Blog

Download nye farver til din væg

Oliko aika talon uudistamiseen? Tai ehkä vain kerran maalata? Se voi olla temppu aloittaa, mutta se on tehtävä. Voit aloittaa suunnittelemalla talosi uuden ulkoasun AutoCadiin tai vastaaviin ohjelmiin, jotka löydät täältä sivulta, josta voit piirtää sen 3D-muotoon. Sitten voit liikkua huonekaluilla ja vaihtaa seinän ja lattian värin, kunnes löydät mitä haluat.

On hyvä saada tämä yleiskuva ennen kuin päätät väriä ja maalaajaa. Joskus saatat odottaa tiettyä väriä, mutta kun se tulee seiniin, se ei ole odottamasi väri. Se voi olla joko seinämän jo olemassa olevan valon tai taustan värin takia. Voi olla myös se, että se on huonolaatuinen seinämaali, jota käytit, joten väri himmenee nopeasti.

Kun tilaat maalin verkossa, ota huomioon, että se on oikea ja ammattimaisin maali. Voit ladata värikartat, tekniset tiedot ja käyttöturvallisuustiedotteet, jotta voit lukea yksittäisiä maaleja ja tarvittavia varotoimia. Tämä pätee erityisesti, kun lattiaa maalaa epoksipintamaalilla tai puunsuojauksella. Epoksi on pelottava kaupunki, joka reagoi lämmittämällä, joten saat muovia muistuttavan pinnan, joka suojaa alustaa. Itse asiassa se on vain liiman muoto, joka muodostaa suojapinnoitteen. Voidaan verrata sitä vähän virustorjuntaan, joka ei takaa infektioita tietokoneessa, joten epoksi on myös suoja, joka takaa sen, että puu ei kaadu tai huolehdi siitä, että pinta pystyy käsittelemään enemmän kuin mikään muu.

Jos olet löytänyt oikean värin ja valmiiksi maaliin epoksimaalilla, käytä sekä suojapukua että maski. Koska jos se tulee ensin vaatteisiin, se ei koskaan tule takaisin, eikä se ole myöskään terveellisintä hengittää. Pieni kärki vihdoin: Muista maalaa oven eteenpäin, jotta et maalaa itsesi nurkkaan.