteellisesti perusteltu. Toisin sanoen Be2 on kehittänyt muuttujat, jotka ovat ratkaisevan tärkeitä onnistuneelle suhteelle, ja niitä on kehitetty yhteistyössä useiden asiantuntijoiden kanssa, jotka tuntevat persoonallisuustutkimuksen ja suhdettututkimuksen. Ne ilmaistaan ??nopeasti ja helposti kyselylomakkeella.

Be2: n menestysvarmuuden takaamiseksi saat vähintään kymmenen yhteistyökumppanin ehdotusta. Nämä ovat käytettävissä, vaikka et osta premium-profiilia. Jos yhä ostat premium-jäsenyyden, mutta et ole yhteydessä useampaan kymmeneen henkilöön, uusamme jäsenyytesi automaattisesti. Tämä koskee kuitenkin vain palkkiojäsenyyttä, joka on vanhentunut ja päättynyt. Toinen Be2: hen sovellettava tekijä on, että voit valita, kuka voi nähdä kuvasi ja kenen haluat ottaa yhteyttä. Voit ottaa yhteyttä muihin käyttäjiin luopumatta henkilökohtaisista tiedoista.

Yhteistyössä Levelin kanssa menetelmä perustuu myös persoonallisuustestit ja omat mieltymyksesi mukaan. Erityisesti tämä sivu on, että 65 prosenttia valmistuu. Yhteistyökumppani Levelin kanssa toimii yhteistyössä johtavien yliopistojen tutkijoiden kanssa, kuten Groningenin yliopiston Alankomaat, Humboldtin yliopisto Berliinissä, Saksassa, Duke University, Pohjois-Carolina, Yhdysvallat ja yliopisto ja British Columbia Vancouver, BC, Kanada. Miesten ja naisten jakautuminen on 52 prosenttia naisista ja 48 prosenttia miehistä, mikä osoittaa hyvin tasa-arvoista sukupuolijakaumaa. Kaikki sivun profiilit tarkistetaan, jotta varmistetaan, että vääriä profiileja ei ole, ja samalla sinun on tehtävä luotettava sivu, joka on myös aihe. Jos ongelmia ilmenee edelleen, asiakaspalvelua on tarjolla kuusi päivää viikossa.  

Muita arvostettuja dating-sivustoja ovat dating.dk, joka on äänestetty Tanskan parhaaksi sivuksi. Lisäksi mainostetaan, että sivu on erittäin helppokäyttöinen ja että kohdeyleisö on kaikki - eli miehet ja naiset molemmille sukupuolille ja kaikenikäisille. Lisäksi dating.dk: llä on myös sovellus, jonka avulla voit pysyä yhteydessä potentiaalisten kumppaneiden kanssa koko ajan.

Ikä ei ole este

Toinen sivusto, joka tunnetaan nimellä media, on 40plus.dk. Kohdeyleisö on täällä, kuten otsikko osoittaa, 40 vuotta täyttäneille. Tässä segmentissä 40plus.dk on myös suurin sivu. Jos etsit kumppania + 50 vuotta, voit luoda profiilinosoitteessa 50plusmatch.dk. Tässä on 50 vuotta täyttäneiden kohderyhmä. Sinulla on mahdollisuus tehdä ottelu ja profiilit manuaalisesti. Sivu toimii sekä matkapuhelimella että tablet-laitteella, joten voit olla käytettävissä koko ajan. Käyttäjät arvioivat sivua 4: stä viidestä sydämestä.

Jos löydät, että dating sivustot voivat olla hieman väsyttäviä, voit halutessasi luoda profiilin osoitteessa c-date.dk. Tässä on enemmän rento dating ja voit löytää flirttailee vastakkaisesta sukupuolesta, homo, swingers tai kypsät naiset / nuoremmat miehet. Täällä on myös mahdollista luoda profiili ilmaiseksi. Kohdeyleisö sopii yli 30-vuotiaille ja on erittäin laaja yleisö. Myös c-date.dk tarjoaa mobiilisovelluksen, joten sinun ei tarvitse kirjautua sisään kotoa, mutta voi myös olla päällä ollessasi.  

Toinen sivusto, joka soveltuu nuoremmalle yleisölle on single.dk. Tässä on paljon erilaisia ??ominaisuuksia ja saat nopeasti tukea, jos jokin on riittämätön. Sivua on arvioitu keskimääräistä enemmän, eli 3 viidestä sydämestä. Vaikka sivusto on suunnattu ensisijaisesti nuoremmalle yleisölle, kaikki ovat tervetulleita luomaan profiilin. Haluatko mieluummin käyttää käyttäjää sivulle senioreille, voit luoda profiilin senior.dk: ssä. Täällä on ilmainen profiili, ja sivuilla on suuri yleisö yli 50-vuotiaille. Lisäksi se on tanskalainen brändi.

Yksinhuoltajille suunnattu sivu on nextlove.dk. Sivustolla on erinomainen käyttäjäystävällisyys ja monet käyttäjät, jotka kaikki ovat yksinhuoltajat etsivät uutta rakkautta.

Jos luot profiilin dating-sivustolle, kannattaa harkita samanaikaisesti mobiililaitteita, sillä usein käytät paljon tietoja selaamaan erilaisia ??dating-sivustoja - vaikka sinulla olisi vain yksi profiili yhdelle sivulle. Saadaksesi yleiskatsauksen mobiililaitteista, jotka antavat tarvittavat tiedot, vieraile osoitteessa https://mobilabonnementpriser.dk/, joka antaa yleiskatsauksen teleyrityksistä niihin liittyvillä matkaviestinliittymillä.