Blog

En branche i vækst: Business Intelligence

Business Intelligence on toimiala, jonka on sanottava kasvavan. Digitaalinen aikakausi on päättynyt, mikä merkitsee yhä enemmän investointeja IT-alalla. Business Intelligence - päivittäisessä keskustelussa nimeltä BI - on työkalu, joka on vähitellen saanut merkittävän määrän useimmissa suurissa yrityksissä. Tärkeiden tietojen kerääminen ja hyödyntäminen ovat vain muutamia suosittujen työkalujen avainsanoista, joita lukemattomat yritykset käyttävät tällä hetkellä tekemään yleiskatsauksen ja tekemään tärkeitä analyyseihin perustuvia päätöksiä. Kysymys on juuri siitä, miksi Just Business Intelligence on tullut niin tärkeä väline monille tanskalaisille ja ulkomaisille yrityksille?

Siksi useammat yritykset vaativat BI-työkaluja

Liiketoimintateollisuus on kasvanut nopeasti viime vuosina. Tämä johtuu osittain siitä, että yhä useammat yritykset haluavat käyttää työkalua. Mutta miksi yritykset tarvitsevat BI-työkaluja ja mikä tekee Business Intelligence -yrityksestä tärkeän toimijan IT-markkinoilla?

Useampi syy siihen, miksi yhä useammat yritykset käyttävät BI-työkaluja. Kaikki yritykset ovat kiinnostuneita kasvusta - ja tämä on entistäkin mahdollista käyttämällä BI-työkaluja. Ei ole mikään salaisuus, että BI-työkalut tarjoavat tietoa ja ymmärrystä monimutkaisista asioista. Kuinka monta yritystä on aikaisemmin tehnyt päätöksiä ja muutoksia, jotka perustuvat oletuksiin ja arvauksiin - se on nykyään täysin toinen asia. Liiketoimintatiedon ansiosta yritykset voivat tehdä päätöksiä kestävällä ja kohtuullisella pohjalla. Liiketoimintatiedon avainsanat keräävät vain raakatietoja ja luovat arvokasta tietoa näistä tiedoista.

Monet yritykset haluavat ampua paljon rahaa BI-työkaluilla saadakseen yleiskuvan omasta liiketoiminnastaan. Keräämällä erilaisia ??tietoja eri alustoilla on mahdollista nähdä, missä asiat menevät hyvin ja missä se menee pieleen. Tällä tavoin yritykset voivat nyt päästä sinne, missä se on todella tarpeen - ja tämä luo hyvät edellytykset yrityksen kasvupotentiaaliin.

Kilpailu markkinoilla

Vaikka useimmat yritykset käyttävät tänään BI-työkaluja, tämä ei varmasti tarkoita sitä, että kaikki Business Intelligence -palveluntarjoajat pudottavat asiakkaita. Hyvä on, alueella on paljon kasvua, mutta tarjouksentekijöitä on paljon. Tanskalaisten ja ulkomaisten yritysten lisääntyvä kiinnostus merkitsee sitä, että yhä useammat toimittajat saavat aikaan samanaikaisesti. Liiketoimintateollisuuden on siksi sanottava kasvavana teollisuutena kaikin tavoin.

Monista käytettävissä olevista BI-työkaluista löydät sekä tanskalaisia ??että ulkomaisia. Suosituimpiin BI-työkaluihin kuuluvat Microsoft Azure. Azure hosting tarjoaa tarvittavien tietojen keräämistä, käsittelyä ja esittämistä. Vaikka BI-ratkaisut käyttävät suuria yrityksiä, on olemassa aalto, jossa pienet ja pienet yritykset ovat myös tunnustaneet Business Intelligence -ratkaisun käytön tärkeyden. Toimittajat, jotka sallivat BI-työkalun räätälöinnin yrityksen kasvaessa, kuten Inspari A / S, on erityisen suosittu pienemmillä ja vasta perustetuilla yrityksillä.

Kirkkaat näkymät

Ei ole epäilystäkään, että BI on tullut pysymään. Se kehittää jatkuvasti ja luo uusia, parannettuja ratkaisuja sekä BI-ratkaisuihin että muihin IT-ratkaisuihin - katso täältä. Yritykset, jotka eivät tällä hetkellä käytä BI: tä, ovat suuressa vaarassa joutua ylittämään yritykset, jotka kykenevät hyödyntämään digitaalisia valmiuksia täysimääräisesti. Tietojen keruu ja ennen kaikkea tietojen palauttaminen on tullut pysymään. On jännittävää, miten kehitystä tapahtuu jatkuvasti kehityksessä ja kasvussa.