Blog

Gå sommeren trygt i møde med vores 3 nemme sikkerheds-tips

Tietokoneen suojaaminen hakkereilta ei ole koskaan ollut tärkeämpää kuin nykyään. Hakkerit voivat piiloutua linkin tai verkkosivuston taakse, joten niitä voi olla vaikea havaita. Hyökkäyksen uhka on suuri ja riski siitä, että se on vain tietokoneesi, joka on seuraavan kerran kuvattu, on merkittävä. Viime vuosina on ollut useita esimerkkejä hyökkäyksistä, joita ei tule epäillä tulevista hyökkäyksistä. Tänä vuonna oli valtava hakkeri-hyökkäys lähes 100 maassa, joissa jopa 75 000 tietokonetta osui. Hakkerit vaativat yleensä rahaa tietokoneiden avaamiseksi uudelleen ja se voi olla ilo. Napsauttamalla hakkereita voit varmistaa, että tietokoneesi ei tule yksi monista, jotka polttavat ansaan. On todella monia asioita, joilla voit varmistaa, että tietokoneesi suojataan optimaalisesti, joten vain sinä olet oman tietokoneesi päälliköt. Tässä artikkelissa on joitain neuvoja siitä, miten se tehdään.

1. Asenna virustentorjuntaohjelma

Ensinnäkin on tärkeää, että lataat tietoturvaohjelman, jotta voit suojata itsesi haittaohjelmilta, jotka saattavat sisältää viruksia. Virustentorjuntaohjelma on hyvä esimerkki suojausohjelmasta, joka skannaa tietokoneellasi avautuvat ohjelmat. Mahdollinen uhka kulkee aina taustalla ja et huomaa sitä. Jos virustorjuntaohjelmalla on oletus siitä, että se on todellinen uhka tietokoneellesi, se välittömästi hälyttää sen. Virustentorjuntaohjelmia on paljon, ja jotkut ovat ilmaisia, kun taas toiset maksavat vähän. Eri virustentorjuntaohjelmista on tehty useita testejä, ja suosituimpia valintoja ovat Avira, Avast, AVG, Bitdefender jne. Pääsääntöisesti on tärkeää, että virustorjuntaohjelma sisältää roskapostisuodatuksen, palomuurin, virustentorjuntaohjelman, vakoiluohjelmien torjunnan ja tietojen poistamisen. Löydät arvion antivirus -ja haittaohjelmia meidän osassa tässä

2. Huolehdi siitä, mitä napsautat

Internetissä tapahtuva siirtyminen voi olla erittäin riskialtista, joten ole varovainen, ettet tupakoi monissa ansoissa. Kun siirrät Internetiä, pidä mielessä, että ohjelmasi on päivitetty, koska hakkerit etsivät suojausreikiä näissä. Vain päivittämällä ne voit suojata ei-toivottuja vieraita vastaan. Selaimessasi voit valita Asetukset-kohdassa, haluatko sallia tietojen, tiedostojen ja vastaavien siirtämisen tietokoneeseen. Ota aina kriittiset lasit ennen kuin napsautat monia sivustoja, jotka haluat käydä.
Olet varmasti yrittänyt vastaanottaa sähköpostia tuntemattomalta lähettäjältä, joka tarvitsee vain klikkaamalla linkkiä. Sinun pitäisi olla varovainen, koska on olemassa suuri mahdollisuus, että virus piiloutuu takana. On tärkeää aina tarkastella lähettäjää ja mitä sisältöä postissa, sillä vain tällä tavoin voit nähdä, voiko se sisältää mahdollisen vaaran.

3. Suojaa henkilötietosi

On olemassa vaara, että hakkerit voivat käyttää henkilökohtaisia ??tietojasi, kuten. kuvia, asiakirjoja, tiedostoja jne. Jos he pääsevät käyttämään, monet hakkerit päättävät uhkaavat vuotaa valokuvasi, jotta kaikki verkossa voivat nähdä ne. Käyttämät menetelmät ovat tyypillisiä lähettämään sinulle sähköpostiviestin, jossa he voivat teeskennellä olevansa pankki tai vero. Tyypillisiä vaaramerkkejä ovat se, että he haluavat, että napsautat linkkiä tai syötät CPR-numerosi tai tilinumeroasi eteenpäin. Kun päätät antaa itsellesi yksityisiä tietoja, tarkista, onko sivusto uskottava. Useimmiten voit jo havaita sähköpostissa, jos lähettäjä on luotettava.

Periaatteessa on aina hyvä tehdä tietokoneen varmuuskopioita jatkuvasti. Voit tehdä sen ulkoisella kiintolevyllä tai verkossa, jossa se automaattisesti tallentaa tavarat automaattisesti. Näin varmistat, että tiedostoja ei menetetä, jos olet epäonnistunut.

Lisäksi voit myös suojata henkilötietosi kirjautumalla sisään avoimeen langattomaan verkkoon, koska hakkereilla on mahdollisuusTiedämme, mitä teet tämän kautta

Näiden neuvojen avulla voit olla vahva estääksesi tietokoneesi saamasta viruksia. On valtavasti monia erilaisia ??vinkkejä, joiden avulla voit hyödyntää sitä - käyttämällä järkevää ja hyvää neuvoa, epäilemättä olet kaukana.

Erittäin hyvä kesä!